Jump to content

bill88frost

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bill88frost

  1. Καλησπέρα σε όλους και όλες... Όπως γράφει και ο τίτλος θα ήθελα την βοήθειά όλων σας για το maintenance των κρυπτών μου... Την ερχόμενη Πέμπτη θα ξεκινήσω την στρατιωτική μου θητεία, οπότε η συντήρηση που θα μπορώ να κάνω τους επόμενους εννιά μήνες, θα είναι επιεικώς , ελάχιστη. Δεδομένου ότι θα είναι και καλοκαιρινή περίοδος και όλοι οι γεωκυνηγοί έχουν πάρει τα βουνά, σχεδόν σίγουρα, κάτι θα χρειαστεί... Ελπίζω όταν βγω να έχει γεμίσει ο τόπος κρύπτες από παλιούς και από καινούργιους... Εύχομαι ένα καλό καλοκαίρι σε όλους!!
  2. Τελικά οι κρύπτες θα είναι δύο.. GC4NR1M και GC4NR5N
  3. Καλησπέρα σε όλους.. Σήμερα μετά από πολύ καιρό που καταφέραμε με την vavoula να ασχοληθούμε λίγο με το Geocaching πήγαμε και βάλαμε 3 κρύπτες στο Υμηττό. Λόγω της μεγάλης κάλυψης από δέντρα και της χαμηλής απόδοσης του GPS του κινητού μου δεν ξέρω πόσο σωστές είναι οι συντεταγμένες στις σελίδες των cache... Το λέω έτσι ώστε αν κάποιος τις επισκεφτεί και μπορεί ας τραβήξει και αυτός και ας μου στείλει ένα PM. Οι κρύπτες μέχρι και αυτήν την στιγμή αναμένουν έγκριση από τον reviewer.
  4. Ρε παιδιά, που να ξέρουμε με την Vavoula τι θα γίνει... Αν το ξέραμε θα καθόμασταν να σας περιμέναμε... Βασικά θα το αλλάζαμε το κουτί με ένα που δεν ανοίγει και θα κρυβόμασταν πίσω από τα δέντρα και θα σας βλέπαμε να ψάχνεστε!! Χώρια η πλάκα θα ήταν ωραίο να σκάγαμε όλοι εκεί..
  5. Μπα... Δε νομίζω... Πιστεύω ότι η Groundspeak θα βγάλει κάποιο (πχ. event-live) cache που για να το κάνεις find θα πρέπει για παράδειγμα να βγάλεις φωτό στο τέλος κάποιας διαδρομής ή την ώρα που κάνεις κάποιο είδος δοκιμασίας..
  6. Τον λόγο που δεν γράφει ο φίλος agorf στο φόρουμ το RSS δεν τον ξέρω... Σε αυτό που μπορώ να σου απαντήσω είναι, όσο αναφορά την ειδοποίηση για καινούρια caches δεν είναι κάτι που παρέχεται στα απλά members(πάντα χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά). Πρέπει ο χρήστης να πατάει find caches in Greece για να μπορεί να τα δει ανάλογα με το πιο είναι πιο πρόσφατα τοποθετημένο. Όλα τα είδη "sort by..." δεν μπορεί να τα κάνει ένα απλό μέλος... Ένας άλλος λόγος είναι ότι δεν χρειάζεται να το ελέγξεις εσύ αλλά με μια απλή ρύθμιση μέχρι και το κινητό μπορεί να σε ειδοποιεί.. Ελπίζω να βοήθησα!!
  7. Ναι!! Μέσα και εγώ με την Vavoula... Άρα συν δύο ακόμα...
  8. σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... μήπως τυχόν έκανες μέτρηση με το GPS?? Αν είναι να τις αλλάξω.. Περισσότερο για το κηποθέατρο που μου έλεγε accuracy 1 μέτρο σε σχέση με τα άλλα που είχε 0,4... Δεν έχω και κανονικό GPS οπότε καταλαβαίνεις ... Υ.Γ.: Το έχεις κάνει log γιατί σε εμένα δεν φαίνεται τίποτε...
  9. sorry...κάπου πρέπει να μου ξέφυγε...
  10. Τι θα έλεγες για ένα πχ top10 με τις πιο πολυσύχναστες κρύπτες? αν κατάλαβα καλά θα μέσα από τα Pocket Queries θα μπορούσες να συγκρίνεις τον αριθμό των νέων logs που είχε η κάθε κρύπτη στο τέλος κάθε μήνα και έτους.
  11. τι θα έλεγες για πόσο καιρό ασχολείται?? Ημερομηνία του last find με την ημερομηνία εγγραφής αλλιώς αν σου είναι δύσκολο να κάνεις scrape το last find του, με την 1η του μήνα.
