Jump to content

wewd

+Premium Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by wewd

 1. Lapualta tarjolla adoptioon 3 purkkia. Jos joku on suunnitellut alueelle jotain parempaa, niin myös arkistoinnin mahdollisuus olemassa. 0 km: Lapua http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GCZCZV Rest Stop of Voitilanjärvi http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GCZD8Y Vanha Paukku, Lapua http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GCZD0X
 2. Turussa olimme Tuutikin kanssa suuntaamassa kohti Ilmaherruus purkkia, ja autolla katselimme potentiaalisia reittejä mistä pääsisi mahdollisimman lähelle. Jostain lentokentän luoteispuolelta löytyi tie kohti kätköpaikkaa. Alkupäässä oli portti mutta se oli auki joten emme antaneet sen häiritä. Matkalta taisi löytyä purkki tai pari muutakin, ja lopullinen päämäärä oli hienolla paikalla ja pääsimme suorittamaan kevyttä UE:takin samassa yhteydessä. Poislähtiessämme huomasimme että portti olikin pistetty kiinni. Kävimme toisella uloskäynnillä katsomassa josko se olisi auki mutta ei tulosta. Toisella portilla tapasimme paikallisen leidin joka oli menossa kävelylle metsään ja onneksi osasi opastaa mistä lähitalosta löytyy portin avain. Siitä sitten kävellen talolle ja iloisesti tiedustellen josko joku tulisi päästämään meidät pois. Saimme myötätuntoa osaksemme ja vanhempi herrasmies kävi meidät päästämässä ulos. Osittain oli ehkä tietoinen valinta lähteä sisään avoimesta portista sillä kävelymatka olisi ollut muuten "liian" pitkä. Nyt kuitenkin miettii pariin kertaan ajeleeko porttien sisälle niin huolettomasti, aina ei avaimia välttämättä ole noin lähellä.
 3. Vanha Paukku, Lapua (GCZD0X) koki hieman muutoksia. Paikka siirtyi hieman sivuun edellisestä paikasta, joka oli tuhoisten jästien riivaama. Purkin koko palautui samalla smalliksi. Kätkön lähialue muuttui samalla kauniimmaksi ja avoimemmaksi.
 4. Ehkä, en osaa vielä varmasti sanoa pääsenkö osallistumaan. Tapahtuuko etsiminen ryhmänä vai yksistään? Millaiset varusteet yleisesti olisi tarpeen? Tarvitaanko jotain radioamatöörikalustoa?
 5. Heitin myös mailia omien Lapuan kätköjeni osalta.
 6. No nii, eräänlainen merkkipaalu taas tuli saavutettua 10.6.2007 ja silloin täyteen tuli 500 foundia \o/. En tiedä laskeskelinko väärin, mutta päätin että "Major Djergatschoff" oli sitten se 500. purkki. Sitten odotellen että tonni menee rikki...
 7. Paikalle en valitettavasti itse pääse koska curling-turnaus kutsuu Suomen toisella reunalla. Koitan kuitenkin etähuoltaa yhden Lapuan purkeistani viimetingassa että olisi kaikki kunnossa kun porukkaa saapuu kaupunkiin.
 8. Lapualla korkein paikka on kätkötetty oikeastaan parinkin purkin voimalla. Simpsiön kolo (by ronox) sijaitsee kuvauksensa mukaan lähellä Simpsiön korkeinta kohtaa. Tower of Simpsiö (by TJ & jk42) sijaitsee myös Simpsiön päällä ja paikalla on näkötorni. Lähellä näkötornia on vielä laskettelukeskuksen täytemaalla nostettu huippu, joka sijoittuu jokseenkin arvioiden näiden kahden kätkön väliin. Tower of Simpsiöltä kuitenkin näköalat ovat hyvät, ja se on helpommin saavutettavissa. Simpsiön kololla ei maisemista pääse nauttimaan.
 9. Vanha paukku, Lapua (GCZD0X) 0,5l curveri oli kadonnut. Samaan paikkaan on nyt sujautettu filmipurkki ja toivottavasti se kokonsa puolesta säilyy hieman paremmin. En suosittele jättämään purkkiin mitään.
 10. Tänään napsahti 300 täyteen. Vauhti sen kun kiihtyy. Edellisestä satasesta ei tainnu olla kun kolmisen kuukautta jos oikein muistan. Yllättävän nopeesti tuli, vaikka muka on koittanu laiskotella kovasti.
 11. Lapuan purkki on paikoillaan ja odottaa julkaisua.
 12. Otan vastuulleni Lapuan nollapisteen kätköttämisen kun tällä tällä viikolla sielläpäin käyn kääntymässä.
 13. Ja taas piti avata tämä topicci. Ensimmäisten sadan kätkön kaiveluun kului aikaa noin 10 kuukautta. Seuraavat sata kasaantuikin sitten parissa kuukaudessa. Kahdennensadannennen kätkön tittelin sai This used to be my playground (GCR7WA). Muutto (Etelä-)Pohjanmaalta pääkaupunkiseudulle aiheutti merkittävän muutoksen kätköilyssä. Nyt kätköjä on lähellä ympärillä sen verran paljon että tongittavaa piisaa toistaiseksi riittävästi ja nopeahkosti.
 14. Maxxy tuossa jo valistikin että olin mukana haastattelussa. Kätköilynimenä minulla on kuitenkin wewd, ja irkistä ja muualta geneerisesti wood -nickillä löytyy. Mukava kuulla että kyseisestä pätkästä pidettiin. Olivat leikkaajat osanneet asiansa
 15. Söderfjärdenin kraateri GCV3C5 Vaasassa on taas noin kuukauden pausella olon jälkeen avattu. Jästit olivat sabotoineet kätköä, ja Tanssija ystävällisesti kävi huoltamassa kätkön koska en ehtinyt itse paikalle millään. Kätkön uudet koordinaatit ovat N63.01.044 E021.37.698. Söderfjärdenin kraateri is once again available. Due to sabotage done by some muggles, cache has been replaced nearby. Thank you Tanssija for performing maintenance! Cache can now be found at N63.01.044 E021.37.698.
 16. Aika rientää ja sataset paukkuu. Ensimmäisen kätköni kävin noutamassa 16.10.2005 ja se oli ROUTE 66 - LAPUA (GCN1G7). Sadas kätkö oli Ruovesi II: Runebergin lähde (GCKBDN) ja se löytyi 13.7.2006. Tätä tilaisuutta juhlistin hörppäämällä vettä lähteestä Kätköilyyn harrastuksena olen ollut erittäin tyytyväinen. Opastuksen kera pääsee koluamaan paikkoja minne ilolla menee ja usein varsin tietämättömänä että sellaisiakin paikkoja on olemassa. Toivottavasti seuraavat sataset paukkuu mahdollisimman nopeasti, samaa tahtia kasvaa elämykset ja kokemuksetkin
×
×
 • Create New...