Jump to content

Lepman

+Premium Members
 • Posts

  298
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lepman

 1. Dankjewel topzoekertje, super dat je dat voor ons wilt doen.
 2. Bedankt Arthur, top dat je de info hier wilt plaatsen.
 3. Kan de informatie ook hier geplaatst worden? De link werkt niet voor mensen die een ban hebben gekregen op dat forum.
 4. Lepman

  BAN

  Dat forum lijkt offline te zijn? Nee niet overal, op 2 locaties leek me genoeg. Van mij mag er ook een slotje op trouwens. Verder nog gsak updates iemand?
 5. Lepman

  BAN

  Hier geplaatst vanwege ban op Globalcaching.eu Gisteren is besloten de 'bedankt' functionaliteit te verwijderen op bovengenoemde site. Om toch kenbaar te maken dat ik het eens was/ben met een aantal posters plaatste ik dat in een reactie. De eigenaar gaf in een post aan dat dit niet de bedoeling was. Vervolgens paste ik mijn post aan en kreeg de reactie dat ook dit niet de bedoeling was. Nogmaals mijn postje aangepast, in de hoop aan het verzoek te voldoen. Direct hierop kreeg ik een ban. Geen waarschuwing op het forum, geen waarschuwing per pm, gewoon direct een ban. Een ban is op die site redelijk uniek en wat mij verbaasde is dat ik eigenlijk geen regel (fatsoen) heb overtreden. In het topic 'de toekomst van Globalcaching' maakte iemand een compliment aan het adres van de eigenaren, dat ze zo professioneel en neutraal zijn. Deze manier van iemand een ban geven vind ik dan erg vreemd. Natuurlijk weten de ingewijden dat er weinig liefde is tussen de eigenaren en mijn persoon. Maar in mijn optiek is er dit geen reden om een ban uit te delen. Als die er wel is, hoor ik die graag en dat mag in dit topic wat mij betreft. Persoonlijk ga ik er verder geen woorden aan vuil maken. Als de eigenaren op deze manier hun eigen regels omzeilen is dat waarschijnlijk hun goed recht. Groeten Lepman
 6. Goed om te zien dat de bezoekers die voorheen kritiek hadden op moderators de nieuwe moderators nu welkom heten. Veel plezier en succes met de functie!
 7. En toen zaten er nog 4 teamleden op het hek...
 8. Kalkendotters (Jeroen), bedankt voor je inzet op gc.nl!
 9. Het lijkt er intussen op dat de ergste storm voorbij is. Een aantal leden hebben hun donateurschap opgezegd en een aantal anderen wensen de site niet meer te bezoeken. De betreffende topics zijn buiten beeld geraakt en de bezoekers gaan over tot de orde van de dag. Conclusie, betrokkene is een deel van zijn kern verloren maar gaat vrolijk verder. Correctie, de mensen die hij zo gek heeft weten te krijgen gaan vrolijk verder voor zijn site. Al met al verwonderd het mij niet, hij houdt dit trucje al jaren vol. Niets of niemand dringt tot hem door. Kistjes zoeken iemand?
 10. Natuurlijk zoek je concrete voorbeelden als je pas later bent ingeschakeld. Om een paar redenen doe ik dat niet op dit forummaar wil je best per pm influiten. 1. Ik ga namen noemen en gebeurtenissen wat hier niet mag waarschijnlijk 2. Als ik hier namen noem betrek ik nog meer mensen in dit off topic gaan 3. Als ik hier zulke dingen ga noemen wordt het vrijwel direct of ontkent of goed gepraat of als ouwe koeien bestempeld
 11. Dat ik daar mee gestopt ben zegt denk ik genoeg. Je mag denken wat je wilt maar ik sta niet negatief tegenover die site maar wel hoe daar met bepaalde zaken wordt omgegaan. Verruim je blik en misschien zie je het dan ook. Doet dan nog steeds niet veel af aan de mooie site maar je bent wel een stukje eerlijker richting jezelf. @waljoli, verdiep je er eens in voordat je iets als vreemd betiteld
 12. Dat er soms gelogen wordt daar laten we voor het gemak buiten beschouwing. Ook dat als er bezoekers niet voldoende in lijn denken met de eigenaars vervolgens genegeerd worden doet niet ter zake. Nee, niet een ban maar de fatsoensregels worden behoorlijk subjectief bekeken en gehanteerd. Tuurlijk gaan daar dingen beter dan bij gc.nl en daar kan Geoman wat van leren maar de sits en eigenaar zo ongeveer heilig verklaren gaat me iets te ver.
 13. Jij ook bedankt voor je inzet en tijd. Een duidelijke beslissing waar iedereen denk ik begrip voor heeft.
 14. Gc.nl blijft voor velen om verschillende redenen het beginpunt en met alle trouwe bezoekers maakt dat een goed bezocht forum. Een website kan veel meer te bieden hebben maar het forum (en de chat misschien) is toch waar je contact maakt dus gezelligheid. Gc.nl is dan wel het eigendom van iemand maar het is zo zonde dat de bezoekers niet krijgen waar heel veel vrijwilligers energie in willen steken. Steeds weer is 1 persoon de beperkende factor in de verbetering van de site, en gek genoeg is dat dus de eigenaar zelf. Al jaren wordt hij daar subtiel en minder subtiel op gewezen maar er veranderd niets. Wat is toch zijn drijfveer? Ik kan er echt niet bij en ik ga van boos naar teleurgesteld naar onbegrip naar nonchalance en weer terug.
 15. Als dat zo is snap ik haar laatste post niet helemaal, hier en op gc.nl
 16. Wat betekent jouw avatar op gc.nl fotogravin?
 17. Misschien is er in dit wereldje ook een nieuwe Sint?
 18. Ook gezien ja. Wat zou de reden zijn dat hij eens een keer wat van zich laat horen, het weglopen van donateurs? Dat het topic gesloten is, is natuurlijk dat hij niet nog eens hoeft te reageren op zijn eigen forum... stel je voor.
 19. Ik hoop dat hij het voort wil zetten hier en niet te zeer in een dip zit...
 20. Sivota bedankt voor je hulp tot zover. Hopelijk staan ze positief tegenover een uitbreiding van het NL-deel hier. Door de ontstane situatie op gc.nl zijn er redelijk wat bezoekers die behoefte hebben aan dit forum. Mocht het niet kunnen blijven er weinig optie's over.... We wachten af.
×
×
 • Create New...