Jump to content

Indy & Jones

+Premium Members
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Indy & Jones

 1. http://www.geocaching.com/notify/default.aspx Goh, zie ik ineens een antwoord van Marsexpres. Dank je, het is inmiddels gelukt!
 2. Wij hebben de Dakota 10 gehad en waren daar al heel snel op uitgekeken. Toen hebben we nagedacht over de Dakota 20 maar hebben toch de Oregon 450T gekocht. Kost wat meer. Maar achteraf zijn we daar wel gelukkig mee. Met de Dakota 20 hadden we geen Wherigo kunnen lopen. Niet dat dat een must is, maar het is wel leuk ook die eens gedaan te hebben. Ik zou in ieder geval niet de Dakota 10 adviseren maar dan meteen te gaan voor de Dakota 20.
 3. Man, o man, idd. Ook hier al? Dit topic kan meteen gesloten worden wat mij betreft!!!!
 4. Ik heb de munt van 2010 gekocht. En na zoveel ellende daarmee (sorry Technetium, daar kan jij totaal niets aan doen) maar was ik er meteen klaar mee om op deze manier coïns aan te schaffen. Ik bestel ze gewoon via een shop, dan maar geen dutch coïn.
 5. Tis jammer. Had er best aan mee willen doen. Maar moet gewoon de hele dag werken. Kan natuurlijk een nachtcache overwergen
 6. Oke, dank je voor je antwoord Barny. Hoop dan maar dat er snel een NA komt. Zulke Owners doen onze sport geen goed vind ik.
 7. Begrijp ik dat een reviewer ook een melding krijgt van de cache die op "needs mantenaince" gezet worden? Wij hebben een tijdje geleden in een log aangegeven dat WP2 niet meer van toepassing is. Op 6 november was dat al door een eerdere cacher aan gegeven. En na ons is dat ook weer aangegeven. Maar de owner doet er blijkbaar NIETS mee. Vandaag krijgen wij van een cacher een mailtje (die denkt dat wij de owner zijn of zo?) en ik heb geadviseerd om een "needs mantenaince" van te maken. Ook ik heb vandaag een "needs mantenaince" op die cache gelogd. Belachelijk dat er op 6 november al melding van wordt gemaakt maar dat een owner daar echt totaal niets mee doet. Krijgt een revieuwer hier ook bericht van? Wat mij betreft mag zo'n cache er uit als het een owner te veel tijd kost om te onderhouden. Er is ook al meerdere malen aangegeven dat de cache zelf ook een rotzooitje is.
 8. Oké, daar gaat het dan dus fout. Ik zie dat tweede adres niet. En als ik het nog een keertje invoer, dan zegt .com dat het adres al bestaat. Pffff..... Ik ga het ff proberen met het adres van zijn vader.
 9. Dank je Waldio voor je snelle antwoord. Dat heb ik idd gezien en zijn emailadres is inmiddels ook toegevoegd. Maar nu wil ik dus zijn emailadres als primair adres. Want nu krijg ik dus de emailtje binnen maar hij moet ze ontvangen. Ik kan de munt gewoon op mijn volglijst zetten. En dat krijg ik dus niet gewijzigd. Ik kan niet het primaire adres wijzigen.
 10. Ik heb een jaartje geleden een profiel aangemaakt voor mijn neefje. Hij gaat wel eens met ons mee om te cachen en we hebben met zijn verjaardag ook een munt op reis gestuurd. Nu heeft hij inmiddels ook een eigen emailadres. Jullie snappen het al, ik heb bij het aanmaken van het profiel ons emailadres gebruikt. Alle emailtjes over zijn munt komen bij mij binnen. Ik heb gezocht en geprobeerd en verder gezocht, maar ik krijg dat emailadres niet veranderd. Momenteel stuur ik alle mailtjes door. Maar voor mijn neefje is het veel leuker om zelf die mailtjes te ontvangen. Wie weet of het nog veranderd kan worden en hoe dan?
 11. Ik had te veel gedronken denk ik!
 12. Hij is gegrabbed. Maar staat nog steeds als missing. Tenminste, vannacht dan. Ik zal nog eens kijken.
 13. Het nieuwe jaar is wat trackables goed begonnen voor ons. Allereerst voor iedereen de beste wensen voor 2012. Dat we maar veel plezier mogen beleven aan het cachen. In de zomervakantie zijn wij naar Zweden geweest en hebben daar samen met vrienden een hele mooie munt achtergelaten in een cache. We zijn een wedstrijd begonnen. Onze munten moeten terug naar Brabant komen en degene die zijn munt het eerste weer in handen heeft, heeft gewonnen en het andere team moet dan een vijf gangen menu koken. Wij hebben onze munt achter gelaten in Fjalbacka. De volgende is hij er al uit en vanaf toen hebben we niets meer gehoord van de munt. Hij werd niet gelogt. Daar straks krijg ik een bericht. Onze munt is in Dresden!!!! Jippie!!!!! Maar op de pagina is onze munt als "vermisd" opgegeven. En ik weet niet hoe ik dat moet wijzigen. Kan het niet vinden. Ik zal er wel over heen kijken. Kan iemand me helpen? Dank je wel alvast.
