Jump to content

Tapani ja Jaana

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tapani ja Jaana

 1. Kun tässä kuitenkin (nimimerkki joka tätä organisoi, ei ilmeisesti ole suomalainen), on vain tarkoitus tehdä bisnestä, välittämättä siitä millainen Suomen lippu tai vaakuna on, niin on vähintäänkin kyseenalaista sotkeutua moiseen touhuun.
 2. "Kyseessä oli siis henkilö joka sai tietoonsa että pari henkilöä on virka-asemansa puolesta huolestunut kätköilystä." Tällaisia lausuntoja antaa "Tahu Nuva" kysyttäessä kätköily ongelmista Kansllispuistoissa. Antamansa vastauksen perusteella voidaankin sitten arvioida, onko nimimerkki "Tahu Nuva" pätevä hoitamaan uusien kätköjen hyväksyntää ja yleensäkin antamaan lausuntoja geokätkennästä muutoin kuin omasta puolestaan. -Tapani-
 3. "Enkä usko noiden virkamiestenkään haluavan nimiään mihinkään kätkökuvauksiin!!!" Jep. Toivottavasti tulevassa yhdistyksessä on tällaisia kuuliaisia virkamiehiä kunnioittiavia kansalaisia kuin Maxxy ja Tahu Nuva. Homma hoituu. T. Tapani.
 4. Ainakin tiettyjen kansallispuistojen henkilökunta (MITKÄ KANSALLISPUISTOT) on nykyisin varsin huolissaan (MIKSI ON HUOLISSAAN?) kätköilyn lisääntymisestä Kerropa vielä, miten tämä on tullut tietoosi ja kenen taholta? t. Tapani
 5. Ote Kyttääjä sivuilta: "Itse asiassa kotimaamme luonto on niin harvinainen, että koko maan pitäisi olla yhtä suurta luonnonsuojelualuetta. "Ajatelkaa jos Suomessa ei saisi kävellä maastossa ollenkaan", Kuukauden kyttääjä visioi." Kiitos Mikolle, että löysin nämä sivut. -Tapani-
 6. Jep. Olimme Pirttimäen ulkoilualueella 07.08.2005 estsimässä kätköjä KIR 2 ja HH_-Hiidenpesä. Molemmille kätköille pääsi merkittyä tietä/luontopolkua. Ensimmäistäkään oksan katkomista tai sammaleen jyräystä ei tapahtunut matkalla kohteisiin. Sen sijaan samana viikonloppuna järjestetty 900:n osallistujan suunistustapahtuma tällä alueella kulutti alueen luontoa varmasti enemmän kuin Geokätköily seuraavaan sataan vuoteen. Suomalaiseen luonteeseen tietysti kuuluu tämä viranomaisten pokkurointi joka asiassa, mutta, HEI ehkäpä alle sata aktiivia Geokätköilijää Suomessa voi toistaiseksi touhuta ihan ilman sen kummempia lupia. Vai mitä?
 7. Mikähän siinä on, että tällaisia lupa-asiota pitää yleensä edes lähteä kyselemään metsähallituksen edustajilta? Heillä ei varmasti ole mitään hajua millaisesta toiminnasta on kyse, joten luvanvaraistetaan se varmuuden vuoksi. Jos vaikkapa jollain Nuuksion kätköllä käy viisi purkinmetsästäjää vuodessa, niin kovinkaan suurta vahinkoa luonnolle siitä ei koidu. Minkälaisia sanktiota tästä "luvan" hankkimatta jättämisestä sitten voisi olla? Ja kenelle? Alkaako poliisi kaivella nimimerkkien taakse piiloutuvien ihmisten henkilöllisyyksiä? Apua!
 8. Rauhoittukaa, ystävät hyvät. Oletteko kuulleet provosoinnista? Tämä oli sitä! Ei tämä filmipurkkien / pakastusrasioiden etsiminen todellakaan ole niin kuolemanvakavaa, vaikka se joistain välillä varmaan tuntuukin siltä. Ei se FBA tai FTF sano kuin korkeintaan kahdelle sadalle suomalaiselle yhtään mitään.
