Jump to content

TeamAhma

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TeamAhma

 1. Käytän välillä tätä http://rtr.ca/geo koska kätköjä voi etsiä sanahaulla, eikä tarvitse muistella GC-koodeja.
 2. Tänään kun katselin kolikoita huomasin, että yhdestä kolikossa on pieni valmistusvirhe. KLIK Elikäs pieni kohta on jäänyt ilman pinnoitetta. Mahtoikohan tämän kolikon arvo nousta nyt kohisten, kun on erilainen kuin muut.
 3. Kätköpurkki on piilotettu Noormarkkuun. Uudet koordinaatit ovat seuraavat: N61°35.863 E21°51.887. Vaikeus: 1,5 Maasto: 1,5 Ei tarvitse mennä aidan sisäpuolelle. Ja eikun etsimään.
 4. Lähetin kyllä asiasta sinulle jo sähköpostiakin, mutta tosiaan, tänne ei ole maksujuttuja saapunut. Vaikka kolikot (3 kultaista ja 3 hopeista) on tilattu jo ihan alussa.
 5. Olisin kysellyt, että joko sähköposteja asian tiimoilta on lähetelty? Tänne ei nimittäin ainakaan vielä ole tullut sähköpostia maksujen osalta. Heti alussa tilasimme kolikkoja, mutta nyt mietityttää että onkohan sekään viesti sitten mennyt perille.
 6. Voimme omalta osaltamme tähän vastata, että meillä oli henk.koht. ongelmia gps:sän kanssa siinä määrin, että emme saaneet paikalla lukitusta kuin muutamaan satelliittiin, joten gps:sän tarkkuus oli noin 25-30 metriä. Mutta tämä tapahtui vain meille, voi hyvinkin olla, että toiset saavat enemmän satelliitteja kiinni. Mutta suurin syy siihen, että miksi haku kesti kauan johtui enimmäkseen omasta puusilmäisyydestä ja omasta tyhmyydestä kun emme tajunneet heti vinkkiä oikein. Mielestämme tämän pystyy hakemaan jopa ilman gps:sää kunhan vain tajuaa vihjeen oikein ja lukee atribuutit.
 7. Purkki lähti tänään mukaamme Reposaaresta ja tullaan piilottamaan lähiviikkoina johonkin lähikuntaan.
 8. 0 km: Pori on piilotettu ja hyväksytty tänään.
 9. Tänään tuli meillekin tuo rinkula. Määränpäänä näkyi olevan Kireyevsk, Russia.
 10. Nyt kun Maglitenkin saa LED versiona ja voi ostaa LED-päivitys palikoita vanhempiin lamppuihin, niin ei kenelläkään olisi niistä kokemuksia?
 11. Muistakaa lukea siitä bitistä myös Mikrokivikausi
 12. Eikös se ruoka ollut kiellettyjen listalla noissa kätköissä.... tosin eihän näitä ole listattu gc.com:iin
 13. Tilaisin viisi (5) kolikkoa. Ensimmäinen viesti foorumille, vaikka olen lukenut näitä juttuja jo pidempään.
×
×
 • Create New...