Jump to content

Von_Ronn

+Premium Members
 • Posts

  85
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Von_Ronn

 1. Kovin näyttää pitävän matalaa profiilia.

  Olisikohan Suomen ladun jäsenenä mahdollista vuokrata edullisesti joku tila? Ajattelin pitää Itä-Helsingissä kevättalvella uuden geokätköilyn epävirallisen alkeiskurssin...

   

  Arvaas Haaskis miksi halusin liittyä Vantaan Latuun :laughing:

  Bisan maja kuuluu heidän terraineen.....on vielä se miitti järkkäämättä ;);):D

  terv mrs

 2. Kuukausia sitten kun tuli käköiltyä Haaskiksen kätköjä etsien, mrs löysi tosi kivat hanskat itselleen. Nyt on ruvennut mietityttää, jos ne onkin Haaskalinnun perheeseen kuuluvat, kun hän näyttää olevan hajamielinen roffessori :) . No ne löytyi ihan kadulta, mutta eihän sitä koskaan tiedä ;)

 3. Tulipas liityttyä viikonloppuna messuilla Suomen Ladun jäseneksi(sain vekkulin pipon). En muistanut koko geoliikkujia, vaan liityin Vantaan Ladun alajaostoon. No ei hätää, pitänee sitten vielä liittyä "omaankiin" yhdistykseen. Kanniskelin kassissani näyttävästi yhtä geokolikkoa, jännityksellä odotin, joskos joku teistä kolleegoista huomaa sen. Oikein kävin viellä kuuntelemassa geoluentoakin, vaan siellä taisi vain kuunnella potentiaalisia käköilijöitä, kun en ketään teistä pärstäkertoimella tunnistanut.

  (Solarflare- terkut tuli multa, jos ei luennoitsija muistanut sulle kertoa keltä nikiltä) :)

  terv Mrs

 4. Kävin tänään "vetämässä pääni sekaisin" minäkin.. Aikaisemmin ei ole verenluovutus tehnyt tepposia, mutta nyt meinasi taju lähteä pari kymmentä minuuttia luovuttamisen jälkeen. Istuin jo junassa, kun alkoi näkö ja kuulo sumeta..

  Hgb 168!! Sitä se ulkoilu teettää!!

   

  Mites ois Mur_meli, jos organisoisit eläinten verenluovutuksen myös :laughing:

   

  Itselläni on ollut nyt taukoa verenluovutuksesta, mutta luovutuskertoja lienee kymmenisenkunta. Hb on aina niin alhainen, että ovat iskeneet rautatabletteja ja kovasti kyselevät, pystynkö varmasti. Mrs suorittaa luovutuksen koko perheen puolesta. Parikymppisenä olin firman yhthlö, joka järkkäsi verenottajat paikalle. Siinä moni luovutti, joka ei muuten lähtisi luovuttamaan. Eli kaikki "aktiivit", ottakaa yhteys SPR:ään, jos luovuttajia löytyy tarpeeksi, niin taitavat vieläkin tulla paikalle.

  Ai niin, nyt lienee mullakin rauta-arvot kohdallaan, kun omassa porakaivossa on sen verran rautaa, että tukkakin on saanut pienen punakan pigmentin :o

 5. Idea omasta kätköstä alkoi muhia parinkymmenen kätkön jälkeen, mutta näyttää edelleen muhivan. Kätköpaikankin tietäisin, mutta tekotapa mietityttää....Paikkaan kun pääsisi kivasti talvella, mutta voi suututtaa kuntourheilijat jos palloilee kilpaladuilla, toisaalta jos malttaisi toista kautta tulla, paikka toimisi talvella. Toisaalta kesällä paikalle pääsisi tosi helposti ja ois terrainina lapsiperheillekin jees, mutta lumien tultua ei toimi kun kivoja metsäpolkuja pitkin. Kauhea ongelma kenelle suunnata kätkö. Sitäpaitsi mitä enemmän luen kätkökuvauksianne, sen kriittisemmäksi tulen, että osaisiko sitä kuiteskaan....

