Jump to content

SpiralArchitect

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SpiralArchitect

 1. Juu, kyllä meikäläistäkin varmaan vaikka miksi on luultu - kätköilyulkomuoto kun on ehkä hiukan erikoinen normaaliin eloon nähden - viimeksikin musta pilottitakin tyylinen talvitakki, mustat pakkashousut, mustat varrelliset vaelluskengät, musta pipo ja musta korkeakauluksinen villapaita.. Toisaalta hyvä hämäräkätköilyssä, ei erotu (paitsi lumessa) mutta sitten kun erottuu, niin varmaan herättää ristiriitaisia tunteita. Mukavinta on ehkäpä kätköillä 11-vuotiaan poikani kanssa, sillä kun on muksuja mukana saa ollakin "vähän hassu", esim. tonkia koloja, eikä porukka ihmettele silloin läheskään yhtä paljon kuin jos aikuinen mies tutkii lenkkipolun varrella kannon koloja...
 2. Kiitokset! Muistin syöttötavan aivan oikein, mutta sivuilla / selaimessa oli ilmeisesti jotain kökköä, koska herjasi virheellisestä syötöstä. Syötin siis shambbun esimerkin mukaan ja nyt toimii taas..
 3. Tyhmä kysymys, mutta missä ihmeen muodossa EUREF-FIN maantieteelliset koordinaatit pitikään syöttää tuonne karttapaikan koordinaattihakuun? En ole hetkeen käyttänyt palvelun tuota ominaisuutta ja nyt en saa hakua syystä ta toisesta onnistumaan... Pikavastauksesta kiitos etukäteen!
 4. Kiitokset vastauksesta, ei siis auta muu kuin pitää pollet tallissa...
 5. Miksiköhän Liimeksen suomalaisten kätköilijiden statistiikkalistassa ei näy nimimerkkiäni?
 6. Minun ensimmäiset kätköt on nyt haettu Magellan Explorist 100:lla, ihan hyvin on löytynyt. Pisteet pitää naputella eikä karttaa ole, mutta ei tuo ainakaan vielä ole innostusta laannuttanut. Kanavia kuitenkin riittää ja waas yms. on, vaikken nyt niistä niin paljoa ymmärräkkään. Warea tärkeämpää on kätköily sinänsä ja toistaiseksi mennään tällä. Eikä todellakaan maksanut paljoa. Mielestäni 150 € oli tässä tilanteessa sopiva panostus uuteen harrastukseen tutustumiselle. Mutta haluaisin kyllä mielelläni kuulla kokemuksia tästä laitteesta verrattuna johonkin toiseen, esim. satelliittien hukkaamisen / löytämisen ja tarkkuuden suhteen. Käyttöjärjestelmän kankeudet eivät sinänsä kiinnosta, sillä tokihan paremman käyttiksen saa jos ostaa kalliimman laitteen. Samoin datakaapeliominaisuudet jne.
 7. Kolumbuksella on ainakin kuukausimaksuton liittymä. www.kolumbus.fi
×
×
 • Create New...