Jump to content

Varvikello

Members
 • Posts

  133
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Varvikello

 1. Omasta kartanosta tiluksille katsellessa lähin onkin nykyään FT-Kiisseli aikaisemmin Yliopistonmäen pitäessä ykkössijaa. Lähin oma on Bloody Thumb, 0,3 km. 1 km - 26 kätköä 10 km- 232 kätköä 50 mailia - 560 kätköä
 2. I have the Login-problem with my Nokia 6670 and Opera Mini. I'd like to use Gc.com mobile.
 3. Hyvin tuossa aiemmissa viesteissä on mainittuna itseäni kiehtovat elementit. Maailma on niin paljon erinäköinen kätköilijän silmin että en minäkään tätä harrastusta vaihda.
 4. Ei pysty, ei kykene. Uuden duunin takia pitää ottaa jäykkäkouristusta ja hepatiittia vastaan rokotteet ja hepatiittia vastaan se kestää kolmen piikin ja kuuden kuukauden ajan ennenkuin tehoja on. Joskus syksyllä sit aikaisintaan.
 5. Tälle päivälle suunnitellun reissun voisikin tehdä ilman kepsiä, kyllä ne purkit kartoillakin löytyy. Asiasta aidanseipäisiin, ei haittaa vaikka musiikki laitettaisiin uudestaan päälle, galileo on tulossa.
 6. My english is not so good but i can translate nearly all my cache descriptions to english if necessary, at least so that they give a point to cacher what is the idea of a cache. Wellcome to Finland, this is nice and beautiful country to do caching.
 7. Geocachen foorumi on täysin suomenkielinen, grounspeakin valtaamisesta on ulkomaalaiset nillittäneet ihan riittämiin. Itse seuraan molempia, ei ole suuri vaiva minulle.
 8. 1 vielä niin on 3000 täynnä.
 9. Aivan itsenäinen yhdistys tästä tulee. Autoilua sivuttiin siten että eräs kätköilijöistä kertoi lajista jossa ajetaan maasturilla annettuihin koordinaatteihin kuvaamaan ajokkia. Tämä ei kiinnosta Latua, eli kyseessä olisi lihasvoimin tapahtuva ulkoilu. Ladun toiminnanjohtaja antoi vähän suffelia, oli sitä mieltä että kätköilijät on gepsin käytön terävintä kärkeä. Tämä pitää mielestäni paikkansa. Laitteisiin perehdytään huolella ja kaikenlaisia GSM-GPS-kombinaatioita kehitellään ja soveltuvat softat mukaanlukien vehkeet on aika räätälöityjä. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, itse ajattelin liittyä mukaan.
 10. Yksi miittejä kiertävä geolippu on jo olemassa. Tossa on kuvioita vapaaseen käyttöön: http://www.bytethebullet.com/geologo/leatherman_variants.htm
 11. Ei sovita. Matin ja Tepon kanssa on ollut puhetta Turku-Pori välin purkittamisesta, he kun kulkevat Raumalle asti säännöllisesti ja Poriin asti vähemmän säännölliseti. Kiisseliviiksikin saa näin Porin reissuilleen uutta etsittävää.
 12. Pöyävaraus on tehty 7 hengelle tällä kellonajalla, lisää saadaan la-iltaan mennessä kunhan minä soitan ja pyydän tilaa. Tämänhetkisellä tiedolla tulossa on järjestäjät, muutama paikka on vapaana. Ilmoittakaa tekstiviestillä minulle tai irc-kanavalla tulemisestanne, ravintola järjestää meille isomman pöydän kunhan ilmoitan tarpeesta la-iltaan mennessä. puhelin-nro löytyy irc-kanavalta tai haksun puhelin-luettelosta.
 13. Paikka meni Scrodille. Pitäkää hauskaa.
 14. Yes, english translation for word "toukka" is larva. In some caches there is a rule to make new cache (larva) before one can log that breeder cache as found.
