Jump to content

pellep

+Premium Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pellep

  1. Olisi tarkoitus päästä paperikasasta eroon ja hankkia jokin PocketPC laite johon saisi ladattua kätkökuvaukset mukaan. GPS -modulia ei välttämättä tarvitse kun on tommonen 60CSx topokartoilla.

    Kysyisinkin millaisella laitteella kannattaisi lähteä toteuttamaan tätä, olen tutkaillut HP iPAQ hx2490 ja Fujitsu Siemens C550 / N560. Oisko näistä mihinkään ja millaisia ohjelmia kannattaisi hommata kätköilyä silmälläpitäen?

  2. Näin minäkin olen tehnyt, että ensin tyhjennän Databasen ja sitten lataan uudet PQ:t sisään (ja niitä tulee aika paljon). Millä asetuksilla saadaan tuotua PQ:t sisään siten, että tietokantaa ei tarvitsisi tyhjentää joka kerta vaan se päivittäisi kätköt ja lisäisi logi merkintöjä ?

  3. Kun exporttaan kätkökuvaukset HTML -tiedostoksi, niin siihen tulee vain viisi viimeisintä lokimerkintää vaikka asetuksista valitsee "No Limit". Samoiten Offline Browserikin näyttää vain viittä viimeisintä. Onko tähän jokin konsti jolla saisi esim. 10 merkintää ?

    Ei varmaankaan kyselyissä tule kuin vain tuo viisi kipaletta ja sitä kai ei voi muuttaa

  4. Olethan valinnut vaihtoehdon "Run this query every week on the days checked"? Silloin saman kyselyn pitäisi toimia joka viikko niinä päivinä, jotka olet ruksannut taulukossa.

     

    Juuri näin olen tehnyt. Kun teen kyselyn ja laitan rastit kaikkin päiviin, niin kysely lähtee melkein samantien, mutta seuraavana eikä sitä seuraavana jne. jne. jne. kyseinen kysely enää lähdekään.

  5. Kysely toimii kerran, mutta ei toista kertaa. Mutta kun teen seuraavana päivänä samanlaisen kyselyn jota ei ole vielä suoritettu niin sekin tulee ja taas vain kerran. Siis jo kertaalleen suoritettuja kyselyitä ei voi ajaa toista kertaa, vaan ainja täytyy tehdä uusi.

  6. PocketQueryt ei ota oikein toimiaksee, viikkoon ei ole lähtenyt yhtään kyselyä jotka on aikaisemmin toimineet ihan hyvin. Nyt kun olen tehnyt uusia kyselyjä ja laittanut suoritusajankohdan jokaiselle päivälle, niin kysely lähtee ainoastaan ja vain yhden kerran. Onko muilla onllut ongelmia ?

  7. Selventäsikö joku viisaampi jokinlaisen rautalankaversion asialle, että mikä ero noilla kahdella asetuksella on, ja kumpaa kannattaisi käyttää kätköillessä.

    Laite on Garmin GPSMAP 60CSX.

  8. .GPX -tiedostossa kun on mukana noita ylimääräisiä pisteitä esim. parkkipaikkoja ja mistä polku alkaa ym.

    Miten ne ois järkevä tuoda GSAK:iin, miten noita muuten kannattaisi käytellä järkevästi ?

    Jos käytät GC-koodia ladatessasi tietoja gepsiin (tai muualle, kartturi tms) ja käytät optiota:

    %drop2 joka poistaa GC-prefiksin waypointin nimestä niin muutappa %drop2 seuraavaksi:

    %drop2 %children %drop2%c_Prefix

    Tällöin läpsipisteen prefiksi vaihdetaan suffiksiksi.

    Esim.

    GCZXCV latautuu nimellä ZXCV

    ja lapsipointit PPZXCV ja P2ZXCV muuntautuvat muotoon ZXCVPP ja ZXCVP2

    Aakkoshaun kannalta näppärää kun kaikki ovat peräkkäin hakemistossa.

    (Tietysti pelkkä %drop2%c_Prefix ajaa saman asian, täälöin GCZXCV:stä tulee ZXCVGC)

     

    Tolla tavalla ois varmaan järkevää käyttää.

    Mihin kohtaan noita optioita vois sitten laittaa (rautalankaversio).

  9. Mitenkäs kun sitten olen Gsakissa merkinnyt kätköjä löydetyksi ja kun sitten tuon sinne uusia kätköjä kyselyllä niin minkäslaisilla asetuksilla ne sinne pitäis tuoda että löytämäni kätköt säilyvät löydettyinä, mutta kaikki muut tiedot päivittyisi ?

     

    GSAKissa: Options->General välilehdellä on kohta:

    Method for matching placed (hidden) and found caches

    Valitse Owner ID# ja allaolevaan kenttään tuo ID. (sinun tapauksessasi 270057)

     

    Pitäisi toimia.

     

    Thanks, mistä sä ton ID:n katoit ja mitä se oikeastaan tekee.

    Taitaa olla tyhmiä kysymyksiä mutta olen aivan alussa näitten softien kanssa.

    Kiitos kuitenkin.

  10. Kiitti PekkaR noista päivämääristä.

    Rupesinkintossa itsekin kokeileen noita rajoja, mutta näistä oli enemmän kuin paljon apua.

    Tarkoitus tosiaan on veidä ne GSAK:iin.

    Mitenkäs kun sitten olen Gsakissa merkinnyt kätköjä löydetyksi ja kun sitten tuon sinne uusia kätköjä kyselyllä niin minkäslaisilla asetuksilla ne sinne pitäis tuoda että löytämäni kätköt säilyvät löydettyinä, mutta kaikki muut tiedot päivittyisi ?

  11. Kiitti näistä tiedoista.

    Vielä kun sais jotenkin kaikki Suomen traditional käytköt kyseltyä sieltä.

    Oisko jotakin vinkkiä minkälaisilla kyselyiillä ton sais aikaan, jos yhteen kyselyyn saa 500 kätköä, niin miten ne kannattaisi jakaa ?

  12. Pikkuhiljaa pääsen jyvälle tästä GSAK:sta.

    Tämmöstä oon tässä nyt ajatellut, teen PocketQueryn ja GSAK:lla filtteröin ja teen ym. jutut ja exporttaan HTML -muotoon ja tuuppaan PDA -laitteeseen. Nyt siis pitäisi olla PDA:ssa kaikki tarvittavat kätköt, kätkökuvaukset ja vinkit mukana reissussa. Olenkohan nyt oikeilla jäljillä ?

  13. Jep noinhan se onnistuukin, kokeilin valmista filtteriä pudotusvalikosta "Not Yet Found" sillä se ei ainkaan poistanut löydettyjä, tiedä sitten mikä toi filtteri on.

    Kuinkas sitten saan valittua monta kätköä kerralla ja pistää tietyn löytöpäivän niihin ettei tarvitsisi yksitellen niitä käydä läpi, ja mikä merkitys tai mitä käyttöä tolla user flagilla on ?

  14. No niin näillä jo pääsin hyvin alkuu, kiitos siitä.

    Mutta nyt kun olen laittanut muutaman kätkön status tilan löydetyksei, niin en kuitenkaan saa filtteröityä ei löydettyjä vaan se näyttää myös nekin jotka on löydetty tilassa.

×
×
  • Create New...