Jump to content

Stranger59

+Premium Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stranger59

  1. Sorry for the big font, I am Dutch and I have use google translate and dear goos wrong I saw. Copy Paste, Sorry. Bus I see that I have a answer and it is normal what the Garmin does it. Thank you verry much for the answer, I am happy now. Greets stranger 59.
  2. Dankjewel, Daar ben ik blij mee, het is me eigenlijk nooit eerder opgevallen, of niet eerder geprobeerd of net in de zone gezeten, zou kunnen. Daar we nu wat verder op vakantie gaan wilde ik natuurlijk weten of alles oké was. Heel hartelijk dank voor je antwoord. Groetjes stranger59
  3. Dear forum users. I have a question, I load a gpx file in my garmin 700, everything is fine, but the location where I want to search is about 300 kilometers away, now when I press the treasure chest I don't see any cashes. The strange thing is when I scroll to the place with the map in the Garmin I see them all on the map. Now my question is, when I'm almost at destination will they show up in the treasure chest list? Because if I do the same with a distance, let's say 100 kilometers away, he will show them.
  4. Beste forum gebruikers. Ik heb een vraag, ik laad een gpx file in mijn garmin 700, alles zit er goed in, maar de locatie waar ik wil zoeken is een kleine 300 kilometer verder op, nu krijg ik als ik op de schatkist druk geen cashes te zien. Het gekke is wel als ik met de kaart in de garmin naar de plaats scroll zie ik ze allemaal op de kaart staan. Nu is mijn vraag, als ik bijna op bestemming ben zullen ze dan wel te zien zijn in de schatkist lijst? Want doe ik het zelfde met een afstand laten we zeggen 100 kilometer afstand dan laat hij ze wel zien. Mvg
  5. Weet iemand hoe ik het kompas in de app kan uitschakelen, dat ding werkt bij mij niet goed, ook niet na kalibreren, dus mijn kaart draait als een gek rond, je kunt er niet mee zoeken. Het moet toch mogelijk zijn dat je alleen gps in combinatie met data van de gsm masten gebruikt? Mvg Sranger59
  6. Inderdaad, ik heb alleen maar de kaart aan die ik gebruik.
  7. Ja zo heb ik het ook. En de kaart staat op de sd kaart. Maar die kaart is wel bijna 3 gb groot als ik het goed heb. Dus dat is een behoorlijk groot bestand. En ik denk dat er daardoor problemen zijn met draaien. Op de telefoon word alleen maar het stukje kaart geladen waar je bent.
  8. Oké bedankt, ik gebruik ook openfietsmap. Wel heb ik de gecombineerde kaart van Duitsland inclusief de Benelux, omdat ik in Limburg woon en snel alle kanten uit kan, zou het ook kunnen dat deze map misschien te zwaar is daar de originele simpele kaart wat er standaard op staat een stuk sneller draait? Verder heb ik eigenlijk altijd de cashes op de gps zelf gezet, het inladen is ook geen probleem, maar de snelheid van het draaien van de kaart met de pijlrichting, dat verloopt traag. Als je dat vergelijkt met de telefoon, dan vallen je de sokken uit om het zomaar even te noemen. Maar de gps in mijn telefoon wijkt veel af, en hier over de grens in de bos heb ik ook geen netwerk verbinding. Ps meestal zet ik het maximale antal cashes wat je kunt downloaden er in, 1000 dus.
  9. Nee alleen als het niet zou werken, maar als het werkt niets meer aan doen. Trouwens ik vind Garmin en ook de bediening allemaal niet zo heel handig, sommige dingen zijn totaal onlogisch in elkaar gezet.
  10. Ik zou hem wel eerst nog eens resetten voor alle zekerheid. Maar ook na een fabriek reset blijven nog dingen achter, meestal zijn alleen alle instellingen terug gezet, maar sommige files blijven staan heb ik gemerkt.
  11. Der Garmin Oregon 700 macht bei mirh das gleichen wie bie dir. Auch nach der letste firmware update. Nach der letste update ist das gerath aug trager. Sorry fur mijn slechtes Deutsch.
  12. Je schrijft, GPX downloaden en via verkenner in Garmin Oregon 650 - Garmin -GPX plaatsen. Heb je de laatste versie van Basecamp gedownload en geïnstalleerd, en vandaar uit je cashes eens naar je Garmin getrokken? Ik heb dat probleem ook eens gehad en doe nu alles via Basecamp, deze verzorgd nu ook de updates trouwens.
  13. Wat ik wel gisteren nog ondekt heb is het volgende. Als je de kompas omhoog schuift, dus als je de volledige kaart met streep ziet, dan word de draaisnelheid van de kaart een heel stuk beter. Het lijkt wel of de laatste updates er voor hebben gezorgd dat de processor van het toestel meer belast is geworden, en gewoon niet meer vloeiend zijn werk kan doen, oftewel vaak vol belast word. Welke kaarten gebruiken jullie als ik vragen mag?
  14. Nee ik maak ieder keer alles mooi schoon, het is ook alleen maar het draaien van de kaart dat nu veel trager gaat. Trouwens ik laad er alleen maar de caches in, die file met wp zet ik er nooit op. Het inladen van de cache die je wilt zoeken gaat op zich best snel vind ik. Ik ben niet zo goed in de Engelse taal schrijven anders had ik de vraag ook eens in het Engels gesteld, misschien dat iemand dan een oplossing wist. Ik bedoel dan berijk je er een grotere doelgroep mee, die dit euvel nu ook ervaren.
  15. Ja precies, dat heb ik dus ook, ik had de updates een tijd uitgesteld, en voor de vakantie toch maar alle updates geïnstalleerd. Nu merk ik dus dat de kaart aanmerkelijk trager draait, het viel me toen al gelijk op, het gaat ook met schokjes. Ik had de update trouwens gedaan omdat ik ook ergens een bug had, als ik ergens op het terug pijltje drukte sprong hij soms spontaan uit, ook dit euvel was niet verholpen na de update. Al met al best wel irritant nu, en weet eigenlijk geen oplossing. Of hopen dat het bij een volgende update verholpen is. Mijn broer heeft trouwens de 600 met de laatste updates, we hebben de zelfde kaart er op, maar de zijne is nog gewoon net zo snel. :-( Ik heb nu 5.3 er in, even nog na gekeken.
  16. Beste Cachers, is het iemand opgevallen dat na de laatste firmware updates de 700 duidelijk trager is geworden? Met name de kaart en pijldraaing, de kompas werkt nog gewoon naar mijn idee.
  17. The map fail to load here in de Netherlands?
  18. Hoeveel afwijking hebben jullie gemiddeld met de 700 ervaren?
×
×
  • Create New...