Jump to content

macikupac

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by macikupac

  1. Idén jár ajándék 11/11/11 alkalmából? De ugye nem kell hozzá 11 megtalálás?
  2. Nekem megjelent az uj ikon. Nekem is, és eltűnt az challenges számláló profiloldalamról (biztos rájöttek hogy nem ezét fogják megkapni a Nóbelt) Szintén megkaptam.
  3. Ahogy elnézem a .com állapotát, kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy a souvenir-eket osztogassanak. Most mintha megint rendesen működne az oldal, de a szlovákok sajátja kb. pénteken frissült utoljára.
  4. Erről van szó: http://www.geocaching.com/track/details.aspx?tracker=z5hprm
  5. Nem tudom, hogy találkoztatok-e már hasonló problémával. A hétvégén elhoztam egy TB-t Aggtelekről, viszont a user csak egyéb loggal jelezte, hogy a ládában van. Nem tudom magamhoz venni, mert a rendszer csak az "egyéb" és a "láttam" opciókat dobja fel. Írtam már a figurának, de mégis zavar a helyzet. Ötlet?
  6. Kíváncsi vagyok, vajon a Rákosszentmihály felirat is megjelenik-e ládák formájában...
  7. Válaszoltam ott, de ide is: M1.
  8. Érdekel valakit holnap reggeli indulással a Pápa Power Trail?
  9. Készüljön az az érme. Egyet biztosan kérek majd.
  10. 1. Akinek nem tetszik, majd nem veszi meg. 2. Ha semmi olyat nem teszünk fel, ami valakiben ellenérzést kelt, üres lesz az érme mindkét oldala. 3. Ha megengedjük, hogy csak a szélsőségesek használjanak egy jelképet, a jelkép szép lassan valóban csak a szélsőséget fogja jelképezni. Akinek nam tetszik nem veszi meg, inkább ellopja. Ezek szerint az itthon eltűnt TB-k, GC-ok nálad vannak? (Nem komoly kérdés! )
  11. Valaki meg fára mászik. Ahogy nézem ilyen is van.
  12. "Tudsz egyet is ajánlani? Magyarországon nem nagyon van divatja az ilyen-olyan érme gyártásnak. A Pénzverdén kívül nem tudom, kihez lehet fordulni." Nem tudom, hogy megvan-e még, de a Király utcában (a sétálóutca részen) volt egy jelvénykészítő. Meg úgy egyáltalán is az ilyen helyeken kellene megpróbálni. Aki teljesítménytúrázott már Ausztriában, az tudhatja, hogy ott olyan jelvényeket adnak a túrákra, amilyenekről itthon még csak álmodni lehet.
  13. Neked is van véleményed, nekem is, meg másnak is. Hogy ezek nem mindig egyeznek meg? Persze. Ahogy a gc is mást jelent neked és mást másnak, úgy Magyarországról sem ugyanazok a képek/helyek/látnivalók tűnnek mindenkinek triviálisnak. Én csak a szarvas-motívumra írtam egy példát. Ennyiből csináltathatnánk olyan érmét is, aminek egyik oldalán a com-os, másik oldalán a hu-s logó van. Az tényleg nagyon magyar lenne. (Nem szeretnék ilyen érmét!)
  14. Ha már sorozatban gondolkodunk: a hazai Világörökség helyszínei?
  15. Kerestem csodaszarvasos képeket, de nem sikerült olyat találnom, amilyen igazán tetszik. Délceg legyen, nagy ágasbogas csodaaganccsal, álló vagy vágtató. A szkíta aranyszarvas-lelet nem lesz jó? Arról elég sok képet lehet találni és szerintem mindenki legalább egyszer találkozott is vele.
  16. A kessernek jelentős részének ez a kézen fekvő megoldás nem szokott az eszébe jutni. Vagy, ha mégis, akkor gyorsan túl lép rajta.
  17. és ez vajon melyik csésze volt? Amiről én tudok, az konkrétan a szappan-szék - korábbi magyar moderátor ládája, melyet még haggaeus szűntetett meg, egy kép alapján, 2006. szept 18-án. kell linkelni, vagy megkeresitek? Ez nem mostanában történt... Ja a láda mai napig él a magyar oldalon. No comment Ha jól rémlik, akkor a korábban a .hu-n is megszüntetett Magányos fenyő (Lonely Pine a com-on) Szigligetnél.
  18. Laczy ez mi lehet? Ilyen nekem is lóg a falon vagy 20. Emlékként szoktam - elsősorban - a Magas-Tátrából hozni, de már máshonnan is van.
  19. Én is kaptam ajándékot, bár a közelben sem jártam; a #01 Krmesov pokrad ládát logoltam elsőként aznap. Viszont tettem az event oldalán "will attended" logot. Na, akkor most mi van? Egyébként valaki tudja (és elárulja), hogy mire jók ezek az ajándékok?
  20. Ezt a "ládaérdemes hely" dolgot nem kell túlmisztifikálni és félre érteni. A dobozkák igen kevés került olyan helyre, ahol konkrét látnivaló akadna. Azaz: magas szikla jó kilátással; forrás; erdei tó; etc. Némelyiknél szinte csak a kihelyezés volt a lényeg. Nem mondom, hogy kicentizték az 0,1 mérföldeket, mert akkor sokkal több láda lenne a sorozatban. (Így kb. 400 méterenként vannak) Úgy fogalmaznék inkább, hogy sok helyet egy hazai verseny pontjaként képzeljetek el. Azaz: útkereszteződés, szikla a fák között, érdekes fa. Nem mondom, hogy hiába való idő volt a túra, mert ez hazugság lenne. Nagyon jót túráztunk és fantasztikusan szép időnk volt. Ahol volt kilátás, ott érdemes volt megállni, a források vizébe belekortyoltam és rengeteg (fajra és mennyiségre is) gomba volt. Az októberi, sárguló-barnuló erdő színeiről már nem is beszélve. Maga a túra is nagy élmény volt, a dobozok meg csak a hab a tortán.
  21. mi oda jövő héten megyünk a csapattal a rekordkísérlet lényege, meg csak annyi, hogy logolj egy ládát 10-én Csak részben sikerült az akció Bár gyalogszerrel 7,5 óra alatt 52 ládát sikerült logolnunk, még maradt 12 a sorban. Viszont nagyon szép időnk volt. Hihetetlen mennyiségű ehető gomba (is) volt az erdőkben. A színek meg! Gyakorlatilag alig fél tucat olyan hely volt, ami tényleg ládaérdemes. Kössétek fel a gatyátokat!
  22. Tervbe vettem, de egy másik rekordkísérlet miatt úgy tűnik, hogy mégsem leszek ott. Az "ok": a Körmöcbányától délebbre megjelent 61 ládás (gyalog 28 km-es) körtúra, amihez még pár másik is útba esik.
×
×
  • Create New...