 15. Sunnuntaina 11.2.2007 sattui tapaus jossa GCYK4R oli poissa paikoiltaan aamupäivästä pitkälle iltapäivään. Olin itse paikalla haeskelemassa n. klo 11.00 ja käytin aikaa puolisen tuntia haravoiden tyypillisimmpiä piiloja pariinkin otteeseen. Ilmoitin purkin mahdollisesta katoamisesta omistajalle joka poikkesikin paikalla toteamassa tilanteen ennen klo 15.00. Omistaja hyllytti kätkön klo 17.17 ja kuitenkin kilpertti oli löytänyt kätkön jo 16.35. Päivän aikana paikalla on ollut minun lisäkseni ollut mirape joka on löytänyt purkin ja Pekonius joka ei ole löytänyt purkkia. Syyttävä sormi on helppo kääntää osoittamaan tiettyyn suuntaan... 12.2 löysin purkin niin älyttömän helposta paikasta että se olisi takuulla löytynyt myös päivää aiemmin. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Turussa on kadonnut purkki mystisesti ja palautunut paikoilleen. Raunistulan purkista joku kertoikin ottaneensa purkin mukaan kotiin toviksi jästien paljouden vuoksi. Tämän lisäksi ilmoittamattomia katoamisia on tapahtunut ainakin Trams 3:lla ja M/S Isabellalla. Suurnesu huomasi Trams 3:n kadonneen ja kun itse olin kiikuttamassa paikalle uutta purkkia, olikin vanha yllättäen palautettu. Minun piti kuivattaa Isabellan purkkia kun huomasin aiemmin sen olevan kostea sisuksiltaan mutta purkkia ei näkynytkään missään. Ilmoitin hippihiirelle katoamisesta ja hänen käydessään uutta purkkia viemässä olin itsekin pelipaikalla jolloin purkki olikin yllättäen palautunut. Näistä kahdesta katoamisesta ei ole sen tarkempaa dokumentaatiota, ovatpahan olleet jonkun matkassa. Sataman purkkiin palatakseni, paikka on melko helppo stealth-tyyppisen piilottamisen kannalta. Piilotuksen voi naamioida pelkäksi istuskeluksi. Tällä kertaa purkin väliaikainen puuttuminen aiheutti 3 hukkareissua. EI NÄIN! Odotelkaa tovi jos jästejä on ruuhkaksi asti, ei niitä kauaa kätköilijän puuhat kiinnosta jos itse malttaa lopettaa varsinaisen etsimisen tai piilottamisen ja pelkästään seisoskelee tai istuskelee paikallaan mitään tekemättä.
 16. Eiköhän nuo purkit paikoillaan ole edelleenkin.
 17. Olen aikoinani asunut Nousiaisissa, olen ajatellut Nousten kätköttämistä... Sisko kulkee Turusta Raumalle ja Poriin säännöllisin väliajoin, taidan houkutella hänet piilottamaan matkalle purkkeja. Masku, Nousiainen, Mynämäki ja Laitila olis ainakin hoidossa tuolla systeemillä. Kerron asiasta kunhan saan yhteyttä systeriin ja asian tolkutettua sille.
 18. Tuliko Tb omaan muovipussiin pakattuna? Jos tuli niin siinä pussissa lienee tarra jossa on aktivointikoodi. Omakohtaista kokemusta ei ole sokeritauti-ötökän aktivoinnista mutta "old school" mallin bugit tulivat aikanaan muoviin pakattuna ja pussin päällä oli tarrassa aktivointikoodi.
 19. Paetaan vaan ja katsotaan et valtaako turskanpurijat forumin.
 20. Taistelu on mennyt veriseksi ja tuliasemia kaivetaan suunnalla jos toisellakin. Muistakaa nyt hyvät ihmiset että keskustelua käydään huumorilla eikä ketään olla mestaamassa. Homma tuntuu karanneen hieman käsistä kun erilaiset mielipiteet ja näkemykset pääsivät törmäämään keskenään. Otetaanpa nyt rauhallisesti.
 21. Yhdistys-toimintaa on mietitty ennenkin mutta vastaavissa toiminnoissa mukana olleet ovat jyrkästi kieltäytyneet perustamasta kätköilyn tiimoilta yhdistystä. Tuohon Latuun kun saisi oman jaoksen kätköilijöille, se vois jo toimia kun olis valmis yhdistys pohjalla.
 22. Liimes lie helsinkiläistynyt nykyään. Ensimmäisenä tulee tietenkin mieleen pistää "vanha" mannekiini tuleen [] mutta voisihan joku muukin välillä esitellä tätä jaloa (hullua) touhua valtakunnan mediassa.
 23. Eipä sille tarvitse mitään tehdä, se poistunee sieltä aika vikkelästi. Nimensä mukaan se on noita virtuaalisia matkaajia jotka eivät käy fyysisesti purkissa. Tracking-numero on jossain vaan jaossa ja porukka "lennättää" kolikkoa purkista toiseen. Virtuaaliloggaukset on säännöissä nykyään kiellettyjä, voit informoida asiasta gc.com:ia ja he lukitsevat kolikon niin ettei touhu pääse jatkumaan.
 24. Turun Sanomien Teema-liitteessä 9.1.2007 Arpi & Sanni esittelevät kätköilyä. Paperiversio tuosta julkaisusta on tarkoitus säästää ja tuoda Umpihankea tai säkkipimeää-tapahtumaan.
×
×
 • Create New...