Jump to content

Roska

+Premium Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Roska

  1. Tietääkseni ei pitäisi olla mikään ongelma. Ei muuta kuin pienet kirjaimet vaan isoksi vaan.
  2. Roska

    Fin: Travel Bugs

    Yksi Travel Bugini matkusti Italiaan mutta on siirtynyt vain 268 kilometriä. Miksi näin ?
  3. Roska

    Kadonnut Tb Vor

    Taidan laittaa tuon copy lätkän kiertoon. Onneksi sain vielä samanlaisen tuotteen tilalle VORiksi niin mikä ettei. Jos vielä hukkuu niin laitan TB:n hautuumaalle.
  4. Roska

    Kadonnut Tb Vor

    Näin näyttäsi olevan. Epäilen vähän löytymistä mutta eihän sitä koskaan tiedä. Aloin hieman ihmettelemään kun kätkössä TB:t vaihtuivat mutta minun vain näytti pysyvän paikallaan. Kun sitten viimen kävin tarkistamassa kätkön niin ei VORRIA näkynyt. Vorrin muistoa kunnioittaen laitoin Suomi Geokolikon liikkeelle. Vein sen Tampereelle asti ettei vaan katoa. PS. Kuinka muuten menettelen jos TB:tä ei löydy ?
  5. Roska

    Kadonnut Tb Vor

    TB VOR 13.marraskuuta 2005 jätin TB:n kätköön Jyväskylään. VORRI on kateissa mutta mitään merkintää ei TB:ä näy. Olisiko kellään tietoa ? Kätkön osoite TÄSSÄ
  6. Jos tarvitsee silicagel pusseja niin marssii vaan urheilu liikkeeseen ja esittää asiansa reippaasti. Itse tein niin ja kysyivät että paljonko tarvitsen. Jos on tarvetta ja rohkeus ei riitä niin pistäkää viestejä niin voin kysellä puolestanne.
  7. Roska

    Geokolikko 2006

    Kiitos ! Homma jälleen hallinnassa !
  8. Roska

    Geokolikko 2006

    Tulin hankkineeksi viime vuonna noita Suomi kolikoita. Kuinkas tollainen kolikko saadaan seurantaan samalla lailla kuin nuo travelbugit ? Kolikossa om kyllä kyllä yksillöllinen merkinta mutta.... Olikohan hölmö kysymys. Kohta se kai nähdään.
  9. Rauhallista Joulua myös täältä Muuramen suunnalta !!
  10. Sekin on saavutus jota kaikki eivät koskaan ssavuta. Nostan lakkia korkealla ja toivotan onnea. Perässä tullaan !!
  11. Voisko joku kertoa tästä pmr touhusta. Miten liittyy kätkentään vai onko harrastus harrastusten joukossa.
  12. Roska

    Magneetteja

    Magneetteja Täältä on helppo tilata erillaisia magneetteja. Paikka löytyy ihan täältä suomenmaasta.
  13. Roska

    Geoshopit

    IE:tä olen käyttänyt mutta ei vaan toimi rahansiirto Visalla. Kauppoja tehdessäni käytin tilinsiirtoa.
  14. Roska

    Geoshopit

    Kuinka onnistuit maksussa. Itse yritin siirtää rahaa PayNovan lompakkoon Visalla. Kun etenen siirrossa pankin varmennuksiin niin näyttöön tulee ruutu jossa on pankin kaikenmoista tekstiä jossa mm. sanotaan että paina jatka painiketta. Sitä ei vaan näy missään ?
  15. Mailia käyttäen tilasin jo kaksi kappaletta. Pitäydyn edelleen siinä 2 kappaleessa. Hieman epäselvää tilataanko tavara käyttäen mailia vai foorumia.
  16. Kiitoksia vaan vastauksista. Mietin hiljaa mielessäni jatkanko vanhalla vai keksinkö jonkun paremmin minua kuvaavan nimimerkin.
  17. Onko sopivaa vaihtaa käyttäjä tunnusta/nimimerkkiä. Huomasin että se on mahdollista. Minun nimimerkkini on tyttäreni lempinimi ja rekisteröityessäni en sillä hetkellä saanut muuta nicciä menemään läpi. Niin minusta tuli Roska. Haluan vain teidän mielipiteen asiasta ennenkuin menen sen muuttamaan. Jos sen muutan mitä asioita on otettava huomioon. Muuttuvatko myös kätköni uudelle nicille ?
  18. Roska

    Geoshopit

    Laitan kohta tilauksen Ruotsiin "www.geoshop.se":n. Maksutapa on tuo PayNova. Rahansiirto tilille ei onnistu kun tilisiirron kautta. Visalla rahansiirtoa en saa toimimaan. Tulee vaan maksamaan tuo rahan siirtäminen ja tavaroille tulee näin ollen lisähintaa. No ei se mitään. Saan ainakin mitä haluan.
  19. Roska

    Gsak

    Kiitos minunkin puolesta. Tästä on taas hyvä jatkaa.
  20. Roska

    Gsak

    Jeps! Tämä selvitti asiaa. Kiitos siitä. Jos olen premium-jäsen niin saan käsittääseni sähköpostiini kaikki uudet kätköt jotka voin siirtää GSAK:iin. Ja sieltä edelleen gepsiin. Onko näin ?
  21. Roska

    Gsak

    Tässä vaiheessa haluaisin tietää vain yhden asian. Vaikka en ole Premiun jäsen niin saanko siirrettyä kätköt yhtenä pakettina GSAK ohjelmaan vai onko ainoa mahdollisuus siirrellä niitä yksi kerrallaan lataamalla loc.tiedosto.
  22. Roska

    Gsak

    Onko tuohon GSAK ohjelmaan selväkielistä ja vieläpä suomalaista käyttöohjetta. Ohjelma tuntuu hyvältä mutta hieman epätietoisuus koputtaa muutamassa asiassa takaraivoon.
  23. Roska

    Id Numero

    Olisi tuo pitänyt nähdä itsekkin mutta kiitos kuitenkin.
  24. Roska

    Id Numero

    Mistä löydän ID numeroni ? Tarvitsisin sitä käsittääkseni ainakin GSAK ohjelmaan.
  25. Roska

    Geoshopit

    Mistä kannattaa tehdä ostoksia jos haluaa jotain Geo kamaa. Yritin tilata Ruotsista joka käyttää PayNova maksukäytäntöä. Muuten hyvä mutta en saa jostain syystä siirrettyä rahaa tuonne PayNovan tilille josta maksu taas välittyy taas myyjän tilille. Onko kellään vastaavia kokemuksia ja miten niistä on selviytynyt ?
×
×
  • Create New...