Jump to content

Skela

+Premium Members
 • Posts

  124
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Skela

 1. Kysyin aikoinaan ohjeet Garminilta, kun jouduin tyhjentämään tuon vanhan koneen kovalevyn ja asentaan kaiken uudelleen. En vain enää löydä tuota ohjetta Homma ei ollut ihan yksinkertainen - ainakaan ohjeen mukaan tehtynä.
 2. Hankin uuden läppärin 8) ja nyt olis tarve siirtää MapSource -ohjelmisto karttoineen ja kaikkine härpäkkeineen uuteen. GPS laite on Quest. Yritin etsiä ohjetta Garminin sivuiltakin vaan enpä sattunut oikealle sivulle. Olisko kellään selkeää ohjetta tai vinkkiä mistä löytyy mitä temppuja on tehtävä ja missä järjestyksessä, jotta en menetä ohjelmiston lisenssejä?
 3. Päätä itse. Anteeksi, että vastaus hiukan viipynyt.
 4. Kaikki tähän ketjuun raportoidut uudet kätköt on nyt lisätty sarjaan. Kiitos aktiivisuudesta Anteeksi viive
 5. En vielä saanut tuota viimeisintä 0-pistekätköä listaan, kun ei ole vielä hyväksytty. Lisään sen heti, kun se hyväksytään. Tulipa tässä mieleen, että monellakohan 0-pistekätköllä kukakin on JO käynyt? Täytyy tunnustaa, että itselläni ei ole ollut mahdollisuutta vierailla kuin omillani (2) ja yhdellä muulla Montakos sinulla?
 6. Kiitos! Nuo lisätty vaan enpä saanut vielä aakkosjärjestyksessä oikeaan kohtaan, kun Bookmark edit ei toimi Kokeilen myöhemmin uudelleen.
 7. No jo vain Kiitos löydöstä. Sen mitä pitkän saksan lukijana - reilu 30v sitten - listan selitystä ymmärsin on listan kriteerit vaaralliset. Laitoin mailia listan tekijälle, jotta hiukan muuttaisi kriteereitä ennenkuin tulee vahinkoja.
 8. Nämä kätköt lisätty listaan! Kiitos ilari tuon listan tuottamisesta! Taipalsaari oli listan 200. kätkö! Valitettavasti tuo kätkö on jo arkistoitu
 9. Kiitos huomautuksesta! Oli päässyt livahtaman "seulani" läpi huomaamatta. t kari
 10. 191 kätkeöä sarjassa. Viimeisenä lisätty Joroinen ja Peräseinäjoki - kiitos kätköistä tekijöille. 200. lähestyy! Mikä kunta saakaan kunnian olla 200. tässä sarjassa! Kiitos sarjan kehittämiseen osallistuneille ja näitä kätköjä löytäneille! Jo arkistoituja ja uutta kätköä odottavat paikkakunnat ... - Anjalankoski - Aura - Hämeenlinna - Jämsä - Kaarina - Karjaa - Kemi - Kotka - Loppi - Porvoo - Pöytyä - Sahalahti - Toholampi - Vähäkyrö - Vahto t kari
 11. Lisätty - Kiitos! 200. kätkö sarjassa kohta edessä - tämä oli 189. Joitakin on jo tosin arkistoitu. t kari
 12. Lisätty. Kiitos ja kumarrus!
 13. Bookmark lista on nyt päivitetty niiltä osin kuin löysin titoja uusista 0km kätköistä. Jos juku vielä puutttuu, laita tietoa. Kiitos! kari
 14. Can you edit your bookmark list as earlier? I can't! The cache does not enter to the listing after I have added the waypoint name and clicked the Add Bookmark. I do not get any error messages or anything to tell from any problems. I have tried with the '0 km Suomi' listing which have currently 173 caches in it. Anybody any hints!
 15. Kiitoksia uusista kätköistä sarjaan Valitettavasti en saa niitä jostain syystä lisättyä bookmark listaa 0Km Suomi Järjestelmä ei anna mitään virheilmoa tms. kätkö ei vain ilmesty listalle. Olen yrittänyt lisätä esim Oulun kätköä jo kolmena eri iltana ja kunakin useita kertoja. Otan ilomielin vastaan vinkkiä mikä hommassa kiikastaa.
 16. Pihtiputaalla täsmälleen sama tilanne. Minä eikä kukaan tuttuni, joilta asiaa olen kysellyt, ei tunne Myllysuo tietä ainakaan Asematien läheisyydessä. Käytin siis mielikuvitusta ja päätin pisteeksi kylän vilkkaimman risteyksen, jonka läheisyydessä aivan vieressä on tilaa pysäköintiin. Kadulla ei tarvitse hörhöillä ja kätkön hakeminen onnistuu lapseltakin. Älä laita kätköä keskelle ajoväylää. Näköyhteys ilmoitettuun tai oletettuun pisteeseen riittää.
 17. Kerrotko koodin niin lisään sen sarjaan samantien. Muillekin, kun teett uden 0km -kätkön, ilmoittakaa sen GC-koodi joko tässä keskusteluketjussa tai yksityisviestillä suoraan minulle. Kahta 200 kätköä sarjassa, joista tosin jotkut ovat jo arkistossa. Kiitos kaikille osallistumisesta!
 18. 100 tuli täyteen jo jokin aika sitten 26. huhtikuuta Kuntaliitos 1 kätköllä. Aloitin 17.4.2005, joten tahti ei ole ollut kova
 19. Tämä kätkö on ollut mukana sarjassa jo jonkin aikaa. Seuraan myös viikkotiedotetta uusisat kätköistä ja liitän huomaamani 0-pistekätköt sarjaan. Kiitos osallistumisesta!
 20. Ei ole minulle asti kaantautunut tietoa, että joku muu olisi Oulun 0-pistettä kätköttämässä. Joten eikun suunnittelemaan ja piilottamaan. Muista edellä olevat 'ohjeet'. t skela
 21. Kiitos McBack! Ilmoittakaa etsijät/löytäjät, jos kätkö on vaarallisessa paikassa.
 22. Kaikki tässä ketjussa mainitut kätköt on liitetty sarjaan. Kiitos osallistumisesta!! HUOMIO! Hyvät kätköjen omistajat ja tekijät ... Siirtäkää ja laittakaa tämän sarjan kätkö jonnekin muualle kuin siihen metalliaitaan kiertoliittymässä. Näköyhteys kätköltä 'nollapisteeseen' riittää vallan mainiosti. Kätkölle on päästävä jalkaisin TÄYSIN turvallisesti ilman ajoväylällä kävelyä ja ajoväylältä roiskuvan ravan väistelyä. Jos et antaisi lapsesi mennä yksin etsimään kätköä, ON SE VÄÄRÄSSÄ PAIKASSA. En valitettavasti pääse itse kaikkia nollapistekätköjä tarkistamaan. Saan kaikista lokikirjaukset ja seuraan niitä. Jos loggauksesta käy ilmi, että kätkö ei ole turvallisessa paikassa, otan yhteyttä kätkön tekijään. Pyydän kätkön siirtoa. Jos kätkö ei siirry, pyydän sen nimen muuttamista ja poistan kätkön sarjasta.
 23. Kiitos - lisätty sarjaan!
×
×
 • Create New...