Jump to content

het genootschap

+Premium Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by het genootschap

 1. Het gaat inderdaad om traditionals. Vinkje bij Publish Listing staat en stond aan; maar 1 emailadres en dit is helemaal correct; niet verhuisd sinds wij geocachen. Dus heb ik je advies om een nieuwe notificatie te maken zonder bij de oude te kijken. Nu maar eens even wachten of het nu goed gaat. Bedankt voor het meedenken.
 2. Dank voor je reactie Bloodwoosj. Maar het vinkje staat aan,er zit vanalles in mijn ongewenste mail maar geen notificaties, juist van het type traditional regent het nieuwe caches én juist binnen de straal van 20 km, er staat een goed coordinaat met een N en een E dus de ierse zee valt ook af. Had al begrepen dat er wat problemen zijn met e-mail verkeer van Groundspeak maar dit speelt al langer dan een maand. Nog iemand een idee?
 3. Een vraagje. Ik heb aangegeven dat ik een notificatie wil krijgen van nieuwe caches binnen een bepaald gebied. Ik heb de instructies precies gevolgd en ben premium member. Er komen heel veel nieuwe caches uit maar ik heb nog geen enkele mail gekregen. Heeft iemand een idee wat er fout gaat? Alvast bedankt, Alie (het genootschap)
 4. In landgraaf biedt sport en leisurepark, naast allerlei andere activiteiten, ook gps-zoektochten aan maar zij hebben hiervoor eigen caches gelegd die ook niet op geocaching.com ofzo staan. De inhoud stemmen ze af op de groep die gaat zoeken en ook de moeilijkheidsgraad van de cache. Volgens mij is dit een leuke en goede manier om kinderen kennis te laten maken met gps en geocachen. Heb daar zelf een gpscursus gevolgd en er werd heel enthousiast vertelt over geocaching maar er is geen geocache bezocht. Het is vaak al moeilijk genoeg om je onopvallend op te houden bij een cache. Met een hele bso-groep lijkt me dat onmogelijk. Maar goed, je hebt ook premium members die de auto met draaiende motor op de stoep achterlaten terwijl ze op een cache duiken. Da's ook niet echt voorzichtig en zij bezoeken ook de premium caches.
 5. Op zich snap ik wat het doel is van deze opschoonactie alleen is het wel sneu als je coin/TB net in zo'n door de reviewer op niet beschikbaar gezet is met de dreiging dat deze het archief in gaat. Op het moment dat er zo'n streep door een cachenaam komt te staan wordt de kans dat iemand die cache gaat doen nog veel kleiner. Daar zit je TB/coin dan lekker helemaal vast. Eerder hadden we al in zeeland vast zitten en nu weer die van onze 10 jarige dochter in enkhuizen. Is het een idee om als er zo'n reviewer disabled op een cache komt te staan, dat een cacher uit de regio even de aanwezige TB's en coin's in een andere cache verder op reis stuurt? En in ieder geval dat er geen meer in een cache gestopt worden, waar al een eerste reviewer maintenance-mail bij staat.
×
×
 • Create New...