  12. Είχα στο μυαλό μου να βάλω τις κρύπτες πριν το Σ/Κ που μας πέρασε αλλά δεν τα κατάφερα(Να 'ναι καλά η γρύπη)!!! Μόλις τις έστειλα για review... Άντε και καλό ψάξιμο σε όλλους..
  13. Το ξέρω ότι δεν είναι καιρός για έξοδα...το λέω άλλωστε και στην αρχή... Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που άνοιξα αυτό το θέμα... Σίγουρα δεν θα προβληματίζει μόνο εμένα... Έλεγα μήπως μπορούσαμε να βρούμε μαζί έναν τρόπο...
  14. Ούτε κι εμένα με ενδιαφέρει να έχω πολλά FTF, αλλά καταλαβαίνω αυτούς που τους αρέσει...
  15. Ποια είναι η γνώμη σας... Σκεφτόμουνα να βάλω κάποιες νέες κρύπτες(περίπου 3) που θα είναι σχετικά κοντά η μια στην άλλη (ίδια περιοχή και σχετικά κοντά)... Τι θα ήταν καλύτερο? Να της βάλω όλες μαζί ή μια κάθε εβδομάδα πχ ?? Καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να ζητήσω από κάποιον να πηγαίνει κάθε μια βδομάδα για να βρει ένα κουτάκι αλλά και δεν μου αρέσει και η ιδέα να πάει ένας και να πάρει τρία FTF. Εσάς και ποια είναι η γνώμη σας?? Να αναφέρω στο forum οτι θα μπουν σύνολο τρία κουτιά με απόκλιση μιας εβδομάδας και όποιος θέλει να περιμένει ενώ κάποιος άλλος που θα θέλει να τα βρει ένα ένα?? Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλοί που δεν κοιτάζουν το forum!! Όσο για να το βάλω στη σελίδα της κρύπτης δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα... Περίμενα να ακούσω (ή μάλλον να διαβάσω) τις σκέψεις σας...
  16. Καλό το certitudes αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι πρέπει εσύ να γράψεις τις συντεταγμένες όπως νομίζεις.. Όχι με κάποια φόρμα με αποτέλεσμα να μπορεί να σου βγάλει λάθος παρόλο που το έχεις λύσει σωστά μόνο και μόνο γιατί δεν έβαλες τόνο στα λεπτά...
  17. Καλησπέρα!! Έπεσε στην προσοχή μου πως το Geochecker.com δεν λειτουργεί... Αυτό είναι κάτι που έχει ξαναγίνει?? Αν όχι πολύ φοβάμαι ότι όλα τα mystery caches που έχουν αυτό το site για τον έλεγχο των συντεταγμένων θα πρέπει να αλλαχτούν... Έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο site??
  18. πριν από λίγο καιρό έπεσε το μάτι μου πάνω σε ένα extension του Google Crome που σου επιτρέπει να βαθμολογείς το πόσο σου άρεσε ένα cache χωρίς να είσαι premium member . Η βαθμολογία γίνετε στα 5 αστεράκια. Ακόμα η κρύπτες της Ελλάδα δεν έχουν πολλές βαθμολογήσεις αλλά μου φάνηκε κάτι το ενδιαφέρων και είπα να το μοιραστώ. Το extension λέγετε "CGVote". Για να δουλέψει θα πρέπει να στείλετε έναι μήνυμα ΜΕΣΑ ΑΠΟ το geocaching.com σε αυτόν που το έφτιαξε για να σας το ενεργοποιήσει. Ο λόγος είναι για να μπορούν να βαθμολογούν μόνο οι χρήστες του παιχνιδιού. screens map http://imageshack.us/a/img411/4438/19544892.png list http://imageshack.us/a/img204/6806/32816650.png
  19. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και την γρήγορη απάντηση...
  20. Καλησπέρα.. Φέτος το καλοκαίρι που κατέβηκα στο χωριό(Βόρια Πελοπόννησος) είδα πολλά καλά μέρη για ωραίες κρύπτες.. Το ερώτημα μου είναι το εξής.. Να βάλω κρύπτη?? Δεδομένου ότι είναι στο χωριό και δεν θα μπορώ να την προσέχω, εκτός από το καλοκαίρι και κάποιες φορές το Πάσχα?? Τι λέτε???
×
×
  • Create New...