Jump to content

Budduck9

+Premium Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Budduck9

  1. Ter info: Heb de reviewer gecontacteerd, en hij heeft het gearchiveerd nav. de informatie die op de cachepagina stond. (Hij vertelde dat omdat er niet kon worden gelogd (geen logboek) dat dit niet volgens de regels van GC is en daarom gearchiveerd)
  2. Ik begrijp het uiteraard dat reviewers het vrijwillig doen en dat nieuwe caches voorrang hebben. Normaal laat ik slechte caches gewoon achterwege totdat het wordt opgepakt door de reviewers. Maar deze vind ik toch wel een beetje te gortig worden.. Ik ben er zelf niet geweest maar bij het opzoeken van caches voor een cachedagje, kwam ik een cache tegen waarvan deze steeds werd gelogd (meer dan 10 keer) terwijl er alleen maar een deksel te vinden was. (Logboek e.d. is dus kwijt) Lijkt me niet helemaal de bedoeling van geocaching. Er zijn 12 NM meldingen gedaan (waarvan de eerste van april is..) Ik ben dus nog een beetje te vroeg erbij.. Bedankt voor jullie informatie, fijn om zo meer te komen weten
  3. http://forums.Groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=332956 Lees dit eens over het melden van een NA... dat is dus geen optie..
  4. We hebben C:geo maar die gebruiken we alleen wanneer de gps leeg is. Dat is dus 1x per 4/5 weken. Het verspringen van de taalinstellingen gebeurt nu bijna dagelijks.. Of bedoel je iets anders? Groetjes
  5. Het is dus afhankelijk van de reviewer wanneer die tijd heeft? Een NA plaatsen vind ik ook weer zo'n harde maatregel. is een PM naar de reviewer ook iets? Staat er ergens een lijst met wie waar reviewt?
  6. Hallo, Hoe kunnen we op GC de taalinstelling zodanig instellen dat hij bij een volgend bezoek niet weer naar het Engels springt? Dit gebeurt de laatste tijd nogal veel.. Groetjes Budduck9
  7. Even gezocht, maar niet gevonden naar het antwoord. (anders linkje naar de topic of pagina?) Weten jullie wat we kunnen doen als we een cache tegenkomen die al meerdere malen is gemeld als needs maitenance en nog niet is opgelost? We zien bijv. een cache waarvan alleen het deksel wordt gelogd (de rest is kwijt) en dit duurt al 2 maanden.. Lijkt ons niet de bedoeling. Er wordt bijv. gezegd om dit te melden bij de reviewer, hoe doen we dit? Alvast bedankt voor het antwoord!
  8. Hi, Thanks voor je reactie, ik ga er binnenkort naar kijken. De trail is eigenlijk een fietsrondje: Bartjes Ommetje in Assen. Als ik het middelpunt neem, heb ik zo 200 caches te pakken terwijl ik er maar 60 nodig heb.. Begrijp je? Zal je andere tip binnenkort uitproberen!
  9. Hoi, Lastig om het zo uit te leggen. hopelijk begrijp je het volgende: De route gaat van nr 1 naar 2, 3 enz enz tot 50. Het lukt me niet om dmv. start en eindpunt een rondje te maken waarbij je ook ziet waar de tussengelegen nummers (caches) zijn op de kaart. Daarnaast neemt google maps de korste weg, dus dan zou ik tussenpunten moeten neerzetten om zo een rondje te krijgen. Dan moet ik dus iedere cache als tussenpunt nemen.. beetje omslachtig.
  10. Hallo, Dankjewel voor je uitleg. Erg duidelijk! We willen van cache nr 1 naar cache nr 50. Echter, op de kaart is het niet zichtbaar langs welke route deze cache gaat. Als ik start en eindpunt invoer, dan krijg ik de route van 1 naar 50 in plaats van via de tussencaches (nummers 2 tot en 49 dus). Weet iemand misschien hoe je dit dan kan aanpakken? zie ook onze vorige vraag: Er zijn een aantal caches (soort trail) die samen 1 hele rondje maken. Het lukt ons niet om van punt a naar punt b langs deze cacheroute te gaan in de pocket query waarbij je alle caches van deze route in een keer kan opslaan. Als we daarbij ook andere caches kunnen "meepikken" zou dat leuk zijn..
  11. Hoi, Thnx voor je tips.. we vragen ons af hoe je dan eenvoudig een stuk of 40 caches in een keer op de bookmarklijist te krijgen? is dat wel mogelijk?
  12. Hoi, Thanks voor de tips. Ik zie echter nog iets dat niet lukt: Er zijn een aantal caches (soort trail) die samen 1 hele rondje maken. Het lukt ons niet om van punt a naar punt b langs deze cacheroute te gaan in de pocket query waarbij je alle caches van deze route in een keer kan opslaan. Hopelijk weet iemand hoe dat kan/moet. Groetjes BD9
  13. Hallo, Ten eerste alvast excuses als deze vraag al eerder aan bod is gekomen. Via de zoekmachine konden we het niet vinden dus dan maar een topic. Als er al een duidelijke nederlandse topic of handleiding is, dan graag een link.. onze dank is groot!! We zijn premium member en hebben een Orgeon 450 van garmin. Onze vragen: We willen een route doen. Het is een mooie fietstocht met alleen caches die bij de route horen. Hoe kunnen we eenvoudig alle caches van de route in de GPS inladen? We zitten niet echt te springen om alles een voor een op de GPS te doen.. We zijn ook van plan om op vakantie in een bepaald plaatsje te gaan cachen. Hoe kunnen we alle caches dat in bijvoorbeeld een straal van 5 km van die plaats in de GPS inladen? Alvast erg bedankt voor al jullie reactie.. hopelijk heeft er iemand een eenvoudige manier!
×
×
  • Create New...