   

  Ehkä salaa toivon, että eräät tekevät kätkön tuonne suunnittelemaani paikkaan, ni ei joutuisi itse sitä kätköttämään :o ja sitten voisin itselleni todeta, että no meni se paikka sivu suun

   

  Toisaalta voisin pummia jelppiä ja tehdä jonkun kanssa yhteiskätkön, joku toteuttaisi suunnitelmani ja minä toimisin sitten hoitajana :)

   

  GC19JK2 on nyt sitten toteutettu. Tälle kätkölle pääsee tällä hetkellä hiihtämälläkin, pitäisikö pyytää "may require skiing" attribuuttia tuonne lisättäväksi :D . Ne, jotka oikeasti haluavat tulla hiihtämällä, niin tulkaa ensin virallisia hiihtolatuja ja suunnatkaa sitten kohti "retkilatuja" (siellä saa kävelläkin). Siellä, missä valot loppuvat, niin siitä sitten kehitelkää oma paras reitti :D . Pöllön naamiointi on tällä hetkellä huono, ei tartte välittää, katsotaan uusitaanko kesällä sitten jotenkin toisella tavalla. Ja ne, jotka tulette kävellen, niin reippailkaa metsäteitä, niin ei hiihtäjät, joilla on lyhyt hiihtokausi, hermostu :laughing: .

  Tälle kätkölle toivotan erityisesti tervetulleeksi NCFinnin :D , koska se on nyt siellä, minne juttelin muinoin, ensimmäisen käkön teosta ja pohdin tekotapaa.

 6. Lähdin unessa Kouvolaan työmatkalle.Kymijoen sillan päälle oli tullut juna-asema, johon tämä pendolino pysähtyi.Sillan alle oli ilmestynyt iso kivi (lähes sinne rantaan). Koska oli hieman aikaa, ajattelin käydä katsomassa kiven, sillä siitä voisi olla joskus hyötyä.....Kiveen oli taottu 680 kg ja jotain muita matemaattisia lukuja, joista en tajunnut.Kun saavuin junaan, työkaverini kyseli kivestä, mutta samaan aikaan mr soitti minulle ja kertoi, että kodin lähelle on ilmestynyt käkö, jossa pitää tietää ko.kivestä.En uskaltanut kertoa työkaverille mitään kivestä, koska ajattelin, että jos hän innostuu käköilystä, niin voisi lähteä etsimään FTF:ää. No tulimme perille ja mr tuli hakemaan ja ryntäsimme käkölle.Se oli Liimeksen tekemä ja saimme kun saimmekin FTF:n siitä. Käköön oli jätetty kaikkia kivoja sakemanni-figuureja ja ajattelin viedä ne kaikki tyttärellemme, mutta mulla ei ollut mitään jätettävää.Rupesin kaivaa lompsaa, jos löytyis rahaa, sillä halusin viedä kaikki pikku koirulit. Kun ajoimme käköltä pois, vastaan tuli auto, jossa oli Kuukkelit, Outsa ja AMaija.Heillä oli lappu auton edessä, jossa luki AMaija. He näyttivät siltä, että olivat onnessaan menossa hakemaan FTF:ää, mutta minä naureskelin meidän pikkukirpussa, että turhaan hakevat.

  En tiennyt mistä tuo jengi oli kiven tiedot jo saanut (varmaan guuglettivat....), mutta olin onnessani, että olin käynyt lukemassa tuon tuikitärkeän tiedon siitä kivestä.

   

  OT: Kymijoen silta on jotenkin ollut mulle aina rakas, kun skidinä matkustin usein yksin junalla Hgistä-Kouvolaan ja katselin junassa alaspäin siitä.Soltut piti mulle aina seuraa ja konnari piti huolta, että jäin junasta pois Kouvolassa, jossa ukki ja mummi oli vastassa. Oi niitä aikoja...omia lapsia en olis uskaltanut 5-vuotiaina laskea yksin junamatkalle....mutta niin se maailma muuttuu Eskoseni.

 7. DNF---

  juu en ajatellutkaan asiaa noin....Saishan se loggaus jäädä sinne käkölle,mutta voisi poistaa omaltaan..Öö, en mä osaa selittää mitä ajan takaa.Ajattelin, että ne on sofattu jotenkin eri lailla, mutta en ajatellutkaan, että poistuisi sitten käkölistalta....

  Juu, olkoo vaan sitten noin, onhan sitä tosiaan hauska lueskella, kuinka yksi kesä tuli lähes asuttua Kinon sivuraiteella :D

 8. Kiitos teille kolmelle jo vastanneelle.(60cx-mallissa ei ainakaan tosiaan ole)

  Mites tuo DNF-puoli,eikös sekin olisi ihan veikeää, jos saisi löytöjen mukaan blokata pois DNF-listalta :lol:

   

  odotin kovasti, että vaikka Anneli ja Ilkka, Thymallus Thymallus, tai Finnish Retriever III :huh: olisivat tähän vastanneet.Eikö groundspeakissa ole mahdollista DNF lstaansa sitten tyhjentää, kun on löytänyt käkön.Esim Kinon yhtä käköä hain monta kertaa (nyt löydetty), olis kiva kun se ei enää roikkuis siellä meidän DNF listassa....

