Jump to content

nikkon

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nikkon

  1. Όταν κάποιος βρει μια κρύπτη, δεν θα πρέπει να γράψει το log στην γλώσσα της χώρας που βρίσκεται η κρύπτη ή τουλάχιστον στα αγγλικά? Τι γίνεται με αυτούς που γράφουν στη δική τους γλώσσα μόνο? Πώς θα τους καταλάβει ο ιδιοκτήτης της κρύπτης? Υπάρχει κάποιος κανονισμός ή περιορισμός γι´αυτό το θέμα?
  2. ....γιατί δεν παίρνεις παράδειγμα από τον εαυτό σου? Πόσο ασχολείσαι εσύ με το παιχνίδι??? Πόσες κρύπτες έχεις βρεί??? Ο κάθε παίχτης έχει τις δικές του δυνατότητες και ρυθμούς για το παιχνίδι!
  3. Καλησπέρα! Αν κανονίσουμε για ημέρα Κυριακή, πρωί ή μεσημέρι, για εμάς θα είναι πιο εύκολο να έρθουμε (με τα παιδιά μας). Δεν μπορούμε το Σαβ/ακο 4-5 Δεκεμβίου. Για να δούμε? Θα τα καταφέρουμε να συντονιστούμε?
  4. ... τι κρίμα λέγαμε μήπως πάμε Αθήνα στις 20-21. Για 24 δεν μπορούμε, δουλεύουμε!
  5. Γεια σου Μιχάλη! Καλώς ήρθες στην παρέα!
  6. ....μμμ πολύ ενδιαφέρον!!! Να προσθέσω και εγώ, για όσους τους αρέσει το ποδήλατο, μία πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών της περιφέρειας Σερβίων για την παγκόσμια ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη(14 Ιουνίου), την διοργάνωση του 5ου ποδηλατικού γύρου της λίμνης Πολυφύτου(Κυριακή 13 Ιουνίου). Υπάρχει δυνατότητα επιλογής της διαδρομής όπως επίσης και η δυνατότητα συμμετοχής παιδιών. Η πιο κοντινή κρύπτη της περιοχής είναι η: http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...9a-07be5c2dbcd8 ... άρα έχετε ένα ακόμα κίνητρο για μια ωραία βόλτα στην περιοχή. Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση εδώ: http://www.servianet.gr/index.php?menuoption=5ospodhlatikos
  7. Είχες δίκιο τελικά. Ήδη πρόσθεσα το ελληνικό κείμενο στη σελίδα μου. Είχα πολύ καιρό να <ετοιμάσω> μία καινούρια κρύπτη, οπότε μου φάνηκαν τελείως άσχετα τα κινέζικα. Σ'ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη!!!
  8. Έχω μια απορία: Ήθελα να γράψω ελληνικό κείμενο για μια κρύπτη. Πήγα στην αρχική ελληνική σελίδα στο <7.1 Εισαγωγή Ελληνικού κειμένου. Αφού γράψετε το ελληνικό κείμενο σε έναν οποιδήποτε κειμενογράφο των Windows, π.χ. Σημειωματάριο (Notepad), Κειμενογράφο (Wordpad) ή ακόμη και στο MS-Word το αντιγράφετε στην ιστοσελίδα του Pinyin και συγκεκριμένα εδώ.Στην ιστοσελίδα αυτή θα δείτε ένα άσπρο πλαίσιο με τον τίτλο Input your text: και ένα γκρίζο με τον τίτλο Results:> ...όμως το link <εδώ> με βγάζει σε σελίδα για κινέζικα!!! Ξέρει κάποιος τι γίνεται?
  9. ...τελικά τι έγινε? Έδειξαν κάτι? Δεν είχα την δυνατότητα να δω τηλεόραση αυτές τις μέρες. Το είδε κάποιος?
  10. Μήπως το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει και καμιά στάση στο Μεσολόγγι? Ίσως έναν σύντομο καφέ? Ή ένα ουζάκι? Κωνσταντίνα
  11. kalispera, exo mia aporia: simera prospathisa na do 2 traditional caches pou exo idi brei , omos den eixa prosbasi giati eimai basic member kai ta 2 caches einai tora mono gia premium members mporei na mou eksigisei kapoios pos ginetai auto? to kalo einai oti den mou ta afairesan apo ta "caches found" alitheia mporoun na mou ta afairesoun an theloun? (diladi oti ta brika?)
