Jump to content

Team HermAnnie

+Premium Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Team HermAnnie

  1. Vraag. Wij willen een jigsaw puzzel van een eigen foto opnemen in een cachebeschrijving zonder dat het eindresultaat al zichtbaar is voordat je eraan begint. De sites die we hebben bekeken maken keurige jigsawpuzzels die je via een link kunt opnemen in de cachebeschrijving maar die laten allemaal het resultaat al zien voordat je eraan begint. Wie kan ons een tip geven?
  2. Dit is al een probleem sinds dit type uit is uitgebracht. Heb je alle updates doorgevoerd? Ondanks een tig aantal updates van de software doet het probleem zich overigens bij ons af en toe toch nog voor. Wachten op de nieuw O800 serie dan maar ;-).
  3. Hoi cachingvrienden. Ik heb sinds gisteren een nieuwe Oregon 700. Vandaag heb ik het apparaat ingericht. Dat ging een uurtje goed en toen gooide hij me eruit. Kan gebeuren. Ik startte hem opnieuw op, maar sindsdien gaat het scherm tekens na een minuut op zwart. Hij staat dus niet op standby maar wordt geheel afgesloten zodat ik opnieuw moet opstarten. De laatste update heb ik verwerkt. Weet een van jullie wat er aan de hand kan zijn voordat ik hem terugstuur naar de winkel?
  4. Ik heb pas ontdekt dat ik mijn lijsten met geselecteerde caches via Garmin Express naar mijn Oregon kan downloaden. Ik vraag me alleen af in welke map die dan terechtkomen en of ik kan kiezen voor de sd kaart. Heeft iemand dat al eens geprobeerd?
  5. Met Edge kun je aangeven dat de kaart of de cachebeschrijvingen geopend moeten worden met Internet Explorer. Rechtsboven op de Edgepagina zie je een venstertje met drie puntjes (...). Als je die aanklikt zie je een venster "met Internet Explorer" openen. Klik je daarop dan schakelt Edge over op Internet Explorer en kun je vervolgens als vanouds via de garmin communicator (mits geïnstalleerd) direct vanaf de kaart of de cachepagina's caches sturen naar je gps. Ik hoop dat deze mogelijkheid blijft bestaan.
  6. Met Edge kun je aangeven dat de kaart of de cachebeschrijvingen geopend moeten worden met Internet Explorer. Rechtsboven op de Edgepagina zie je een venstertje met drie puntjes (...). Als je die aanklikt zie je een venster "met Internet Explorer" openen. Klik je daarop dan schakelt Edge over op Internet Explorer en kun je vervolgens als vanouds via de garmin communicator (mits geïnstalleerd) direct vanaf de kaart of de cachepagina's caches sturen naar je gps. Ik hoop dat deze mogelijkheid blijft bestaan.
  7. Wij gebruiken al jaren de Garmin Oregon 450, 550 en 650. Merk en types bevallen ons prima. Ideaal voor geocachen, routes en tracks, poi's etc., maar we kunnen niet vergelijken met andere merken en types.
  8. Yes, ik ben erachter. Kan met deze lijst helaas niet direct caches naar de gps sturen maar het is wel een mooie manier om de caches die je wilt zoeken bij elkaar op een lijst te zetten en als gpx te downloaden naar de pc. Ik ben er inmiddels ook achter dat Edge rechtsboven in het venstertje ... de mogelijkheid heeft de kaart en/of de cachepagina's te openen in Internet Explorer. Die werkt nog steeds goed samen met de garmin communicator. Via die weg kan ik toch caches direct naar de gps zenden. Hartelijk dank aan allen die meegedacht hebben.
  9. Het heeft te maken met geoprinter, maar wat dat nou weer betekent is mij een raadsel. Wie kan helpen?
  10. Niet op de hoofdpagina. Wel op de kaart in het venstertje dat verschijnt als je op een cache klikt en op alle pagina's waarin de caches worden beschreven. PS: kan het een voorziening zijn van Chrome ter vervanging van de garmin communicator? PPS: Als je op op het venstertje "ädd cache to the list" klikt wordt de de cache kennelijk op een list opgeslagen. De mededeling verschijnt dan: "Cache is already in the list" en als je er nog een keer op klikt krijg ik de mededeling: "Cache is already in the list > verify again". Ik kom er maar niet achter welke list wordt bedoeld.
  11. Bovenaan bij de site van een betreffende cache(beschrijving) staat: het logo van geocaching, dan staan de woorden Uitleg Spelen Gemeenschap Winkel en daarnaast staat tussen 2 oranje verticale streepjes add to the list. PS: ik zie dit alleen staan als ik werk met Chrome. Edge en Firefox laten dit venstertje niet zien,
  12. Als ik op de site van Geocaching.com een cache gevonden heb met naam, code, beschrijving, etc. staat rechts bovenaan "add cache to the list". Welke list wordt hier bedoeld?
  13. Team HermAnnie: WOLF, BDMG, BDMZ, BDMB, 10JR, OFDG, VINL, VINZ, WTLK, WTL3, SCH3, SCHK, OKKT, OKKK.
  14. @irisisleuk: Dat zou inderdaad een verklaring kunnen zijn. Stom toeval dus. Heel bijzonder. Bedankt voor jouw reactie.
  15. Wij krijgen de laatste dagen allerlei meldingen van Franse geocachers dat ze een van onze geocoins hebben getrackt. Dat kan helemaal niet want die coin is nooit op route gegaan. Ik heb wel een foto van de coin geplaatst maar staat geen trachingnummer op. Rara hoe is dat mogelijk.
  16. O.k. Duidelijk. Hartelijk dank.
  17. Zijn er nog voorwaarden waaraan de inzending moet voldoen qua lay out (resolutie, jpeg, kleuren) en zo ja waar vind ik die? mvg Team HermAnnie.
  18. Fijn te lezen dat het werkt, The Puffin. Ik ga ermee aan de slag. Hartelijk dank voor jouw snelle reactie.
  19. Is de RCH65 Spoiler Downloader bij jullie bekend en valt daar goed mee te werken in combinatie met de Oregon 550t?
×
×
  • Create New...