Jump to content

Roska

+Premium Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roska

 1. Tietääkseni ei pitäisi olla mikään ongelma. Ei muuta kuin pienet kirjaimet vaan isoksi vaan.
 2. Laitan tämän vielä uudestaan. Garmin Nuvi 350 autonavigattori myynnissä. Hintapyyntö 330:- Takuuta jäljellä hieman toista vuotta. Alla hieman ominaisuuksia. Tuotteen ominaisuudet ja tekniset tiedot - Uusi erittäin herkkä SiRF-tekniikkaa hyödyntävä GPS-vastaanotin - WAAS-/EGNOS-valmius, käännettävä antenni, MCX-tyyppinen liitäntä ulkoiselle GPS-antennille - esiohjelmoidut kartat koko Euroopaan alueelta - Travel Kit ohjelmisto sisältää MP3-soittimen, äänisanakirjan (Audible.com media), JPEG kuvankatseluohjelman, maailman kellon aikavyöhykkeineen, valuutanmuuntimen, mittamuuntimen ja laskimen. - Vältä liikennehäiriöt lisävarusteena saatavalla GTM 10 RDS-vastaanottimella - Lähestyvän kadun nimen (tekstityksen) toistamisen englanniksi, saksaksi, espanjaksi, italiaksi tai hollanniksi - Noin 650 MB muistia muiden karttojen, MP3 tiedostojen ja äänisanakirjojen tallennukseen - SD-muistikorttipaikka - Tehokas sisäinen kaiutin - Suomenkieliset äänelliset ja kuvalliset navigointiohjeet sekä varoitusäänet - 3-ulotteinen tai perinteinen yläpuolinen karttanäkymä - Näyttö: L 7,7 cm x K 6,0 cm (3,5”), 320 x 240 pikseliä, kirkas automattisesti säätyvä väri-TFT, taustavalolla ja kosketusnäytöllä - Laitteen mitat: 9,8 cm (L) x 7,4 cm (K) x 2,2 cm (S) Paino: 145 g - Sisäinen Li-ion akku Pariston kesto: jopa 6 tuntia GPS-tilassa/ jopa 12 tuntia äänen toistimena - Yksinkertaistettu PC-liitäntä, laite näkyy USB-massamuistina tai ulkoisena levyasemana SD-muistikorttia käytettäessä - Mahdollisuus omien POI-tietojen kuten valvontakameroiden, koulujen, ravintoloiden jne. lisäämiseksi kartalle. - Voidaan asettaa lähestymishälytys nopeuden mukaan kun saavutaan valvotulle alueelle (valvontakamerat) - Voidaan ladata myös maastokarttoja (aiemmin olin sitä mieltä että ei voi asentaa mutta toisin kävi.) Tarjouksia otetaan myös vastaan !!!!
 3. Eräs asiakkaani jätti minulle myyntiin Garminin Nuvi 350 autonavigaattorin. Ajattelin tarjota sitä myös tänne. Laite on ollut 7-8 kuukautta käytössä mutta syystä tai toisesta hän haluaa nyt luopua siitä. Takuunalainen kone siis. Hinnan hän asetti 330 euroon mutta tarjouksia saa antaa.
 4. Roska

  Fin: Travel Bugs

  Yksi Travel Bugini matkusti Italiaan mutta on siirtynyt vain 268 kilometriä. Miksi näin ?
 5. Roska

  Kadonnut Tb Vor

  Taidan laittaa tuon copy lätkän kiertoon. Onneksi sain vielä samanlaisen tuotteen tilalle VORiksi niin mikä ettei. Jos vielä hukkuu niin laitan TB:n hautuumaalle.
 6. Roska

  Kadonnut Tb Vor

  Näin näyttäsi olevan. Epäilen vähän löytymistä mutta eihän sitä koskaan tiedä. Aloin hieman ihmettelemään kun kätkössä TB:t vaihtuivat mutta minun vain näytti pysyvän paikallaan. Kun sitten viimen kävin tarkistamassa kätkön niin ei VORRIA näkynyt. Vorrin muistoa kunnioittaen laitoin Suomi Geokolikon liikkeelle. Vein sen Tampereelle asti ettei vaan katoa. PS. Kuinka muuten menettelen jos TB:tä ei löydy ?
 7. Roska

