Jump to content

TeamRoar

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TeamRoar

  1. Eipä tuo nyt luovuutta vielä rajoita, ne nyt vain ovat yksityiskohtia joita alan työläisenä osaa arvostaa. "Tee mitä lystäät" on todella huono asenne missä tahansa asiassa.. Mutta kiitos, itseasiassa vielä olisin utelias kolikon materiaalista ja "painopaikasta"?
  2. Pakollisista detaljeista olisi syytä varmaan olla listaa, ei ole kaikkien käsissä geokolikkoja vielä ollut. Mitat ja muut tekniset yksityiskohdat myös. EDIT: Sallitut värit CMYK tms. arvoineen jne.
  3. Täytyy noissa yrittää, kunhan laajennetaan tuota kätköilyämme Porin tienoilta muualle Suomeen. Sillä välin voidaan aina mietiskellä myös Tampereen aktiivisten bookcrossaajien ja kätköilijöiden sekä kätkön ja Official BookCrossing Zonen yhdistämistä..
  4. Tiedä sitten paljonko teitä nyppii, että nostan näinkin vanhan aiheen, mutta koska se minulle on aina ajankohtainen.. Meidän joukkiomme toinen puolikas siis on aktiivinen bookcrossaaja, ja yksi kirja on geokätkennän kauttakin vapautettu Captain's Special Nr. 4 aka The Tammerkoski rapids -kätköllä. (Walking on Water). Haaveissa olisi yhdistää näitä harrastuksia enemmänkin, ehkäpä teemallisen kätkön muodossa tms. Toistaiseksi olemme löytäneet sen verran pieniä kätköjä, ettei ole useinkaan ollut tilaisuutta myös kirjaa ujuttaa kätköön. -- Half of our team is active in BookCrossing, and actually we have released one bookcrossing book via geocaching (Captain's Special Nr. 4 aka The Tammerkoski rapids, Walking on Water). We do dream about combining these two hobbies better in our lives.
  5. Tällä kätköllä on useamman kerrankin pitänyt poiketa, mutta hyvin useinhan siellä veturissa joku roikkuu. Deekuja tai teinejä tai molempia yhtä aikaa. Onneksi kiinalaiskaveri kuitenkin jäi kiinni. Ja ehkä minäkin löydän hetken, kun siellä veturissakaan kekään ole.
  6. 101. Kohtuullisen älytöntä. Mutta elämä on.
×
×
  • Create New...