Jump to content

angelalalaehv1990

+Premium Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by angelalalaehv1990

  1. Ben het wel totaal met je eens! Ik log de stempels eigenlijk nooit meer, omdat ik niet weet welke ik heb gehad en ze echt maar 1x gelogd wil hebben!
  2. Geen idee qua instellingen. Heb je het al eens op een andere browser geprobeerd? Ik zit zelf veel op google chrome, maar je kan het eens proberen op Internet Explorer?
  3. Woohooo, nieuwe in Ehv of omgeving ?
  4. Ahhh je verzameling is wel echt heeeel gaaf! Kan me niet herinneren dat ik nog iets van Garfield heb liggen helaas! Zelf inderdaad een kleine collectie geocoins en trackables, wordt langzaam uitgebreid haha. Verder ben ik helemaal gek van koeien en spaar daar al jaren van alles van! Mijn eerste trackable was dan ook een koe =)! En mijn eerste coin was met een stier erop. Haha! Het hele huis staat vol met koeienspullen. Vooral op mijn slaapkamer en oude slaapkamer (waar het grootste deel is achtergebleven). Uitlopend van knuffels tot keukengerei. Alles wou ik hebben. Hoogtepunt van verzameldrang is toch wel de koe van marsepein die al zo'n 10 jaar over datum is, omdat ik hem weigerde op te eten! Staat overigens nog netjes zonder schimmel ! Verzamel momenteel ook Pokemon ! Haha!
  5. Ahww, wat leuk! Enorm bedankt ! Twijfel of ik er een geocache mee wil doen (al 2 geript na enkele dagen) of dat dit een mooi plekje is om mijn geocoins en geo-accessoires te verzamelen op mijn kamer.. (Moet overigens toegeven dat ik wel een energydrank-drinker ben hoor! Maar neem mijn blikje gewoon mee terug in mijn tas alssss ik er 1 bij het geocachen meeneem!).
  6. Haha, wat neem je mee.. Meestal is het gewoon een broodje met wat vlees erop en een koekje! Snel snel snel want ja we willen door! Drinken is ook gewoon een standaard flesje. Al moesten we laatst per se naar de winkel omdat we met meer dan 30 graden op een heidegebied uitkwamen voor een paar kilometer lange multi. Doen we even! (AHUM). Fout gelopen. En op ongeveer 4 km van de auto zakte de moed echt in de schoenen, pff! Na de tocht dan maar vliegensvlug naar de winkel voor nieuw drinken! Enne, de ijssalons, japs.. Enkele keren per jaar zijn die toch te verleidelijk! Blijven dus beter in de bossen ver van de salons ! Hahaha!
  7. Ga naar 'find trackable' --> activate trackable (voer je code in die op je trackable staat) --> Staat op volgende pagina in het blauw retrieve activation code, daar klik je op --> Krijg je een code of een melding dat je het bij de verkoper moet verkrijgen.
  8. Als je op de geocache site naar ' find trackable' gaat, kan je hem activeren. Via de site kun je een code opvragen met behulp van de code op de trackable. Let wel op; deze code krijg je volgens mij maar 1x, dus klik de pagina niet weg. Nadat je hem hebt geactiveerd, heb je de activatiecode volgens mij nooit meer nodig (hoop ik, ghaha). Bij geocachingshop.nl weet ik dat je de activatiecode ook bij hen kunt opvragen. Dus misschien kan de verkoper je ook helpen. Morgen koop ik weer een nieuwe geocoin. Dan kan ik de stappen eventueel precies beschrijven. Nadat je naar find trackable bent gegaan.
  9. Nog niet bekend met 1 van de geocaches, nog niet aan toe gekomen. Wel wordt ik het meest getriggerd om [GLE15] Grimm te doen. De basistechnieken van je gps gebruiken in een mooi opgezette route vind ik altijd erg leuk om te doen (zolang het lukt ). Daarnaast spreekt het thema Gebroeders Grimm mij erg aan en wordt ik wel erg nieuwsgierig naar het eind-huisje! Mvg Angelalalaehv1990
  10. Allereerst gefeliciteerd ! Het is jouw eigendom. Wel rekening houden met het feit dat je hem 'kwijt' kunt raken, als je hem op reis stuurt. Mijne was meteen verdwenen nadat iemand hem mee had genomen (en zegt op dezelfde plek terug te hebben gelegd). Baal goed. Hopelijk mag jouw tb een mooie reis maken!!
  11. Dat is dikwijls het resultaat van een GSAK macro. Woohh, zo technisch ben ik niet! Haha.
  12. Hm, okay! Ook wat geleerd ! Ik let inderdaad nooit echt op omdat ik domweg die hele tekst kopieer en plak. Zie vaak bij mensen hun profiel helemaal mooi opgemaakt, zelfde grootte qua plaatjes enz.. Maar daar moet ik ook nog eens aan beginnen haha.
  13. De bannercode kan je meestal vinden op de pagina van de geocache zelf. Meestal vrij ver onderaan in de omschrijving, meestal onder het plaatje van de banner zelf. De code start met <a en eindigt met /a>. Die tekst en symbolen kopieer je helemaal. Dan ga je naar je eigen publieke profiel en dan staat er een potloodje met tekst edit your profil (of pas je profiel aan, denk ik, heb hem zelf op Engels). Als je daarop klikt, kom je op ee pagina om je profiel te bewerken. In het onderste vakje plak je de codering. Je slaat het op en klaar.
  14. Hmm.. nee op de site zie ik dit inderdaad wel zo genoteerd (puzzelstukje-logo). Op de betaalde app niet. Intro geen idee. Tel is al bijna vol, grr! Toch bedankt
  15. Helemaal naar Afrika.. Ene kant, nee dat trekt me niet. Ben nog nooit echt ver op vakantie geweest, dus die stap zou enorm groot zijn! Anderzijds.. O ja! Daar wil ik wel eens kijken!! De big five bekijken bijvoorbeeld! En dan het aller- aller- allerliefste wil ik de Afrikaanse waterbuffel zien. Al enkele keren ben ik bij stoerderij in Son en Breugel geweest. Daar hebben ze aziatische waterbuffels die mijn hart hebben gestolen. Dus de andere 'variant' wil ik dus ook wel eens bewonderen! Ook was dit bezoekje op een geocache dag. In Son en Breugel liggen zat caches. En tussen de caches door, ging ik dan ook even op bezoek bij de waterbuffels. De foto volgt later!
  16. Hallo, Ik heb gezien dat je bovenaan de coördinaten kunt aanpassen, dan worden ze op de site zichtbaar op de juiste plek, maar de (betaalde) app laat dit niet zien, enkel een geel vlaggetje als je zegt 'navigeer naar cache'. Maar het is niet zichtbaar of je deze mysterie al hebt opgelost of niet, dus zou je alle mysteries even moeten checken. Ik heb inmiddels namelijk meer dan 600 mysteries opgelost en allemaal genoteerd in een boekje en in een excel / spreadsheet bestand, maar stel ik ben op een dag in Groningen, dan zou ik alle mysteries af moeten gaan of ik ze heb opgelost of niet in de app, om te zien of ik er op de juiste plek kan komen.. Wat kan ik hieraan veranderen? Want de app verandert blijkbaar niet mee, terwijl ze hier in 2012 al kennis van hadden (Engels topic hierover gelezen).
×
×
  • Create New...