 9. Olimme mr:n kanssa piilottamassa Metsään meni kätköä pari viikkoa sitten.Nimi oli jo valittu etukäteen,mutta se minne mr halusi sen piilottaa, olikin enimmäkseen yksityisaluetta.Olimme ajelleet pitkään tietä, kun tuli vasta kyltti "yksityisalue", varo hevosia. Ei muuta kun mrs peruutti geokirpun(pieni vihreä polo) ja kun heitin ykkösen silmään, ei mitään tapahtunut.Ei kun lisää hanaa, kunnes mr tajusi, että olimme pudonneet mutaan.(suoraansanottuna pudonneet, wumps ja siksi mr ei huomannutkaan, että yritettiin sudittaa pois).Kamala kiroilu ja kaikki kamalat sammakot lensi mr:n suusta(hän ei kiihdy muuten, kun liikenteessä, tyyliin, mikä meihin viisaisiin suomalaisiin menee....)

  Oli kamala myrskypäivä ja onneksi minulla oli kumpparit jalassa. Saatiin puupaloja pyörien alle ja minä heijasin autoa ja mr yritti päästä pois.Saatiinkin kirppu liikkeelle, ja mr jatkoi kiroiluhuutojaan. Riemastui vielä enemmän, kun minä positiivisesti lausahdin, että eikös ole hyvä ettei olla Volvolla(hänen aarteellaan).Siihen tuli sitten lenkkeilijä upouusissa lenkkareissaan ja puhtaassa lenkkipuvussaan. Bongasin heti lenkkarit oikein kunnon lenkkareiksi, joten ei iletty pyytää apua.Kuitenkin hän tarjoutui auttamaan.Heijattiin sitten yhdessä ja päästiin pois.Voi ei, ne lenkkarit oli karseen näköiset.Harmitti, etttei tajuttu kysyä voitaisko lähettää rahaa, että käyttäis pukunsa pesulassa jne. Hän jatkoi lenkkeilyään ja me käännyttiin pois. Niinpä Metsään meni kätkö sitten perustettiin sinne minne mrs sen oli halunnutkin :huh: .Silti kätkön nimi on nyt tosiaan tosi osuva, sillä se reissu meni täysin Metsään.

  Mr:ltä olisi varmaan palanut hihat jos olisin ko jästille ruvennut ylistämään kätköilyn ihanuutta, joten tämä jästi varmaan jatkaa uraa juoksijana, sillä mission ei tullut täytettyä.

 10. solttu 336 jätettiin muistaakseni Laajasaloon johonkin.Viimisin loggaus siitä näkyy "Mupsuilla".Se onkin ainoa suomalainen loggaus ko.soltulle.Onkohan tämä armeija jo lakkautettu, kun kaikki loggausjutut näkyy olevan heinäkuun aikoihin ;)

 11. Taitaa Storträsk olla lähin. Edelleen "rakkain", taitaa olla Noitavuori, jonka löysimme kätköilyuran alussa ja melkein FTF löytönä(taidettiin olla kolmansia) ihan vahingossa (silloin ei tajuttu ton FTF:n merkitystä).

  Siellä on ihan hauska käydä kesäsin lenkillä ja kurkkimassa vaihtobugeja ja coineja.

 12. Viime vuoden 19.sija vaihtui kymppiin, joten hienostihan tämä meni.

  Kätköilyrikasta alkavaa vuotta. :huh:

  ps.kiitos Avec selvityksestä,eipä tajuttu, että tännekin piti erikseen kirjautua.

 13. En tiedä onko tälle jo säie jossain, mutta siirtäkää sinne (ja sorry jos ootte jo vastanneetkin)

   

  1) Kun löydän käkön ja kuittaan garminiin, että löydetty, eikö jollain softalla voisi jäädä jälki, monelta löydetty?Olisi kiva sitten kun käy kuittaamassa löydökset niin lisätä niitä löytöaikojakin.Olen kyllä itse purkkien logeihin niitä aina välillä laittanut, mutta oispa kätevää, jos gepukkaan sais sen löytökelloajan.

   

  2) Olisi kiva, jos jonkun DNFN:n löydettyään se poistuisi DNF listalta. Helppoa olisi aina välillä tiirailla niitä mitkä on hampaankoloon jääneet, joskos niitä yrittäisi omalta DNF-listaltaan poistaa.

