Jump to content

Viperazzi

+Premium Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Viperazzi

 1. Äsh, tässä on ollut niin paljon muutakin meneillään etten ole paljoa ehtinyt harrastusta ajatella... Nuo kaksi kuntaa minun nimelläni voi poistaa.
 2. Tänään putkahti lehti postilaatikosta, ja tästä linkistä löytyy tuo lehti. Juttu on lehden sivulla 16, joka on tuossa pdf-tiedostossa sivu 9. Jos jollekin jäi epäselväksi, niin tuo jutun Oskari on allekirjoittanut.
 3. Huoltokäyntiä tehdessäni liukastuin tänään pahemman kerran Ditchy-kätköllä, ja kastuin napaan asti. Tyylikäs liukumiseni veteen oli kuitenkin pehmeä, kiitos läskieni ja mutapohjan, eivätkä kännykkä tai gps olleet nekään moisesta moksiskaan. Takaisin en mene ennen jäiden tuloa! Lisäsin nyt kuitenkin May require wading -attribuutin.
 4. Onpa loistava idea! Vaikka toteutustapana tullee useimmiten olemaan mikrokätkö joita olen vannonut olevani tekemättä, se ei haittaa koska se sopii mainiosti teemaan ja siihen, että näitä luultavasti etsitään usein nopeati automatkan lomassa napsien. 8) Voisin varata itselleni Hämeenkyrön ja Kuusankosken, sillä tulen luultavasti käymään molemmissa paikoissa joululoman aikaan. Jälkimmäisen seutu sitäpaitsi oikein huutaa lisää kätköjä, laitetaanpa Kouvolakin varattujen listalle!
 5. Helsingin liiketalouden ammattikorkeakoulun eli Helian opiskelijalehteen Heliittiin on näillä näkymin tulossa artikkeli geokätköilystä. Juttu on tulossa numeroon 3/06, jonka pitäisi ilmestyä tuossa muutaman viikon kuluessa. Täytyy sitten kysellä mahdollisuutta saada lehti tai ainakin tuo juttu .pdf-muodossa. Jutussahan seikkailevat allekirjoittanut ja sssa Kukkula-kätköllä. Palataan asiaan kun lehti on tullut painosta...
 6. Great that there's some discussion about this "phenomenon". It would be nice if there was some other type of log possible for an unsuccessful cache hunt. For example, "Didn't finish searching" and then reasons like NATSBOG, out of available time, too hungry, too tired, and so on... As said, this though isn't really that important for anyone else than the cacher in question and for his/her stats... Nevertheless, actively logging DNFs is helpful in my opinion. Sometimes I'm just too disappointed if I can't find anything and don't just want to log DNFs.
 7. No huh huh, johan kuulostaa hyvältä. Variotram ja linjakilvessä "WWW.GEOCACHING.COM". Pystyykö kakkosen lenkin vielä ajamaan? En ole koskaan ehtinyt nähdä siellä liikennettä. Eikös sitä ajettukin vain niillä pienemmillä ratikoilla, kuinka tommonen sinne mahtus? Voi tulla ryysistä tosiaan tähän eventtiin jos toteutuu.
 8. Kuulostaa kyllä melkeinpä liian hyvältä. Eventtiä pystyyn vain. Jotenkin olen vain sen verran skeptinen, että kannattaisi odottaa työnantajasi hyväksyntää ensin. Mitäs tällainen lysti oikein sitten kustantaa? Kolikot ja bugit on nykyään muuten totaalisen EVVK. Niitä on ihan liikaa.
 9. Kampin MP-myymälästä ostettu ammoboxi olisi suuntaamassa kohti Uusimaan metsiä, kunhan tästä hieman kesäflunssasta tokenen. Tuonkaan kokoisia kätköjä kun ei vielä liikaa ole. Nyt kun kesän marjoja pakastetaan niin saa kaupoistakin edullisesti kätkörasioita. Jäänalle-pakastusrasioita sai parilla eurolla (muistaakseni 2e/0,3l/6kpl ja 2e/0,5l/4kpl) K-Supermarketeista. Tämmöisistä muodostuu uusia small- ja regu-kätköjä loppukesän ja syksyn mittaan hyviksi todetuille paikoille Helsingin ja Tampereen alueille. Tavoitteena olisi tehdä tuon ammobox-tradin lisäksi ainakin yksi "kunnon" multi, jossa on pelkkiä purkkeja eikä yhtään laskemista. Multikätkö, joka soveltuu tällaisille laiskoille kätköilijöille jotka eivät yleensä etsi kuin helppoja tradeja.
 10. Taitaa olla aika paljon erilaisia toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja tälle. Tuo tradi-tapa jota ekhoc ehdotti olisi sikäli "helpompi" että siinä olisi löydettyjen kätköjen suurta määrää tavoitteleville parempaa apetta. Itse olen kyllä sillä kannalla, että on ihan kiva olla aina muutama multi/mystery "hautumassa" - joskus jopa vuosien ajan. Jos siis multeista sattuu tykkäämään. Tradit on vaan niin mahdottoman hyviä siitä, että niiden hakemiseen ei tarvita kuin koordsit, sekä mahdollisesti myös d/t-rating ja kätkön koko hakua helpottamaan.
 11. Eka satanen tuli täyteen! Olin kuullut geokätköilystä jo muutama vuosi sitten, mutta mielenkiinto ei ollut vielä noussut. Reilu vuosi sitten hoksasin, että puhelimeeni saa suhteellisen edullisesti liitettyä GPS-palikan. Siitä se sitten lähti, ensimmäinen kätkölöytö oli Huopalahden aseman kätkö 21.7.2005. Sivustolle olin rekisteröinyt itseni jo 16.6. Sadas kätköni: Jump. Näiden välille mahtuukin sitten hieman hiljaisempia kausia ja kätkölöytöjä Irlannista Skotlantiin. Nyt on alla uusi GPS-kapula ja into kovin korkealla. Mutta eipä tämä mulle ole mitään numerokisaa, jokaisesta kätköstä täytyy ehtiä nauttia kunnolla, jos mahdollista.
 12. Viperazzi

