Jump to content

bjorri

+Premium Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bjorri

  1. Wil je die beperkingen niet gebruik dan een andere app. Ik mis in die opsomming c:geo, dat is gratis en in mijn beleving erg volledig.
  2. Met mijn Montana had ik dat vrijdag ook. Het betrof een pq(.zip) die ik rechtstreeks opende met de verkenner en zonder eerst op de pc op te slaan uitgepakt neerzette in x:\garmin\gpx. Reeds onderweg bleek ik helaas een caches te hebben in de gps. Bij controle (weer thuis 's avonds) bleken de twee gpx bestanden er wel degelijk te staan. Moet nog eens uitzoeken waardoor dat kwam. Mogelijk eerst ergens opslaan en dan pas kopiëren naar de gps of toch de gpx aanmaken met GAPP, dan werkt het wel namelijk. De lengte van de naam zou ook nog kunnen. Maar het zijn allemaal suggesties die me niet logisch lijken. Gelukkig stond de gpx ook in c:geo, dus met wat extra typewerk op de gps was mn dag toch geslaagd. De gps van mn telefoon werkt waardeloos maar voor de rest vind ik c:geo geweldig makkelijk en overzichtelijk en redelijk compleet.
  3. Soms hou ik er geen rekening mee dat voor een aantal mensen de knikkers zeer belangrijk zijn. Wie hou je nu voor de gek zou je denken. CO reageerde vlot op mijn (weer verwijderde) note. Hij zou vandaag zelf kijken en het oplossen. Zonde van zijn tijd en moeite natuurlijk... @Ellino: Dat vond ik geen relevante informatie in dit geval. Dank voor de antwoorden.
  4. Al voor de tweede keer in een week tijd kom ik caches tegen die dubbel zijn uitgevoerd. Eerst twee filmkokertjes broederlijk naast elkaar. Niet zo'n probleem, zie je de een dan heb je de ander ook. Vandaag kwam ik een cache tegen op een voor mij erg bekende locatie. Aanlopend zag ik al de cache liggen maar dat klopte niet heel erg met de hint. Bij controle van een plek die beter bij de hint past kom ik nog een cache tegen. Beide keren een fors logboek in een drinkbeker dus heb ik wel de indruk dat het beide creaties zijn van de CO. Gewoon gelogd op internet. Ook een note geschreven en weer verwijderd met het aanbod aan de CO om morgen een koker op te ruimen. Reeds in een aantal eerdere logs is er melding gemaakt van de dubbele cache. Komt dit meer voor of is het dom toeval dat ik dit twee keer zie? Zou het kunnen dat de cache geript is, opnieuw geplaatst en vervolgens de rip weer terug gebracht is?
  5. Dank, het is mij gelukt. (Nu de topic starter nog). Zonder geregistreerde versie van GSAK vergt het wel een lange adem met elke keer een minuut wachten.
  6. Schopje. Ook ik zou graag bookmarklijsten van anderen willen kopiëren/combineren en dan verder bewerken voor eigen gebruik. Met als uiteindelijk doel er een bruikbare pocketquery aan over te houden. Voor één 'thema' zijn vaak vele onvolledige bookmarklijsten aanwezig. Ik zou ze dus graag willen combineren en updaten. Iemand een werkbare oplossing of wordt het een paar honderd (of duizend) keer klikken met diverse schermpjes open? Bulk toevoegen zou al heel wat zijn maar dat bestaat dacht ik ook al niet.
  7. Sloop eens een oude harddisk uit een computer. Daar zitten een paar kleine maar zeer sterke magneten in. Zoek de halve maantjes naast de leesarm.
×
×
  • Create New...