 9. Ok. Poistin Pihatörmä -sivulta aiheeseen liittyneet notet. Pyydän anteeksi aiheuttamaani mielipahaa. Kokeilen seuraavaksi petkuttamista pasianssissa.BTW jos minua epäiltäisiin petkuttamisesta, en suinkaan niin monisanaisesti kävisi selittelemään, vaan toteaisin, että menepä katsomaan kätköllä olevat loggaukset, ei siinä sen ihmeempää. Joo ja itse asiassa määrättyjen nimimerkkien loggaukset tulee aina tarkistettua. Sen verran Geopoliisia pitää kätköilijässä olla. T. Tapani.
 10. Minkä takia rvk ei sitten ole logannut Pihatörmä -kätköä?
 11. Itse asiassa tässä on kyse siitä, onko koko kätköä A: enää olemassa B: oikeasti logatttu. Ok?
 12. Tässä Pihatörmä kätköstä käytyä keskustelua: July 25 by Tapani ja Jaana (132 found) Ok. Onko joku erityinen syy, ettei rvk logannut itselleen löytyneeksi, vaikka suoritti kiipeilyn? rvk:n käyttäjäprofiilissa lukee: Last Visit: Monday, July 25, 2005 .Luulisi, että samalla käynnillä loggaa löytyneet kätköt, vai mitä? Ja miksi VesaK, joka oli Seikun mukana vielä A Boulder In Espoo kätköllä (sama päivä, kolme kilometriä pohjoiseen)ei ollut mukana tällä kätköllä? July 25 by Liimes (662 found) Onhan se kätkö siellä. Seikulla oli mukana rvk, joka haki purkin ylhäältä alas. Eli tiimiytykää kiipeilykykyisten kanssa jos ei itseltä onnistu . Rvk logannee kätkön kun ehtii Terrain rating increased to 4 stars. [ July 25 by Tapani ja Jaana (132 found) Mekin olemme käyneet paikalla vähintään sen kolme kertaa, eikä kiipeily onnistu. Voiko siis logata löytyneeksi? Oravan mukaan koko kätköä ei tosin enää ole, mutta kuiteski? July 24 by seikku (267 found) I have visited place once with VesaK, once with Liimes and now with rvk. And this time I logged without climing for I just am not able. I tried anyway twice. May 19 by Orava (319 found) I climbed all the way up but didn't find the cache anywhere.
 13. Tänään tuli löydettyä sadas kätkö -Vermosta
 14. Kylläpä Ncfinn kirjoittaa niin kaunista ja oikeaoppista suomea, että kateeksi käy.
 15. Äänirommpu on ihan vaan CD. Esimerkiksi: "Ostin tänään Alan Jacksonin uuden CD:n, jota kuuntelen lähes taukoamatta" Jotkut toimittajat käyttävät vielä sanontaa "pitkäsoitto", mikä on aika kaukana tästä C- levystä. Pitkäsoittohan on LP = Long Play record = 33 1/3 kierrosta minuutissa pyörivä vinyylilevy. t. Tapani
 16. Olen tuossa jonkin aikaa seurannut tilastoa Most recent logs for Finland, enkä ole huomannut yhtään ulkomaalaisen kätköilijän kuittausta. Tarvitaanko siis loggauksia englanniksi? t. Tapani
 17. Magellan Meridian Color ja Street & Destinations Finland kartta.
 18. Täysin samoilla linjoilla Täytyi laittaa vakava hymiö koska kyseessä ei ole sutkaus Miten olisi sellainen kilpailu, jossa eniten kätköjä löytänyt palkitaan? Siis esimerkiksi ajalla 15.09.2004 - 31.12.2004 eniten uusia loggauksia tehnyt on voittaja. Tässä tietty ne, jotka ovat etsineet jo lähes puolet Suomen kätköistä eivät ole kovinkaan vahvoilla, mutta vähemmän aikaa harrastuksen piirissä viettäneille kisa voisi olla ihan kelpo homma. Voin sponssata kisaa Geocaching lippiksellä (hienolla)
×
×
 • Create New...