 14. Erg mooi Technetium. Wie weet willen wij er straks ook eentje.
 15. Irisisleuk, ik ben het ook vaak niet eens met Barney. Dat schreef ik al. Maar ik heb toch nu ook wel moeite met het feit dat er aan "gelegenheid-cachers" echte caches bezocht worden met een geleende GPS. Ik denk dat je met gelegenheid-cachers geen echt caches bezocht moeten worden. Het is nog maar de of ze blijven cachen, of ze het echt leuk vinden. Mensen die er niets aan vinden zullen ook op een andere minder zorgvuldige manier met een cache omgaan. Tenminste, die kans is erg groot. Je kunt ook een gewone wandeling in de GPS zetten. Waarom moet dat een fysieke cache zijn? Wij hebben kennis gemaakt met geocaching doordat we een workshop via de ANWB hebben geboekt en Kapitein Haak vertelde ons daar over geocaching. Maar hij heeft ons niet een bestaande cache laten lopen. We waren met ongeveer 60 stellen en ik vraag me af hoeveel van die stellen daadwerkelijk zijn gaan cachen. Ik vraag me ook af hoeveel mensen die eens een GPS lenen in Overijssel, daadwerkelijk gaan cachen. En ik vraag me ook af of de beheerder, de uitlener van de GPS aandacht besteed aan het fenomeen trackables en ze laat zien en uitlegt dat die niet als een goodie geruild kan worden. ik vraag me af hoeveel tijd ze besteden aan goodies. Ik vind het goed dat mensen hun best doen goede contacten te leggen. Maar ik denk ook dat het goed is dat deze kant ook belicht wordt. Neem het gewoon mee in het contact leggen met Overijssel. Het is mss wel een valkuil waar niet aan gedacht is.
 16. Voor het eerst kan ik me vinden in de log van Barney Ik hoop niet dat één van mijn "glimmertjes" in een cache in Overijssel terecht komt. Beetje vreemd dat we nu GPS gaan uitlenen aan een "toerist" die dan een leuke cache kan bezoeken.....
 17. ????? Geen creditkaart mogen hebben ivm de hypotheekvoorwaarde? Sorry, dit is echt onzin. Dan houdt drie kwart van Nederland (of mss nog wel meer) zich niet aan de hypotheekvoorwaarde. Maar goed, dat heeft niets met geocachen te maken.
 18. In het antwoord van riviouveur ontbreken een aantal dingen. Je krijgt bij publicatie van nieuwe schatten een e-mail melding. Je bent dus elk moment van de dag op de hoogte van nieuwe schatten in je eigen buurt/regio. Dat verhaal met Gsak is voor een beginneling veel te moeilijk/ingewikkeld. Bovendien moet je wéér een uiterst ingewikkeld programma als Gsak onder de knie proberen te krijgen. -= GensNet =- Ik heb nog nooit een melding gehad van een nieuwe cache in mijn email. ?????
 19. Moeilijk, moeilijk, moeilijk.... Ik heb natuurlijk al een munt voor de gemeenterace. Maar deze ziet er ook wel mooi uit. Nachtje over slapen dan maar?
 20. Hey!!!! Dank je!!!! 9 km. is een mooie lengte om te lopen. Ik ga 'm ff noteren voor als we weer in die richting zitten.
 21. Pas eentje gevonden. Leuke techniek wel. Ik vind het alleen jammer dat het nogal kleine tochten zijn waar zo'n chirp is gebruikt. Maar we vonden het erg verrassend! GC2JG4Q
 22. Wij namen voor de eerste keer ons neefje van toen 9 jaar mee, op zoek naar een schat. Spannend!!!! En uiteindelijk vonden we de schat. Neefje op zijn knieeën, hoofd in de amobox, twijfelen "wat ga ik omruilen voor mijn zusje". Logboek geschreven en toen pakte hij de schat op en liep een andere kant op. "Ik ga hem daar ergens verstoppen!!!" Hihihihi, we hebben er smakelijk om gelachen en de cache weer netjes terug geplaatst op de plek waar we hem gevonden. Neef meteen uitgelegd dat het toch wel leuk is als andere kindjes hem ook vinden. En dat was hij dan wel weer met ons eens.
 23. Ik vind het weer geweldig, die foto's!!!! Ja, ik zie ze nu wel.
×
×
 • Create New...