   

  Onnistuuko nämä

  t mrs

  --------------------------------------------

  eikö kukaan teistä "vanhoista konkareista" ole koskaan pohtinut noita vastaavia...jotta vois vastata.

 14. DesertCombat lahjoitti myös vitskarin (tosin rakettirahastoon kajoamatta) samana päivänä kun Wolffi,mutta jostain syystä hän ei pääse tänne foorumiin :sad:

  Koko team Von Ronn geokoiran kera toivottaa kaikille Hyvää Uutta Vuotta !

 15. En tiedä onko tälle jo säie jossain, mutta siirtäkää sinne (ja sorry jos ootte jo vastanneetkin)

   

  1) Kun löydän käkön ja kuittaan garminiin, että löydetty, eikö jollain softalla voisi jäädä jälki, monelta löydetty?Olisi kiva sitten kun käy kuittaamassa löydökset niin lisätä niitä löytöaikojakin.Olen kyllä itse purkkien logeihin niitä aina välillä laittanut, mutta oispa kätevää, jos gepukkaan sais sen löytökelloajan.

   

  2) Olisi kiva, jos jonkun DNFN:n löydettyään se poistuisi DNF listalta. Helppoa olisi aina välillä tiirailla niitä mitkä on hampaankoloon jääneet, joskos niitä yrittäisi omalta DNF-listaltaan poistaa.

   

  Onnistuuko nämä

  t mrs

 16. Heips,

   

  Kotikätköllä menee hyvin !!

  Kävijöitä on riittänyt melkein samaa tahtia kuin muillakin kylän kätköilläni vaikka jotkut tuntuvatkin hiukan vierastavan kuvaobjektiksi joutumista. Naapurit näyttävät ymmärtävän jutun juonen ja mitään ongelmia ei ole ilmennyt. Hyvä niin !!

   

  Yöllä kätköilevät voisivat ilmoittaa tulemisistaan vaikka säpolla ennen puoltayötä että panisin kellon herättämään !! :huh::lol::unsure:

  Kiitokset kaikille kätköllä käyneille, kaikki ovat käyttäytyneet sopimuksen mukaisesti ja monet ovat muistaneet myös hymyillä !! :o

   

  Tänne ei mr olisi kyllä tullut, mutta kiva oli poiketa, vaikka naapurin vain näinkin.Ystävällisesti vielä kyseli löysinkö kätkön.Ensi kesänä on parin kadun päässä sukujuhla ja yhdellä on ainakin magellani, joten ties vaikka ohjelmanumeroksi otan kätköilyn esittelyn, joten älä ihmettele jos törmäät naamatuttuihin. :ph34r:

 17. Löysimme yhden soltun ja vaikka liikutimme sitä, ei soltusta vieläkään näy, kun missä se on ollut heinäkuussa.Meidän loggauksemme ei siis näy, eli näitä kai päivitellään aika viiveellä. :unsure:

 18. Tulipa tässä mieleen, että olettekos huomanneet tilata itsellenne ilmaisen Unite for Diabetes Travel Bugin tuolta Geocaching.com etusivulta löytyvän mainoksen takaa. Itselleni moinen tipahti tänään postissa joten siitä tämä pätkähti nyt uudemman kerran mieleeni.

   

  Kiitos Geoviukselle. Olin nähnyt "mainoksen", mutta heräsin aika myöhään. Silti läpyskä pätkähti tänään postissa ja suuntana Houilles, France.

 19. Voin hoitaa, vaikka viime kertainen suomi kolikkoni ei välttämättä niin hyvää vastaanottoa saanutkaan. Tosin jos muita halukkaita on niin siitä vain..

   

  Olen seurannut vähän logeja noista Suomikolikko2006 mitä liikkuu maailmalla. Kovasti sitä on kauniiksi kehuttu, jokos alatte tästä 2007 kolikosta päästä yhteisymmärrykseen millanen olisi tulossa :D

 20. nyt vielä pikagalluppi :rolleyes:

   

  Mitä kolikoillanne teette? millasia missioita niille päätitte?

   

  Omistani toinen lähtee juuri Canadaan, josta aloittaa eventtilaisuuksissa ja kätköilijältä kätköilijälle kulkemisen. Toisesta en tiedä, raatsinko laittaa sen kiertoon vai jätänkö hyllyyn, on niin vaan kaunis kolikko :cool:

×
×
 • Create New...