Jump to content

constantino5

+Premium Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by constantino5

  1. Great r10n! I will set it up right away when I ll come back to cyprus from Athens.
  2. Αν καταλαβα καλα,βαζω τη κρυπτη μου(μυστηριου) και ενα αινιγμα-γριφο για να βρει καποιος τις συντεταγμενες της δικιας μου κρυπτης,και οχι της επομενης??.. Το καλο ειναι οτι δεν χρειαζεται να μετακινηθεις διολου απο το σπιτι,και δεν χρτειαζεται να βρεις καποια αλλη κρυπτη πρωτα.... Πολυ καλη ιδεα... Για το θεμα της Αφροδιτης εξακολουθω να διαφωνω.. Πρεπει να βρουμε με ποιο τροπο αυτος που θα βρει και τις 12 θα οδηγηθει στη τελικη βραβειο-κρυπτη.... Αν οι Σακης μπορει να τη τοποθετησει στον ΟΛυμπο που θαταν και το ιδανικο,θαταν τελειο.... Οι αρχαίοι Έλληνες σε καιρούς που τα ταξίδια και τα μεταφορικά μέσα ήταν λιγοστά, δεν είχαν αφήσει έξω την Κύπρο απ την ελληνική μυθολογία, γιατί να το κάνουμε εμείς?. . Εξάλλου απ ότι κατάλαβα, με τον τρόπο που θα μπουν οι κρύπτες δεν υποχρεώνουμε κανένα να ταξιδέψει μέχρι την Κύπρο, χωρίς να το θέλει. .
  3. Βρε Γιάννη μου. . Βρε αγόρι μου. . Χθες που το χε η μέρα, αντί να μου πεις κανα χρόνια πολλά, ή να μου στείλεις καμιά ευχή, μου την λες για ένα μήνυμα που έγραψα ένα μήνα πριν? Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να βρω τις κρύπτες σου. . Αν είμαι στην περιοχή που τις έχεις κρύψει, γιατί όχι?. . Αυτό που ξέρω είναι ότι διασκεδάζω πολύ με τα μηνύματα σου στο forum και μην το παίρνεις κατάκαρδα αυτό. . Άλλωστε γι αυτό είναι και τα forums. . Για να γνωριστούμε και να περνάμε καλά. . Κι εσύ έχεις καταφέρει με τα πρώτα σου μηνύματα να γίνεις η ψυχή της παρέας (μαζί με τον Σάκη) κι έχετε ζωντανέψει το forum με τα αστεία και τα πειράγματα σας. Κι έχω στεναχωρηθεί αφάνταστα που είδα ότι έχεις διαγράψει πάρα πολλά απ τα μηνύματα σου σ' αυτό το θέμα. .
  4. Μα βρε παιδιά, ο Άδης δεν είναι θεός και σίγουρα δεν ανήκει στο 12θεο! ΄Εχουμε "φάει" τη Δήμητρα, τη θεά της γονιμότητας! Τα ξεχάσαμε από το Δημοτικό, τόσα χρόνια πριν! 6 άνδρες και 6 γυναίκες, ισότητα! Σε ποιο μέρος άραγε ταιριάζει; Θεσσαλία; ή Μήπως Κρήτη; Hey, friends, Hades is not one of the 12 gods. Instead of him we should have Demeter, the goddess of fertility. So we have 6 gods and 6 goddesses, equality is a Greek invention! What's the most fertile place in Greece? Maybe Thessaly (or Crete?) Ο Άδης είναι θεός κι απ τους πολύ σημαντικούς στην αρχαία Ελλάδα. . Απλά δεν είναι μέσα στους 12 θεούς του Ολύμπου, γιατί πολύ απλά δεν κατοικούσε στον Όλυμπο. . Ήταν ο θεός του Κάτω Κόσμου. . Ήταν αδελφός του Δία, του Ποσειδώνα, της Ήρας, της Εστίας και της Δήμητρας και όταν νίκησαν στην Τιτανομαχία, μοίρασαν με τον Δία και τον Ποσειδώνα το βασίλειο. . Ο Δίας ανέλαβε τον ουρανό και κυρίαρχος των πάντων, ο Ποσειδώνας τις θάλασσες και κάθε υγρό στοιχείο, ενώ ο Άδης τον κάτω κόσμο, το αόρατο βασίλειο στο οποίο πηγαίνουν οι νεκροί όταν αφήνουν τα επίγεια. Σωστά τα λες tetras. Πλούτωνας είναι ένα άλλο όνομα του Άδη. . Το νεκρομαντείο στον Αχέροντα όντως είναι μια πολύ καλή επιλογή εφόσον αποφασιστεί ότι ο Άδης θα συμπεριληφθεί στη σειρά αυτή. . ps. r10n, sorry for the Greek-writtings but because I 'm at uni right now, i dont have time to translate. .
  5. Well, after some research on the web i found out that the entrance to the underworld, was somewhere at the connection of the rivers Acheron (the river of sorrow, or woe), Cocytus (lamentation) and Phlegethon (fire) in Thespotia. . It sounds like a good place for placing the Hades cache . . For the Greek-speeking geocachers here is a very interesting (half an hour) video. . Κάτω Κόσμος
  6. Well, i m willing to help by placing one or two caches in Cyprus for Godess Aphrodite . . Several places are suitable such as the place that Aphrodite according to mythology was born, or even the temple that is dedicated to island's godess. .
  7. χαχαχαχαχαχα... Έχω γελάσει απίστευτα με αυτό το topic. . Γιάννη είσαι φοβερός και δηλώνω fun σου!!! Περιμένω με ανυπομονησία καινούριες δικές σου κρύπτες !!
  8. Καλές Πασχαλινές εξορμήσεις σας εύχομαι!. . Καλό Πάσχα και καλές γιορτές σε όλους! !. .
  9. Σ' ευχαριστώ φίλε μου, Έτσι θα το κάνουμε. . Ελλάδα έρχομαι τουλάχιστο μια φορά το χρόνο, θα ρίχνω κι εγώ καμιά ματιά αν είναι εκεί. . Καλό Πάσχα και σε σένα. . Καλή Ανάσταση να χουμε. .
  10. Καλησπέρα κι από μενα, το όνομα μου είναι Κωνσταντίνος, κύπριος κι εγώ, και ασχολούμαι με το Geocaching δύο και κάτι χρόνια τώρα. Έχω περάσει πρόσφατα το φράγμα των 100 finds κι ήδη έχω αρχίσει με τη σειρά μου να τοποθετώ κάποια caches σε μέρη τα οποία νομίζω ότι αξίζει να επισκεφτείς. Υπάρχει μια ενεργή κοινότητα από Geocachers οι οποίοι μένουν μόνιμα στη Κύπρο, οι περισσότεροι με καταγωγή απ το Ενωμένο-Βασίλειο. Γίνονται και κάποιες συναντήσεις, ελπίζω να σας δω σε κάποια στο μέλλον. Ps. Έρχομαι Ελλάδα σε 2 μέρες και ίσως αν βρω τον χρόνο για το αγαπημένο μας παιχνίδι, να τοποθετήσω κάποια caches. . Υπάρχει κάποιος Έλληνας Geocacher ο οποίος μπορεί να μπει σαν εγγυητής ότι θα φροντίσει τα caches σε περίπτωση που χρειάζονται φροντίδα?. . Θα είμαι στην περιοχή της Αρκαδίας. .
×
×
  • Create New...