  12. Καλησπέρα Γρηγόρη, έχω έρθει με τον άντρα μου εκδρομή στην περιοχή της Ξάνθης και της Δράμας δύο φορές. Η πρώτη ήταν Δεκέμβριο και η δεύτερη Νοέμβριο. Οι εντυπώσεις μας ήταν οι καλύτερες . Έχετε πολύ πλούσιο φυσικό περιβάλλον. Είναι μια περιοχή που σίγουρα θέλουμε να ξαναεπισκεφθούμε και σε διαφορετικές εποχές. Είμαι πολύ καινούρια στο geocaching οπότε τώρα έχω έναν λόγο παραπάνω για να αρχίσω να προγραμματίζω την καινούρια μας επίσκεψη . Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε τόσο σύντομα . Στην Κομοτηνή θα έρθουμε μάλλον το καλοκαίρι, μαζί με τα παιδιά, για να επισκεφθούμε κάποιους φίλους για λίγες ημέρες. Ελπίζω να βρούμε χρόνο για λίγο "ψάξιμο" . Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!! Κωνσταντίνα
  13. Τα κατάφερα!!!! Η κρύπτη μου καταχωρήθηκε!!!! Η πρώτη μου!!! Μπορώ να πω ότι η χαρά μου είναι απίστευτη! Απόλαυσα τη διαδικασία αυτή το ίδιο με όταν βρίσκω ένα cache! Ανυπομονώ να τοποθετήσω και άλλες! Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας, θα τα ξαναπούμε!!!! Κωνσταντίνα
  14. Ένα από αυτά που σας ζήτησα μου το έλυσε ο reviewer που με "ανέλαβε". Το show on map δούλεψε κανονικά. Μόνο που εγώ του είχα δώσει στις συντεταγμένες west αντί για east και όπως καταλαβαίνετε, ο χάρτης έδειχνε σε ωκεανό!!! Όσον αφορά την φωτογραφία, είναι ένα σπάνιο είδος πεύκου, το ρόμπολο(έτσι έχω ονομάσει και την κρύπτη μου). Το κείμενο έχει πληροφορίες για τα ρόμπολα και θα μου άρεσε να φαίνεται. Απ'ότι κατάλαβα όμως για να βάλω την φωτογραφία θα έπρεπε να αλλάξω και το κείμενο(σε HTML) κάτι που μου φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνει. Στην τελική όποιος θέλει μπορεί να την δει στο Gallery Images.
  15. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Έδωσα την κρύπτη μου για review(επιτέλους μετά από 20 μέρες!!!). Όμως έχω μια ακόμα απορία: Πριν πάρω τις απαντήσεις σας είχα κάνει upload τις φωτογραφίες που ήθελα, ακόμα και αυτή που ήθελα για το κείμενό μου. Προσπάθησα να κάνω delete την συγκεκριμένη για να την προσθέσω μετά την έγκριση. Όταν μπαίνω όμως στην κρύπτη, η φωτογραφία είναι ακόμα εκεί. Θα παραμείνει και μετά την έγκριση? Αν ναι, υπάρχει τρόπος να την μετακινήσω στο κείμενο? Αν όχι, την εντολή <img src=....> θα την γράψω στο description? (το κείμενό μου δεν είναι γραμμένο σε HTML), θα πρέπει να τσεκάρω το κουτάκι για HTML ή όχι? Επίσης, έχω επιλέξει το show on map, όμως δεν μου δείχνει τίποτα, θα το κάνει μετά την έγκριση ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? ΥΣ: ως "μικρή" στην παρέα, μπορώ να κάνω μια κουτή ερώτηση? Υπάρχει περίπτωση να μην εγκριθεί μια νέα κρύπτη? 'Εχει συμβεί? Κωνσταντίνα
  16. Καλημέρα, εκεί είχα πάει και διάβασα τις πληροφορίες. Όμως δεν ξέρω πού θα βρώ την εντολή αυτή (στο online form? όταν βάζω τα στοιχεία?). Αν ναι, θα πρέπει να γράψω την εντολή μαζί με το κείμενο μέσα στο description? Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω ιδέα για τις εντολές HTML, plase HELP! Επίσης διάβασα ότι πρέπει να αποθηκεύσω την φωτογραφία στο site του geocaching, εννοεί να κάνω upload images στη σελίδα της κρύπτης ή κάπου αλλού? Όποιες πληροφορίες μου δώσεις, θα μου είναι πολύ χρήσιμες. Ευχαριστώ!
  17. Καλησπέρα, θα ήθελα αν κάποιος ξέρει, να μου πει πώς να επισυνάψω μια φωτογραφία στο κείμενο που έχω γράψει για να καταχωρήσω μια καινούρια κρύπτη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς και πού να χρησιμοποιήσω την εντολή Tag IMG. Ευχαριστώ!
  18. Γεια σας geocachers, είμαι η Κωνσταντίνα από Μεσολόγγι. Έχω περίπου 1 1/2 μήνα που ασχολούμαι. Έχω ένα Navimate 330 Xtreme, το οποίο μπορώ να πω ότι δεν είναι και τόσο εξυπηρετικό (πρέπει να βρω κάτι καλύτερο ). Επίσης θα ήθελα λίγη βοήθεια στο πως να τοποθετήσω μια κρύπτη. Αυτά για τώρα... Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...