Jump to content

Brokling

+Premium Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Brokling

  1. Hi Sjim, ik heb wel zin om eens in de regio wat caches te doen. Ik ben Tom, ben 54 jaar en woon in Schiedam. Kun je alleen in het weekeind of ook op werkdagen? Laat maar horen als het je leuk lijkt, dan kunnen we misschien eens op pad. Ik vind het wel leuk om een lekker stuk te wandelen, maar ook leuk om met de auto een hele rits traditionals af te rijden op een dag. Of een hele dag lekker door de bossen banjeren in Brasschaat, regio Antwerpen, prachtig daar. Groeten, Tom
  2. Hi! Is er misschien iemand die eens samen met mij op pad wil, een leuke multi doen of een leuke route met traditionals met de auto rijden en tussendoor lekker wat kilometertjes lopen? Mijn naam is Tom, ben 54 jaar en woon in Schiedam. Ben in het bezit van een auto op diesel, dus rij lekker zuinig. Dit geldt voor de regio's Zuid Holland - Noord Holland -Zeeland - Noord Brabant en regio Antwerpen. Laat maar wat horen !
  3. Vandaag heb ik mijn 2e cache geplaatst. Na een kwartier kreeg ik al gelijk een e-mail. Van een voor mij onbekend persoon. Het blijkt een cacher uit de buurt te zijn. Met deze tekst: hallo vind het leuk dat je nieuwe caches plaatst maar wil je de volgende keer graag melden waar je in de buurt caches neer lecht ik had er ook plannen groet Ik heb hem toen het volgende geantwoord: Sorry hoor, begrijp ik het nu wel goed? Ik moet toestemming aan jou vragen als ik een cache wil plaatsen en jij niet aan mij? Want jij hebt aan mij toch ook geen toestemming gevraagd om hier wat te gaan plaatsen? Moet ik dan alle geocachers in Schiedam toestemming vragen soms? Lijkt mij eerlijk gezegd een beetje onzinnig. Hebben we daar geen reviewers voor dan? Het lijkt mij dat de eerste die komt, het eerste maalt, ik heb namelijk nergens iets van afwijkende regels kunnen vinden, en heb me toch behoorlijk ingelezen. Ik geloof dat wij toch op een beetje ander spoor zitten ..... Het leek mij een leuke hobby, maar als ik zulke reacties krijg dan is de liefde voor mij snel over.... Ik kreeg toen het volgende terug in mijn mail: Hallo Ik zal even wat zeggen Vind het heel leuk dat je schiedam op de kaart wil zetten Dat probeer ik met mimi-72 ook te doen Maar over het vragen Het is altijd handig om aan cachers in omgeving te vragen of zij plannen hebben in het gebied Zodat je teleurstelling kan vorkomen Het is altijd fijn om een goede vand te hebben Kan altijd van pas komen als er nog wat tips of info wil uitwisselen Ik hoop dat je het een beetje begrijpt Mijn antwoord daar op: Waar slaat dit op? Je hebt aan mij toch ook niets gevraagd? Kom nou effe zeg. Zijn antwoord: Omdat ik nog niet alles klaar heb Maar sorry dan Ik zal mij niet meer mee bemoeien ------- Ik ben niet van plan me hierover al te druk te gaan maken , maar weet iemand wat nu eigenlijk gangbaar is? Ik kan toch moeilijk iedereen in mijn woonplaats gaan vragen of ze iets van plan zijn in de toekomst?
  4. Ik ga eens even kijken wanneer het is, en of ik er dan heen kan. Alvast bedankt !
  5. Bedankt! Zal ik zeker even gaan bekijken, en Hoogvliet is lekker dicht in de buurt dus misschien wel leuk om te bezoeken. Groet, Tom
  6. Hallo allemaal. Allereerst zal ik me even voorstellen, mijn naam is Tom en ik kom uit Schiedam. Vandaag ben ik voor het eerst gaan geocachen, heb mijn eerste 3 binnen , en vind het nu al errug leuk ;-) Ik vroeg me af hoe ik andere gebruikers uit bijvoorbeeld Schiedam kan vinden op de Geocaching.com website? Is dit mogelijk? Ik heb een Premium account. Mocht iemand dit weten dan hoor ik het graag, ben wel benieuwd wie in mijn omgeving of welke bekenden er ook mee bezig zijn. Alvast bedankt !
×
×
  • Create New...