Jump to content

cezeta man

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by cezeta man

 1. Lähin kotia oleva kätkö Tampereen Tuomiokirkko 0,2 mailia, lähin oma kätkö Löyttyjärven Laavu 24,9 mailia
 2. Semmonen paikka kun Kun Matin Kulta näytti myyvän hyvälaatuisia 36,8mm halkaisijaltaan olevia lämpömittareita a 4,5e valikoimissa näytti olevan myös ilmapuntreita ja kosteusmittareita. Löytyy www.matinkulta.fi.
 3. Itselläni on Navicore 2005.1 eurooppa siittä on poistettu kätköilyä ajatellen gps näytön metrimäärä ominaisuus reittipisteeseen eli metrinäyttämä loppuu 100 metriin, tästä vanhemmassa navicore suomessa metrinäyttämä toimii kuten kepsikapulassa eli ns. perille. Mitä navicore 2007 tulee sinä on kaikki etsi reitti ,paikka , gps näkymä,eli ominaisuudet ovat ennallaan. Itse olen tyytyväinen navicoren viitoittamalla tiellä. Ainoa miinus tulee gps näkymän pienestä viiveestä koska puhehelin keskustelee gepsipalikan kanssa Bluutuuttina ja puhelin ei päivitä näkymää reaaliajassa.
 4. Sen verran täytyy osallistua lamppu keskusteluun että ostin ns. Halppismyymälästä Olssonilta 16,90e käsivalaisimen Ollssonin numero 36-2366, se on ladattava käsivalaisin jossa 28 tosi kirkasta lediä, vielä säästötoiminto palaa 8 lediä, sekä vilkkuominaisuus. Toimii 3 lla R03 akulla. Purin lamppua täyden latauksen jälkeen täydellä lediteholla 20 h ,eikä akut olleet vielä senkään jälkeen loppu ja valaisuteho riitti mainiosti liikkumiseen . Mielestäni tässä hinta laatusuhde kohdallaan olen tyytyväinen. Ei harmita niin paljon vaikka lipee kädestä, häviää kivenkolojen syövereihin tai särkyy.
 5. Mooro, mielestäni ilmoittauduin jo eilen päivällä Solarflaren paikalle mamas eventtiin vai onko lista jotenkin illalla muuttunut? Mekitsin myös will attend.
 6. 0 km Ruovesi hyväksytty ja julkaistu.
 7. 0 km KARVIA kätkötetty ja hyväksytty.
 8. O km KURU piilotettu ei julkaistu.
 9. Mulla tuli 100s täyteen 9.9.06 Loukajanvuorella Kurikassa.Kiipesin siellä olevaan torniin sadannen kunniaksi. Yleensä välttelen korkeita paikkoja , mutta nyt oli pakko rohkastua ja kiivetä. Sata tuli kerättyä n. 4 kuukauden aikana.
×
×
 • Create New...