Jump to content

linkerq

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by linkerq

  1. Mistähän syystä Observatory Quest on arkistoitu. "Löysin" juuri viime viikonloppuna mielenkiintoisen tähtitornin, jonka olisin halunnut logata tuohon virtuaalikätköön. Virtuaalikätköjä ei kuulemani mukaan enää saa tehdä. Toivottavasti olemassa olevat säilyvät, koska tämä alue on mukava lisä kätköilyharrastukseen. Muutama kuva tähtitornilöydöstäni täällä Toivottavasti pääsen heittämään linkin oikeaan osoitteeseensa.
  2. linkerq

    Road Angel

    En ymmärrä, mitä tekemistä otsikon mukaisella laitteella on geokätkennän kanssa. GCC:iin liityvä oheistarvikekauppa on ottanut sen ykkösartikkelikseen osoitteessa: http://www.geoshop.se/WebShop/Index.php?Language=LangEng Vekotin varoittaa nopeusvalvontakameroista,mikä ominaisuus on ollut joissakin piireissä "tapeetilla", navigaattoreista puhuttaessa. Ruotsalaisen nettikaupan sivuilla korostetaan ettei kyseessä missään tapauksessa ole tutkanpaljastin tai liikennevalvontatutkaa häiritsevä laite. Odotettavissa on kuitenkin ennemmin tai myöhemmin liikennevalvontaa kehitettaessä sellainen ilmiö, etteivät gps- laitteet ole "puhtaita" laitteita poliisin silmissä. Tuning-autoilua harrastavat reikäpäät saavat minun puolestani ladata gepseihinsä mitä haluavat, mutta geokätkennän piirissä moista toimintaa ei tarvitse markkinoida. Löysin edellämainitun saitin, jäljittäessäni travelbugin tuntolevyn hankintapaikkaa, mutta päätin etten missään muodossa halua olla kyseisenluonteisen puljun kanssa misssään tekemisissä!
  3. Näyttää siltä ettei mainostajia ainakaan heti ammuta tässä viestiketjussa. Siksipä uskallan kantaa korteni tähän kekoon: Teen hiha- ja muita kangasmerkkejä tietokoneavusteisella kirjontakoneella. Jos jolla-kulla on mielessä merkin teko, aiheesta kuin aiheesta, niin sivultani: "tikit" löytyy joitakin esimerkkejä jo tekemistäni aiheista.
  4. "kulje polkua ja kaanny 180 astetta". Oikea ohje oli etta kaanny 360 astetta. Kääntyessään 180 astetta, kääntyy takaisin tulosuuntaan. "Kääntyessään" 360 astetta, jatkaa menosuuntaansa.
  5. Newwsseistä löytyy melko vähän suomenkielistä juttua geokätkennästä, joten tästä forumista on tullut vakiokohde suosikkilistallani. Poikkean monta kertaa päivässä,niin kotoa kun töistäkin käsin.
  6. Reitti-orgin sivulla on myös hyvä karttasysteemi melko suurelta alueelta. Olen tehnyt sen ja ruudunkaapparin avulla mainioita karttoja koneelleni, gps:n kartan tueksi. Kartta löytyy täältä
  7. Itseäni lainaten lisään että tilasin tänään toiseksi digikameraksi Canon PowerShot S1:n. Samalla laitoin myyntiin viimeisen kinokoon filmikamerani: Eos 300:n. Ixus kulkee melko varmasti kätköilyreissussa useammin kuin tuo tulossa oleva "ykköskamera".
  8. Magellan Meridian Gold, ja SD Suomi. Vähän iso tuo on, mutta toimii. GPS toi mukanaan kätköilyn, eli oli hankittuna jo aiemmin.
  9. Rekisteröin 14.9 kätkön, joka aktivoitiin noin tunnin kuluttua siitä kun olin lähettänyt rekisteröinnin. Kohde-esittelyyn tuli kätköpäiväksi seuraava päivä, eli päivä jonka olin ilmoitukseen laittanut. Systeemi ei herjannut, ja kaikki toimi niin kuin ensimmäisellä kerrallakin. Kätkö on perinteinen.
  10. Canon ixsus V2. Kahdellakin megapikselillä pärjää, kun nettiin päätyviä kuvia joutuu kuitenkin pakkaamaan melko lailla. Kätevän kokoinen, aina mukana.
  11. Vein juuri eilen ensimmäisen kätköni paikalleen. Ilmoituslomakkeessa on kohta johon merkitään kätköntekopäivämärä. Eli kätkön saa aktiiviseksi haluamanaan päivänä.
×
×
  • Create New...