Jump to content

simotic

+Premium Members
 • Posts

  72
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by simotic

 1. Tarkistin asian, kaupunki ja valtio on näkynyt jo 3,5 vuotta kuvani alla.
 2. Sattuu sitä meikäläisellekin: Alla on kopio loggauksestani tällä mieleenpainuvalla kätköllä. Lappeenrannan kätköilyturneen 20/42 2. etsintäpäivänä ja 78. FTF @16:47 yhdessä Geopsin ja HirmuH:n kanssa. Tämän kätkön löytämistä voi kuvailla todella sanoilla "verta, hikeä ja kyyneleitä säästämättä", ihan konkreettisesti! Saatuani elpurilta vinkin mahdollisesta FTF:stä menin silmät kiiluen 1. rastille ja sain sieltä 2. rastin koordit. Se olikin lähellä, mutta haasteellisessa paikassa ja ei auttanut muu, kuin tehdä "sotilaan ratkaisu" ja jatkaa matkaa 2. rastille suoraan, tosin aivan eri varustuksessa. Täsää "talviturkin heitto tapahtumassa" gepsini otti vähän (ja hieman enemmänkin ...) nokkiinsa ja lopetti yhteistyön 2. rastilla, toimien vain muutamia hetkiä, sammuen sitten tyystin! (Olikohan sisältä valuneesta vedellä ollut osuutta tähän...) Ei näköjään valmistajan lupaukset ties mistä IP-tiiviysluokituksista pitäneetkään paikkaansa! Sain kumminkin seuraavan rastin koordit häthätää ja ei muuta kuin takaisin kaupunkiin suremaan tuhoutunutta gepsiäni kyynel silmässä ja paikkailemaan samalla muutamia verinaarmuja, jotka olin saanut rymytessänä hieman matkaa 3. etapille päin. Matkustajasatamassa nuollessani haavojani (sekä henkisiä, että fyysisiä) kera vedyn, nam!, soitto paikalliselle, pyyteettömälle help-deskille sai taas auringon paistamaan kasvoilleni. Elpuri toimitti minulle vanhan gepsinsä lainaksi, jotta tästä Lappeeenrannan reissusta ei tulisi ihan turhaa reissua. Kiitos vielä elpurille avustasi! Lainagepsi kädessäni (tulipahan tutustuttua samalla ensimmäistä kertaa Garminin sielun elämään) päätin jatkaa keskeytynyttä matkaani mahdollisen FTF:n luo ja saavuinkin lopulta viimeiselle etapille hien virratessa valtoimenaan kasvoiltani. Lähestyäni kohdetta havaitsin epämääräistä liikettä ja toisen henkilön kädessä nähty gepsi pajasti heidätkin kätköilijöiksi. Löimme viisaaat päämme yhteen ja loppu onkin jo historiaa... Ehkäpä elämyksellisin FTF-huntti ja muutenkin kätköilyreissu tällä pienellä, vaatimattomalla urallani, joten kiitos vielä kerran, elpuri tämän tarjoamisesta! TFTC! P.S. Gepsini tointui, ihmeellistä kyllä tästä uimaretkestä ja tuntui seuraavana päivänä toimivan normaalisti ...
 3. Liperin lavalla ja Pyhäselän Lemmenlavallakin tuli silloin 8 - 9 vuotta sitten käytyä eniten, sillä nehän olivat lähimmät lavat Joensuusta käsin. Muutkin kätköilijät, joskus tanssikärpäsen puremat, voisivat ilmottautua esim. tähän säikeeseen, jotta voisimme ruveta suunnittelemaan jotain tanssieventin kaltaista ....
 4. Kyllikinranta n. 8-9-vuotta sitten oli minunkin mielestä huoppulava, tosin nyt tanssi on jäänyt vähemmälle ... Silloin tosin tuli ihan urakalla kierreltyä pitkin ja poikin näitä tanssilavoja aina Etelä-Suomea myöten. Mikähän muuten oli se toinen lempilavasi? Tanssi-event voisi olla aika vekkuli ajatus ....
 5. Kuorinka Uusi rasia vaihtoi sijaintiansa kuivempaan ja talvikelpoisempaan paikkaan. Samalla vihjekin muuttui uuden paikan mukaiseksi.
 6. Tänään rikkoutui samalla kätköllä 400. löytö ja 70. FTF. !! Kätkö oli Panssariestekivi GC18F8W Simoticin geoseikkailut: http://simotic.spaces.live.com
 7. Ihan hyvä juttu, mutta kannattaisikohan haastateltavien kätköilijöiden yrittää vastaisuudessa korostaa toimittajille golikoiden ja bugien erikoislaatuisuutta. Tuostakin artikkelista sai asiasta mitään tietämätön mahdollisesti sellaisen kuvan että tb:nkin voi ottaa mukaansa kunhan jättää jotakin tilalle. Eikä korostettu sitä etteivät kulkevaiset ole normaaleja vaihtotavaroita jollaisen voi halutessaan vaikka pitää itsellään. Totta, mutta mielestäni ko. asia selviää, tosin hieman epäselvemmin. Mainintahan TB:n tai geokolikon siirtämisen logaamisesta myös sen omalle sivulle olisi selventänyt asiaa myös suurelle yleisölle. Muistetaan kuitenkin, ettei "mopolla mahottomia" " Kyseinen travel bug on kiertänyt jo aikamoisen matkan geokätköilijöiden kuljettamana, sillä se on lähtöisin Tanskasta. Sen on määrä jatkaa matkaansa jollekin kätkölle löytöpaikalta pohjoiseen, ja sinne Auttila lupaa sen viedä. "
 8. Tervetuloa Iloiseen Itä-Suomeen geokätköilijöiden Talvipylläykseen Joensuuhun, Pohjois-Karjalaan. AIKA: la 19.01.2008 klo 16:00 --> hamaan "tappiin asti" PAIKKA: Simoticin grillikatoksesta (tapahtuman koordinaatit) aina suureen tuntemattomaan ... OHJELMA: Tutustutaan leppoisasti toisiimme esim. seuraavien tehtävien parissa: * makkaran / herkkusienien yms ... paistoa Simoticin grillikatoksessa (myöskin omat eväät suotavia ...) * vermeiden / ohjelmien / hilavitkuttimien esittelyä * pienten, mutta tehokkaiden magneettien jakoa ( niitä vielä riittää ...) * pubikierros ? * muuta mukavaa Voin hommata makkaroita ja joitain virvokkeita ... ja viereisessä kerrostalon kaksiossani sauna on lämmin. Autot toivoisin jätettävän joko Pohjolan- tai Hiiliruukinkadun varteen. Ilmoitukset normaalisti eventin sivustolle Will Attend:nä. Lisätietoja: simotic@hotmail.com Tervetuloa!
 9. Siteeratessani kuuluisaa suomalaisen urheilutoimittajan käyttämää kysymystä: Miltä nyt tuntuu? Onnittelut kakstonnisen rikkoutumisesta !!!
 10. Mukana ollaan hyvän asian puolesta ja haasteetkin on lähetetty eteenpäin ...
 11. Tässä vähän päivitettyä tilastotietoa Pohjois-Karjalan kätkötiheydestä: Joensuuhun on tullut varsin mukava kätkötihentymä viime ja tämän syksyn aikana ja siitä kiitokset OsKulle, Pellerille, Klasu2:lle ja tietenkin kaikille muillekin purkkeja piilottaneille henkilöille! (Matkat Joensuun rautatieasemalta) 12 kätköä 2 km säteellä 27 kätköä 5 km säteellä 34 kätköä 10 km säteellä 43 kätköä 20 km säteellä 64 kätköä 50 km säteellä 84 kätköä 75 km säteellä 120 kätköä 100 km säteellä Melko mukava nousu kätkötiheydessä, sillä pari vuotta sitten Joensuun alueella oli vain 3 kätköä ja koko Pohjois-Karjalassa oli peräti kokonaiset 7 kätköä! Simotic
 12. simotic

