Jump to content

gtarl

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gtarl

  1. Αγαπητοί φίλοι, γεια και χαρά,

     

    Από σήμερα, δεν συγκαταλέγομαι στη λίστα των Moderators. Το ελληνικό επίσημο geocaching forum αλλάζει χέρια. Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι επιθυμίες, τα "θέλω" και οι δυνατότητες του καθενός μας αλλάζουν με τον καιρό. Έτσι κι εγώ, μετά από τεσσεράμισυ χρόνια δεν έχω πλέον το χρόνο και την ικανότητα να διαχειριστώ αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού.

     

    Αν και γνωρίζω τον επόμενο moderator μας, δεν μπορώ και δεν έχω δικαίωμα να τον αναφέρω, πριν την επίσημη ανακοίνωση της Groundspeak ή του ίδιου, που φαντάζομαι ότι θα γίνει πάρα πολύ σύντομα. :-)

     

    Ελπίζω να μην στεναχώρησα κανέναν αυτά τα τεσσεράμισυ χρόνια και αν το έκανα, σίγουρα δεν υπήρχε κάποια πρόθεση.

     

    Θα ήθελα επίσης να σας πω ότι άσχετα από τη διαχείριση του forum, το ελληνικό site www.geocaching-gr.com θα συνεχίσω να το φιλοξενώ δωρεάν.

     

    Antonis_GR :)

     

    Γεια σου βρε Αντώνη, χαιρόμαστε πολύ για τον νέο modestrator, μην σε χάσουμε κι εσένα όμως!

  2. Θα συμφωνήσω κι εγώ με όλους όσους μιλήσανε πριν από εμένα!Θεωρώ πως δεν θα επηρεάσσει το παιχνίδι κάτι τέτοιο, αντιθέτως θα γίνει πιο ενδιαφέρον για τους νέους παίκτες (όπως εγώ)καθώς πιστεύω θα είναι και μια καλή "ανταμοιβή" μετά από μια δύσκολη προσπάθεια να προσεγγίσεις οποιαδήποτε cache, να την βρεις κ πιο εύκολα! :)

×
×
  • Create New...