  Gps

  Jos omistaa Symbian 60-sarjan puhelimen, niin kätköily onnistuu myös Bluetooth-GPS -vastaanottimella, kuten Nokian LD-3W. Kannattaa varmistua, että laitteessa on uusinta teknologiaa oleva SirfStar III-tekniikka. Hintaa on esim. tuolla Nokian mallilla alle sata euroa. Ilmaisia ohjelmistoja löytyy internetistä.
 13. Lähellä Dublinin keskustaa tuli bongattua peura jos toinenkin The Phoenix -kätköllä. Ikimuistoinen kätkökokemus!
 14. Osku^ on siis sitten nykyään Viperazzi. Otin uuden nickin käyttöön ihan vain siksi, etten alunperinkään ollut kovin tyytyväinen tuohon vain pelkkään nimestäni johdettuun nickiin. Luovuutta peliin! Itse Viperazzi juontaa muuten juurensa vaihto-oppilasvuodelle. Tutustuin ensimmäisiä kertoja netin saloihin ja joku tunnus piti keksiä. Kaikki mahdolliset Viper-alkuiset nickit olivat jo käytössä, noh, sitten piti vain keksiä joku tarpeeksi "nokkela" (yeah right) loppuosa...
 15. Old Dominion ja Perri the Penguin ovatkin jo matkallaan Kiitos!
 16. Minulle saapui juuri kasa lätkiä ja pari geokolikkoa, eiköhän niistä joku osallistu kisaan jos sellainen järjestetään!
 17. Olen kyllä hyvinkin kiinnostunut geocoinsseista ja travel bugeista. Laitetaas sähköpostia...
 18. 115 ja eka viestini tällä foorumilla.
×
×
 • Create New...