Jump to content

NaviPeGator

+Premium Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NaviPeGator

 1. Salossa (Halikossa) olisi tarjolla kiipeilystä tykkääville adoptoitavaksi "Old Railway Bridge" http://coord.info/GCPQ6K Paikalle saisi haastavankin kätkön tehtyä, minä olen kyllästynyt kiipeilemään sillalla purkkia tarkistamassa. Kätkön olen itse adoptoinut ja nyt pistäisin sen eteenpäin.
 2. GC15TMQ Veturitalli. Koordinaatit muuttuneet muutamalla metrillä. Purkki muuttunut (Regular) 2.5 litran purkiksi. Nyt on salon keskustan tuntumassa suuri purkki, johon mahtuu tavaraa. Toivottavasti pysyy piilossa.
 3. New version of GPXBrowser is published. (Version 1.17) GPXBrowser helps geocachers with paperless caching. It works with Nokia S60 phones. It uses premium member pocket queries. See more at GPXBrowser homepage.
 4. GPXBrowser on Nokian S60 puhelimissa toimiva sovellus, joka on tarkoitettu auttamaan geokätköilijöitä paperittomassa kätköilyssä. Se käyttää geocaching.comin pocket query tiedostoja(.gpx), näitä saa tehtyä vain jos on gc.comin premium jäsen. Minulla ei ole kovin paljon aikaa kehittää sovellusta, mutta pyrin korjaamaan löydetyt virheet mahdollisimman nopeasti, ja välillä lisäämään uusia ominaisuuksia. Kun jätät palautetta tai ilmoitat virheestä muista mainita: Puhelimen malli. Mitä versiota ohjelmasta käytit. Miltä alueelta käyttämäsi gpx tiedosto oli tehty ja kuinka monta kätköä siinä oli. Jos ohjelma sekoaa kesken selaamisen, niin missä kätkössä ohjelma sekosi. Tuettuja puhelimia ovat: S60 3rd Edition phones: N71,N73,N75,N76,N80,N91,N92,N93,N93i,N95,E50,E61,E62,E70,E90 5500,6290 and 3250. and new N- and E-Series devices. S60 2nd Fp3 Edition phones: 668X,N70,N72,N90 Olen saanut palautetta että ohjelma on saatu toimimaan ainakin seuraavissa puhelimissa N70,N90,N73,N95,E90 Muistakaa että E-Sarjan puhelimet eivät oletuksena suostu asentamaan ohjelmia jotka eivät ole symbian signed allekirjoitettuja. Voit antaa luvan asentaa ohjelmia menemällä valikkoon. Työkalut -> Sovell. Hall. -> Asetukset Ja muuttamalla kohdat: Ohjelman asennus : Kaikki Varment. Online-tark.: Ei Käytössä Ohjelman englanninkieliset kotisivut ovat osoitteessa http://www.petnetti.net/gpxbrowser/ English summary: This program helps geocachers with paperless caching. This program reads only GPX files which have exact format of geocaching.com pocket queries. You have to be premium member of geogaching.com, to create pocket queries. More info from http://www.petnetti.net/gpxbrowser/index.shtml
 5. To accept all applications and solve this issue: Go to Tools > App. mgr > Options > Settings Change “software installation” from “Signed Only” to “All” and “Onlline certic check” to “off”. This will most likely solve your problem.
 6. "Old Railway Bridge" GCPQ6K Halikossa, on taas kunnossa. Olen adoptoinut sen ja vienyt uuden purkin, uuteen paikkaan. Kätkö on nyt paljon helpompi hakea, joskin vaatii edelleen jonkin verran rohkeutta. Turvaköysiä ei enää välttämättä tarvita, minulla ei ainakaan ollut kun purkin vein paikoilleen. Sillan päälle menemisestä ei ole enää mitään hyötyä. En ole vielä löytänyt vanhaa purkkia, pitää etsiä sitä siten kun lumet sulavat.
 7. 100 Tuli täyteen Tänään 20.1.2007. Paikka oli Liedon Talvitapahtuma umpihankea tai säkkipimeää. Ja kätkö oli "Lieto KK - Nautela: Kuokkapellonkierros"
 8. 0 km:Halikko piilotettu ja odottaa hyväksyntää. GC10AWR Edit:13.1.2007 Hyväksytty 12.1.2007 klo 22:14
 9. Kätkö Salon Isokylä GCX9N6 arkistoitu Syyt: 1. Neljän purkin multi osoittautui liian työlääksi ylläpidettäväksi 2. Kävijöitä 4 kuukauden aikana 2 kpl. 3. Kätköstä ei saanut tällaisenaan talvikelpoista. Tämä paikka ansaitsee ehdottomasti oman kätkön, ja siksi tulen tulevaisuudessa tekemään uuden helpommin hoidettavan kätkön tänne, jos joku muu ei ehdi ensin. Kiitokset nimimerkeille "jopi" ja "nsk" olitte ainoita jotka löysivät kätkön.
×
×
 • Create New...