Jump to content

jefmen

+Premium Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jefmen

  1. ik heb altijd het volgend Je komt aan rijden en mogelijk is er al iemand aan het zoeken, je gaat helpen zoeken. Degenen die het eerste de cache vind heeft de ftf. het maakt niet uit waneer diegene is gekomen. Daarna worden de plaatsen verdeeld naar aankomst of wordt onderling verdeelt tussen de rest. - Je komt aan en iemand heeft de cache al in handen cq heeft hem net gevonden. Dan geld de regel van verdelen naar aankomst Eerste eerst en dan zo verder tot het podium vol is. Voor de FTF ranglijst wordt altijd gekeken wie er eerder is en niet naar gedeelde plekken
  2. Ik wil de komende dagen een concreet plan op papier zetten en dan zal ik het online zetten zodat jullie het kunnen lezen en beoordelen. Tevens zoek ik nog meerdere mensen om samen de kar te trekken bij het opzettten en later ook om het met elkaar voort te zetten. Ik ben zelf te bereiken op het volgende email adress : jefmengeo at gmail dot com. Wie zich wilt aanmelden om samen te helpen het idee op te zetten en het uit te werken. Moedig ik aan om een mailtje te sturen zodat we met een aantal is om de tafel kunnen zitten om dingen te bespreken en te regelen.
  3. Wat nou als je al 2 keer contact heb opgenomen met een geocacher en hij of zij reageert niet? Dan kan je hem wel weghalen en aangeven aan de CO waar hij op te halen is. Je kan er een jaarlijks event of maandelijks event van maken om zoveel mogelijk caches die gearchiveerd zijn om op te ruimen die er nog liggen.
  4. Ik had het idee om samen met verschillende mensen/groepen samen in nederland. De caches van co's die niet meer reageren weg te halen. Robert van Globalcaching heeft al aan geboden om een stukje van de site in terichten als administratie pagina en wat er nog meer bij komt.
  5. Door dat de reviewers een nieuwe regeling hebben getroffen dat caches die meer dan 3 maanden een zwitsers kruis hebben. Op een gegeven moment het archief ingaan maar de cache blijft liggen omdat vaak co's niet meer actief zijn. hier ook een linkje naar de topic waar greensprouts uitleg geeft over de regeling Wie ruimt dan die caches op? Is het dan geen idee om als geocachend nederland samen de caches te verwijderen en alles op te ruimen wat bij de cache hoort en zo de natuur weer netjes achter te laten voor andere mensen. Wie denk er mee over dit onderwerp? Er zal op alle bekende geocaching forums zal ik een topic plaatsen met de zelfde inhoud en ook de linkjes naar de verschillende forums. Globalcaching.eu Geocaching.nl Gr, Jefmen
  6. Ik wil je ook best wel helpen met bepaalde vragen al woon ik ook niet in rotterdam. Ik hoorde dat CO's uit Tsjechië niet moeilijk zijn over het geven van engels vertallingen en ze geven soms zelfs de eind cordinaten van caches.
×
×
  • Create New...