  Kadonnut Tb Vor

  TB VOR 13.marraskuuta 2005 jätin TB:n kätköön Jyväskylään. VORRI on kateissa mutta mitään merkintää ei TB:ä näy. Olisiko kellään tietoa ? Kätkön osoite TÄSSÄ
 8. Jos tarvitsee silicagel pusseja niin marssii vaan urheilu liikkeeseen ja esittää asiansa reippaasti. Itse tein niin ja kysyivät että paljonko tarvitsen. Jos on tarvetta ja rohkeus ei riitä niin pistäkää viestejä niin voin kysellä puolestanne.
 9. Roska

  Geokolikko 2006

  Kiitos ! Homma jälleen hallinnassa !
 10. Roska

  Geokolikko 2006

  Tulin hankkineeksi viime vuonna noita Suomi kolikoita. Kuinkas tollainen kolikko saadaan seurantaan samalla lailla kuin nuo travelbugit ? Kolikossa om kyllä kyllä yksillöllinen merkinta mutta.... Olikohan hölmö kysymys. Kohta se kai nähdään.
 11. Rauhallista Joulua myös täältä Muuramen suunnalta !!
 12. Sekin on saavutus jota kaikki eivät koskaan ssavuta. Nostan lakkia korkealla ja toivotan onnea. Perässä tullaan !!
 13. Voisko joku kertoa tästä pmr touhusta. Miten liittyy kätkentään vai onko harrastus harrastusten joukossa.
 14. Roska

  Magneetteja

  Magneetteja Täältä on helppo tilata erillaisia magneetteja. Paikka löytyy ihan täältä suomenmaasta.
 15. Roska

  Geoshopit

  IE:tä olen käyttänyt mutta ei vaan toimi rahansiirto Visalla. Kauppoja tehdessäni käytin tilinsiirtoa.
 16. Roska

  Geoshopit

  Kuinka onnistuit maksussa. Itse yritin siirtää rahaa PayNovan lompakkoon Visalla. Kun etenen siirrossa pankin varmennuksiin niin näyttöön tulee ruutu jossa on pankin kaikenmoista tekstiä jossa mm. sanotaan että paina jatka painiketta. Sitä ei vaan näy missään ?
 17. Mailia käyttäen tilasin jo kaksi kappaletta. Pitäydyn edelleen siinä 2 kappaleessa. Hieman epäselvää tilataanko tavara käyttäen mailia vai foorumia.
 18. Kiitoksia vaan vastauksista. Mietin hiljaa mielessäni jatkanko vanhalla vai keksinkö jonkun paremmin minua kuvaavan nimimerkin.
 19. Onko sopivaa vaihtaa käyttäjä tunnusta/nimimerkkiä. Huomasin että se on mahdollista. Minun nimimerkkini on tyttäreni lempinimi ja rekisteröityessäni en sillä hetkellä saanut muuta nicciä menemään läpi. Niin minusta tuli Roska. Haluan vain teidän mielipiteen asiasta ennenkuin menen sen muuttamaan. Jos sen muutan mitä asioita on otettava huomioon. Muuttuvatko myös kätköni uudelle nicille ?
 20. Roska

  Geoshopit

  Laitan kohta tilauksen Ruotsiin "www.geoshop.se":n. Maksutapa on tuo PayNova. Rahansiirto tilille ei onnistu kun tilisiirron kautta. Visalla rahansiirtoa en saa toimimaan. Tulee vaan maksamaan tuo rahan siirtäminen ja tavaroille tulee näin ollen lisähintaa. No ei se mitään. Saan ainakin mitä haluan.
 21. Roska

  Gsak

  Kiitos minunkin puolesta. Tästä on taas hyvä jatkaa.
 22. Roska

  Gsak

  Jeps! Tämä selvitti asiaa. Kiitos siitä. Jos olen premium-jäsen niin saan käsittääseni sähköpostiini kaikki uudet kätköt jotka voin siirtää GSAK:iin. Ja sieltä edelleen gepsiin. Onko näin ?
×
×
 • Create New...