Jump to content

cactus.hu

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cactus.hu

  1. Megkérdeztem pupSino-t.

    Véleménye szerint az lenne a legkézenfekvőbb megoldás, ha a comon szereplő ládákat ideiglenesen deaktiváljuk, és ha nem jelentkezik a tulaj (általában a fordító) 2 héten belül, akkor archiválja. Igy a gc.hu-n szereplő ládatulaj újra be tudja jelenteni a comon a helyes adatokkal.

     

    Szerintem ha csak a koordináta-eltérés a probléma, egyszerűbb lenne átírni a koo-kat a .hu-n szereplő helyes adatokra, esetleg a ládát is ráírni az ottani tulaj neve alá (ha technikailag lehetséges, és van comos regisztrációja).

     

    A fentebb megkezdett listát elküldöm pupSinonak kibővítve. Kérek mindenkit ha ilyen problémás ládáról tud, küldjétek el nekem vagy tegyétek fel ebbe a topicba. Köszi!

     

    Az a gond, hogy az eredeti tulajok jó eséllyel nem fogják feltenni ide a ládáikat, hiszen ha nagyon akarták volna akkor ezt már korábban is megtehették volna.

    Jobb megoldás lenne egyből őket megkeresni, hogy nevükre kerülhetne-e itt is a láda (ha egyáltalán regisztrálva vannak).

  2. Sziasztok!

     

    Az lenne a kérdésem, hogy le kell fordítani a ládát angolra, hogy megjelenhessen, vagy csak magyarul is elfogadják? Van ládám ami pár napja már jóváhagyásra vár, és nem történik semmi, úgy rémlik ennél gyorsabb szokott lenni az ügymenet, ezért gondoltam, hogy esetleg az angol szöveg hiánya a baj (bár értesítést nem kaptam, hogy gond lenne).

     

    (Le szeretném fordítani angolra az ide bejelentendő ládáimat, de idő és kellő nyelvtudás híján ez hosszadalmas lesz. ha valaki tud segíteni a felgyorsításban, azt nagyon megköszönném).

     

    Szia!

    A nyelv biztos nem akadály, nekem először mindegyik csak magyarul került fel!

    A leggyorsabb jóváhagyás egy óra sem volt, a leghosszabb talán 1 nap.

    Lehet csak egyszerűen nem ér rá az aktuális revizor.

  3. igen, köszi, továbbítottam is...

    ha az ajánlatról van szó

     

    Ok, csak azért kérdeztem ,mert mostanság elég sokszor előfordult, hogy nem mentek át a leveleim a spam szűrőkön.

  4. Nekem a hátrafelé nyilazó jön be a legjobban. A többi nekem valahogy nagyon magyar,a t...öm tele van azzal, ha valamit meg akarok venni azon tarsoly, turul, árpádsávos zászló, nagy Magyarország van (most nagyon divatosak ezek a motívumok).

  5. Küldtem egy-két emilt ide-oda, hátha nem lenne annyira nehéz elrendezni a jogi dolgokat, gondolom egy-két nap alatt kiderül.

    Svarcba nem csináltatnám, mert egyrészt becsületes gyerek vagyok, másrészt én is utálom ha a kertembe szarnak.

  6. Ahogy én ismerem bármit vállal :-)

    Nagyon nem mélyedtünk bele, de jövőhéten úgy is megyek hozzá, akkor mindenről kifaggatom.

    Valami ámítógépvezérelt lézeres cuccal csinálja, az alapanyag mindegy, fém, fa, üveg, műanyag...

    Gondolom ha nem 10 darab kell akkor az alapanyagot is szívesen beszerzi.

  7. Nemrég érdeklődtem egy ismerősömnél aki gravírozással is foglalkozik, szerinte nem nagy cucc összedobni egy hasonló facoint, ha mem neki kell megterveztetnie a rajzot 1-200 huf-ból ki lehet hozni alacsony darabszámnál is.

  8. Nemrég érdeklődtem egy ismerősömnél aki gravírozással is foglalkozik, szerinte nem nagy cucc összedobni egy hasonló facoint, ha mem neki kell megterveztetnie a rajzot 1-200 huf-ból ki lehet hozni alacsony darabszámnál is.

×
×
  • Create New...