Jump to content

Brankkori

+Premium Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Brankkori

  1. Jep, eilen töissä ei jostain syystä real player toistanut juttua mutta nyt kotona sain kuunneltua. Erittäin selkeä ja onnistunut haastattelu, ei mitään takeltelua tai jännittämistä havaittavissa ! Hieno homma!

  2. Jep. Vuoden vaihteessa minäkin siellä viikon oleilin ja muutamalla kätköllä vierailin (katso profiilistani). Koko saarella ei montaa ns. kaupunkikätköä ole vaan useimpiin joutuu jotenkin matkustamaan. Paras tapa on vuokrata auto, ei ole kallista. Meillä oli 3 päivää täysvakuutuksella 100e. Siten pääsette parhaiten kätköjen lähelle. Tosin patikoidakin pitää lähes joka kätköllä, mutta on se sen arvoistakin. Kaikki missä minä kävin olivat omalla tavallaan ylitse yhdenkään suomessa löytämäni !

    http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...b4-1e216573736b

    http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...48-3324a5548176

    http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...e9-687d6345a37e

     

    Nuo ainakin löytämistäni olivat todella mahtavia !!

     

    Ei muuta kuin hyvää reissua!

  3. Oiskohan geocaching sivustolla jotain häikkää, koska minäkään en saa tiputettua yhtä tb:tä kätköön?! Jumittaa muutenkin sivuston latautuminen todella pahasti nyt ja aina kun yritän tiputtaa tb:tä niin junnaa paikoillaan kunnes tulee "timeout" jne. -ilmoitus!

  4. Minä laittaisin "talvikiellon" sellaiselle kätkölle, jossa itse purkki peittyy lumeen. Esim. kuopat, raot -kolot ym. mihin on mahdollista sataa lunta siten, että purkki ja koko ko.kolo ym. peittyy täysin. Ja sellaiset alueet missä lumi voi vapaasti "peittää" maisemaa siten, että siellä ei ole enää havaittavissa sellaista mastonkohtaa "johon itse purkin laittaisin" Esimerkkinä vaikka alue, jossa esim. vihjeen perusteella kätkö on jossain kiven alla/kolossa mutta lumen ollessa maassa alue on lähes tasaisesti lumipeitteinen. Ainakin symboli: "lumihiutale poikkiviivalla" antaa osviittaa itse hakijalle koska kannattaa kenties milläkin alueella ko. kätköä etsiä. Tottakai kaikkia kätköjä voi etsiä aina mutta onko mielekästä ajaa pitkiä matkoja vain todetakseen paikanpäällä, että lumi todennäköisesti estää kätkön löytymisen vaikka kätkösivuilla ei mainintaa asiasta ollutkaan :anibad:

  5. Minä ainakin myönnän, että ekaa omaa kätköä tehdessäni minulla oli NIIIIn suuri INTO saada kätkö valmiiksi ja paikoilleen, että täydessä kaatosateessa sen piilotin ja samalla kertaa koordinaatit otin, tosin neljän parin minuutin välein otetun waypointin keskiarvosta. No, varmasti hyvällä säällä koordinaatit näyttävät hieman eriä kuin antamani mutta hyvin on kätkö kuitenkin löytynyt, vihjeeni kun ainakin on mielestäni osuva.

  6. Olin tossa reilun viikon reissussa ja olisi "varastossa" muutama ko. kätkö ^_^ mutta huomasin, että kaikki Locationless (Reverse) kätköt on arkistoitu :D . Onko tästä jo ollut jotain puhetta tai onko jollain tarkempaa tietoa asiasta miksi näin on !? :P

×
×
  • Create New...