Jump to content

Team RYTKYT

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Team RYTKYT

 1. Tuolla minäkin olen loggaillut. Tosin huomasin juuri ettei viimeisen reissun loggaukset olekaan menneet perille.
 2. Onko kokemuksia GPS laitteiden trippimittareiden tarkkuudesta. Oma Explorist 100 näyttää ainakin aivan poskelleen. Patikoitiin 5 km pitkän järven ympäri ja toisessa päässä GPS näytti etäisyyttä autolle linnuntietä tuon 5 km, mutta trippimittari näytti matkaksi vain n.3.6 km. Osuttiinkohan johonkin maanpäälliseen "madonreikään" , vai onko laitteen ominaisuus/vika?
 3. Ehdottomasti koira! x2 Meillä on kaksi geokätköilyä harrastavaa koiraa. 2.5v Karkeakarvainen Kettuterrieri ja 6kk Tiibetinterrieri joka suorittaa lähinnä roskien keräilyä. Turkissa roikkuu kätköilyreissun jälkeen kaikkea mahdollista.
 4. Kävin eilen Haverissa lukemassa lokikirjaa. Siellä oli meidän (team RYTKYT) ja Timbban välissä kaksi loggausta joita ei näy netissä. 25.9 Iitu&Mikko 27.9 logi jossa kuittauksena Greetings from B.C. Kummassakaan ei ollut mainintaa TB:sta. Toivottavasti jompi kumpi heistä olisi ottanut TB:n ja palauttavat sen piakkoin matkalle.
 5. Timbba, tutkitko varmasti koko laatikon läpikotaisin. Jouduttiin laittamaan kyseinen TB laatikon pohjalle ja muut tavarat sen päälle, muuten laatikkoa ei saanut kunnolla kiinni. Täytyy itse käydä tarkastamassa kätkö viikonloppuna. Sen verran asia vaivaa. Ensimmäinen kauttamme kulkenut TB hukassa. Täytyy vielä varmuuden vuoksi tutkia taskut. team RYTKYT
×
×
 • Create New...