Jump to content

GeoVlinder

Members
 • Posts

  192
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by GeoVlinder

 1. Heb je intussen al een reactie gehad op je mail?
 2. Veel plezier met je etrex 30! Laat je nog een keer weten of je blij bent met je keuze na wat cache-ervaringen?
 3. Vervelend als je racecoin op een eiland wordt gedropt.
 4. bali8183, ARMI1946 en Veer12 van harte gefeliciteerd met jullie winst!!!! Ik vond het ook weer een leuke race, bedankt voor de organisatie Peter. We kunnen dus niet op deze pagina zien hoeveelste we zelf zijn geëindigd?
 5. Informatie van de website: 16 en 17 maart 2012 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, NL DOET; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vorige editie waren 250.000 Nederlanders actief, een recordaantal. En dit keer willen we nog veel meer mensen op de been krijgen. Er zijn bijna 7.000 klussen aangemeld, of er iets bij jou in de buurt is kan je hier zien. Een manier om iets terug te doen, voor de door ons zo geliefde natuur en iets wat je ook leuk met een groep cachers samen kan doen. En vooraf of daarna gezamenlijk nog een cache zoeken. Ik wilde de mogelijkheid even delen....
 6. Geeft niks, vond het wel grappig! ...en Olaf ook.
 7. Graag gedaan, het was weer erg leuk om te jureren. Van harte gefeliciteerd voor alle winnaars en dank aan Wad-Seekers voor de goede organisatie en de prachtige presentatie!
 8. whahahahahahaha (niks tegen Martijn zeggen dan hè?) :laughing:
 9. Ow ik denk jullie zijn nog onderweg, had wel verwacht dat jullie via Parijs en Berlijn naar huis zouden zijn gereden. En ik maar denken dat jullie hier postte vanaf de laptop. haha
 10. ach ja, hij is al onderweg, da's al heel wat!
 11. Gewoon een paypal account aanmaken, komt je straks ws nog vaak van pas als je ooit geocoins wil kopen in het buitenland. Paypal kost niks en is super simpel. Succes!!!
 12. da's een goeie woejam, dat hebben wij ook een keer gehad.
 13. Ik heb de gemeente Veghel ook al warm gemaakt voor een soortgelijk idee en ze waren enthousiast, maar beraden zich nog over een goede uitvoering. Misschien kan men van SBB iets leren of er zelfs in meegaan.
 14. Ik had er graag bij willen zijn om de winnaars persoonlijk te feliciteren, maar helaas is het voor mij echt te ver weg. Maar kleine eventjes zijn vaak juist ook leuk, want dan heb je echt iedereen die er was gezien en gesproken!
 15. Jaaaaaaaaaaaaa Ons Rupsje heeft gisteren haar coin gedropt op Leapday!
 16. ....en het was leuk!!! Bijzondere dag om nooit meer te vergeten, thanks Tovenaartje!
 17. en deze website: http://www.basicgps.net/Basic_GPS/Main.html ?
 18. Wat was ook alweer het argument TEGEN vrije inzending?
 19. Hopelijk komen er nog meer stemmen binnen, zodat er een duidelijke winnaar uit komt. Succes allemaal met je keuze maken en stem uitbrengen.
×
×
 • Create New...