  FIN: Taskulamppu

  Minua alkoi iinnostamaan tämä "miestentiimarin" alle 10 € led fikkari, joka oli lähes yhtä hyvä, kuin tämä 50 €:n superlamppu. Voitko kertoa tästä kaupasta tarkemmin ja mistähän mallista oli kysymys? Kiitos jo etukäteen !
 13. Nostetaan tätä ylemmäksi, sillä tämä epävirallinen tapaaminen on jo huomenna. Siis kaikki kynnelle kykenevät mukaan! P.S. Piirakka on paistettu ja makkarat ostettu ... nam!
 14. Tervetoloa kaikki kynnelle kykenevät Joensuussa järjestettävään epäviralliseen geokätköilijöiden tapaamiseen sunnuntaina, Simon päivänä 28.10.2007 klo 14:00 -> ... Koordinaatit grillikatokseen N 62 36.376 ja E 029 48.318 Ohjelmassa tutustumista toisiin nimimerkkeihin, makkaranpaistoa, kahvia & persikka-aurajuustopiirakkaa sekä ynnä muuta. Ilmottautumiset simotic (at) hotmail.com Autot pyytäisin jättämään joko Pohjolankadulle tai Hiiliruukinkadulle, kiitos!
 15. Iiksenjoki 2:n on saanut uuden purkin uudessa paikassa.
 16. simotic

  Pmr Channel

  Aina oppii jotain uutta ...
 17. 6. En loggaa kätköä löydetyksi, jos en todellakaan ole sitä löytänyt säädetyllä tavalla
 18. Lähin kätkö on Riverside 1 (kotikätköni) n. 100 m päässä kotoani ja Joensuuhunhan on tullut varsin mukava kätkötihentymä viime ja tämän syksyn aikana: (Matkat Joensuun rautatieasemalta) 10 kätköä 2 km säteellä 21 kätköä 5 km säteellä 28 kätköä 10 km säteellä 37 kätköä 20 km säteellä 54 kätköä 50 km säteellä 73 kätköä 75 km säteellä Melko mukava nousu kätkötiheydessä, sillä pari vuotta sitten Joensuun alueella oli vain 3 kätköä ja koko Pohjois-Karjalassa oli peräti kokonaiset 7 kätköä!
 19. Samaa minäkin mietin ....
 20. 300 paukahti minulla mittariiin Kermankosken kätköllä ja samalla reissulla taisi tulla 3 FTF:ää.
 21. Hyvää Jussia kaikille kätköilijöille toivottaa: Simotic & Mari
 22. Geomuglers have vandalised the Iiksenjoki 1 -kätkön and I have to disable the cache. I will seeking a better place to the cache later ... Geojästit iskivät jo kolmannen kerran Iiksenjoki 1 -kätköön ja samalla katosi hieno geo-purkkikin! Paikka on näköjään kesäisin jonkun porukan ryyppypaikka, mutta eiköhän syksymmällä, kunhan ilmat viilenevät, uusi purkki löytää paikkansa jostain uudesta ja paremmasta paikasta!
 23. Siirsin Riverside 1:sen paikkaa "selvempään" kohtaan, josta kätkö on nyt helposti löydettävissä.
 24. 200 meni rikki Lappeenrannan Rautatieasemalla.
×
×
 • Create New...