Jump to content

jan-pompier

+Premium Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jan-pompier

 1. Wie kan er mij van dit probleem verlossen ????? vertrekkende van de goecachecite, lijst maken van enkele caches en op de gps 64 s zetten is geen probleem, ze staan er mooi op met de naam van de cache. Gps aansluiten aan de computer, (windows 10) en basecamp opstarten ..... dan staan de cache's op de computer NIET met de cachenaam maar wel met de CACHENUMMER. (GC .......) Dat is knap lastig, zou er ergens een verkeerde instelling staan? Ik heb me er al zot naar gezocht en kan nergens iets vinden. Reeds geschreven naar garmin en naar basecamp, maar die kunnen mij geen goed antwoord geven, zelfs basecamp heb ik er al een volledig afgedaan van de computer en terug opgezet, niets helpt. Ben ik de enige met dit probleem? Wie kan er mij helpen !! Hartelijk dankbaar, jan-pompier.
 2. Nu nog netter........basecamp er volledig afgedaan( alles weg). Nieuwe basecamp terug op de computer gedownload, terug ikoontje op het voorblad gezet , en nu gaan proberen. krijg ik nu de melding setup installeren, twee mogelijkheden op aan te vinken , verwijderen en sluiten, sluiten is geen keuze, verwijderen, dan gaat hij alles weer wegzwieren. Alle wat is dat nu met basecamp of zou het aan mij liggen.....het gaat over basecamp 4.7.10 (vroeger werkte deze wel op mijn wondows 10). Bedankt om mij verder te helpen
 3. Ok ik ga eerst proberen op base camp te herinstalleren , mogelijks is mijn versie verouderd. Geef me een paar dagen de tijd, ik ben niet zo snel met die dingen..... Ik kom zeker nog terug op deze site, om resultaat te melden. tot later, jan.
 4. Bedankt voor zo snel te antwoorden. de versie die ik gebruik van base camp is idd een jaar of 4 oud. zou het daaraan liggen? Bij mijn ( nu gebruikte) base camp kan ik idd zien waar ik de gegevens kan veranderen, A B C ,maar als ik dat doe, past hij niets aan. Als ik de oude base camp van de computer zwier, ben ik dan ook alle gegevens kwijt?
 5. Beste, eerst even vermelden dat ik een garmis 64 s gebruik in samenwerking met basecamp en garmin express. Sinds ongeveer één jaar krijg ik op de gps wel de geocache's bij naam, maar op de basecamp krijg ik deze te zien met de GC nr. Raar maar waar, als ik zit rond te neuzen op basecamp kan je op de kaart een "koffertje" aanplikken, op de volgende pagina , in de rechter bovenhoek kan je de 3 puntjes aanvinken waaronder de keuze komt , hoe je de cache wil bekijken op de kaart. Door deze keuze te gebruiken gaat er niets veranderen. Nu komt de vraag, zijn er nog gebruikers met dit probleem, hoe kan ik dat verhelpen? (ik wil terug de geocachenaam op mijn kaart van basecamp) Ik heb reeds geschreven naar garmin, basecamp helaas zonder resultaat. Na een berichtje te sturen naar geocaching.com krijg ik het antwoord dat ik langs deze weg een oplossing kan zoeken .(wat een antwoord) Bedankt aan iedereen die mij een oplossing kan sturen. Groetjes Jan -pompier.
×
×
 • Create New...