Jump to content

Luuppis

+Premium Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Luuppis

  1. Asensin softan E50:seeni ja hienosti näyttää pelittävän! Lyhyen tutustumisen perusteella voisi vaikka tuumata, että onhan sitä turhempiakin ohjelmia nähty .
  2. Viidessadas kätkö, Letonniemi, löytyi 22.6.2007.
  3. Yhtenä turkulaisista FTF-huntteri-naljailijoista voin sanoa, että Shambbu on ymmärtänyt asianlaidan aivan oikein. Lisäksi Shambbu on ilmaissut asian hienosti - tyyli ja sananvalinta on onnistunut nappiin. Kiitokset! Pilke silmäkulmassa edelleenkin
  4. Suurnesun Cache funebren loggaus nauratti aikanaan makeasti
  5. Tänä vuonna potin kautta
  6. Luuppis

    Logging Dnfs

    Pike4, what have you done, are really removed most of your DNF logs? What a pity! It isn't really a shame log DNFs. I log DNF every time I have a real intention to search a cache and I have visit the cache site - I think a NATSBOG is also a DNF! I have found 339 cache's and I have logged about 40 DNF's at now. So it means about one DNF for 8,5 find. However, I don't think I'm a bad cacher
  7. Eihän kukaan nyt ilman tuollaista kolikkoa voi olla. Minullekin yksi jos vaan vielä löytyy, kiitos
  8. Ensimmäinen kätkö, Katariinanlaakso, löytyi 23.4.2005 ja sadas purkki löytyi Huvilinnusta 30.10.2005. Kahdessadas löytö 19.6.2006 sattui olemaan Finsbury Circus Lontoossa. Kolmassadas löytö oli 24.9.2006 Sauna Village.
  9. Ei onnistu Helsingistä meikäläisenkään matka . Ei tosin esilläolleena ajankohtana Turustakaan.
  10. Ensimmäinen kätkö, Katariinanlaakso, löytyi 23.4.2005 ja sadas purkki löytyi Huvilinnusta 30.10.2005. Kahdessadas löytö 19.6.2006 sattui olemaan Finsbury Circus Lontoossa.
  11. Vähän myöhään liikkeellä, kuten tavallisesti . Ottaisin kaksi jos suinkin mahdollista.
  12. Aika läheltä löytyy Koitelinkoski
  13. Luuppis

    Fin: Gc2k Uhkaa

    Sopivan sumuinen päivä toi viimein päätöksen pitkälliselle Gc2k-tutkimukselleni. Koska kyseessä on näinkin tärkeä asia, olen viime aikoina keskittänyt kaiken tarmoni ratkaistakseni Gck2-arvoituksen. Paitsi että olen tietysti seurannut kevään edistymistä, olen yrittänyt ottaa laskemissani huomioon muitakin ennusmerkkejä. Kevään edistymisestä olen tietysti huomioinut mm. mustarastaiden laulun aloittamispäivän, peippojen puuttumattomuuden, omenapuun silmujen tilan ja jään paksuuden aprillipäivänä sekä salmipaikoissa että kotilammessa. Huomioon olen ilman muuta ottanut myös sisään tunkevien muurahaisten toiminnan aktiivisuuden asteen. Muita, eikä suinkaan vähemmän tärkeitä, laskemissani huomioituja muuttujia ja ennusmerkkeja ovat tietysti muiden kätköilijöiden antamat arvot: Varvikellon kilahdukset (rivien määrä irkissä), Tuu-tikin tikit, Suurnesun nesun suuruus, Liimesin raja-arvojen vaihtelu, Maxxyn maximit kuunkierron mukaan, Kiisseliviiksen viiksien kiisselin viskositeetin korrelaatio kevätauringon tehonvaihteluihin, reijamasan masan parranpituuden päivittäisen muutoksen vaihtelun suuruus eri viikonpäivinä, Jupillin pillin vihellysten kimakkuus auringon korkeuteen suhteutettuna.... En tietenkään voi kaikkia kätköilijämuuttujia tässä paljastaa saatikka ilmiantaa sitä yksinkertaista kaavaa, mihin näiden muuttujien ja ennusmerkkien arvot on sijoitettu. Tarkan 2000. kätkön julkaisemisajan voin kuitenkin paljastaa, koska uskon, että peesaajat eivät kuitenkaan kehtaa ilmoittaa päätyneensä laskelmissaan minuutin tarkkuudella samaan ilmoittamaani oikeaan julkaisuajankohtaan. Suomen 2000. kätkö julkituodaan 8.5.2006 klo 22:27 EET DST .
  14. Lähtö voisi olla vaikka perjantaina 5. toukokuuta (12. ei käy minulle).
  15. Hieno idea. Turusta käsin ekhocin esittämällä aikataululla retki olisi sopivan kompakti. Olen lähdössä jos vain aikatauluun sopii. Tukholmassa ei auto ole välttämätön - metrolla pääsee kätevästi paikasta toiseen ja bussitkin kulkevat. En tosin vastusta jos joku välttämättä haluaa autonsa mukaan ottaa - kyllä kyyti aina kelpaa
  16. Ensimmäinen kätkö, Katariinanlaakso, löytyi 23.4.2005 ja sadas purkki löytyi Huvilinnusta 30.10.2005.
  17. I have met only Plankton (OT), so far...
  18. Olen tässä piilottamassa ensimmäistä purkkiani ja olen pohtinut, mitä laittaisin yhteystiedoiksi. Olen yrittänyt turhaan muistella mitä olen muissa kätköissä nähnyt, olen lueskellut PekkaR:n sivuja ja olenpa ihan itsekin yrittänyt järkeillä asiaa. Lopulta valitsin kätköilijänimimerkin ja puhelinnumeron. Päädyin puhelinnumeroon, koska luulen, että jästit ottavat tarvittaessa yhteyttä helpommin puhelimitse. Kätköilijät taas saavat yhteyden halutessaan sähköpostitse GC:n kautta.
  19. Minusta tuli sitten Premium member, ihan vaan kannatuksen vuoksi - hintahan ei päätä huimaa. Pocket queryistä en tiedä mitään. Pitää tutustua asiaan, josko niille jotakin käyttöä löytyisi.
  20. Tämä pitänee useimmiten paikkansa. Olen kuitenkin huomannut, että kustakin yhteisöstä löytyy vain muutama aktiivi toimintaa pyörittämään. Toiminnan laatu riippuu sitten siitä, miten nämä jaksavat hommansa hoitaa. Kaikessa vapaaehtoistoimissa täytyy muistaa se, että kukaan ei jaksa loputtomasti. Uusia aktiiveja vastuunkantajia pitäisi aina olla tyrkyllä. Kätköilijäjoukko ei ole tällä hetkellä kovinkaan kiinteä yhteisö, enkä usko että minkäänlainen yhdistys asiaa millään tavalla muuttaisi. Ehkä homman viehätyksen yksi osa on siinä, että kaikki on vähän salaperäistä... Mitä yhdistys tekisi tälle?
  21. Luuppis

    Osto-opas

    Kävin paikallisessa Hongkongissa tutustumassa iFinder Gohon. Karttana laitteessa on tosiaan continental U.S. ja Hawaii. Jonkinlainen maailmankartta löytyi myös ja maksimizoomauksella Suomesta löytyi yksi kaupunki, Helsinki. Näillä kartoilla ei siis ole mitään käyttöä Suomessa. Laitteessa näytti olevan liitin virtakaapelia varten ja toinen liitin ilmeisesti datakaapelia varten. Myyntipakkauksessa ei ollut mukana minkäänlaisia liitäntäkaapeleita. Tähän hintaan (119 €) ei todellakaan voi olettaa saavansa laadukasta karttagepsiä. Mielestäni tässä laitteessa on ylivoimainen hinta/ominaisuussuhde verrattuna Magellanin ja Garminin vastaaviin eli halvimpiin laitteisiin. Laite on siis varteenotettava vaihtoehto perusgepsiä hankkiville.
  22. Luuppis

    Osto-opas

    Gepsin hankkiminen alkaa pikkuhiljaa tulla ajankohtaiseksi ja on vähän hankala tietää, mitä kannattaa hankkia. Kaikkialla mainitaan aina Magellan ja Garmin, mutta onko jollakulla kokemusta Lowrancen gepseistä? Hongkong kauppaa iFinder Go-nimistä laitetta (iFinder Go) mielestäni kohtuullisen edulliseen 119 €:n hintaan.
  23. Kai kätköilijä on perusluonteeltaan ja käyttäytymiseltään kuten kissa - itsenäinen, salaperäinen, liikkuu hiljaa vaivihkaa hiiviskellen huomiota herättämättä, väistelee muita otuksia, piilottaa jopa luonnollisen tarpeensa tuotoksen peittelemällä sen huolellisesti.
  24. Lapsuudenkodossa noita kissoja oli vaikka kaupungissa asuttiinkin. Oli Viki, Tassu, Aivo, Ikki. Ikillä vielä pentujakin naapurustolle asti jaettavaksi. Puolisoni kotona on ollut koiria, joiden kaikkien kanssa olen ollut hyvää pataa - monia ulkoilulenkkejä on tullut roikuttua taluttimen jatkona. Perheessämme ei, lasten vaatimuksista huolimatta, ole ollut kotiloita tai miljoonakaloja vaativampia elättejä, nyt ei enää niitäkään. Kissa vaiko koira? Vaikka koirista pidänkin, niin kai tässä on kissaihmiseksi tunnustauduttava. Tässä lienee syynä nuo lapsuuden muistelot - en ikinä unohda sitä kun isä sen ensimmäisen kissanpennun kotiin toi...
×
×
  • Create New...