Jump to content

Arsari_NL

+Premium Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Arsari_NL

  1. Helaas heb ik door omstandigheden niet kunnen cachen. Dat helaas geldt gelukkig alleen maar voor het niet kunnen cachen, de onverwachte omstandigheden waren wel leuk.

    Dan maar vier jaar wachten om deze datum ingevuld te krijgen...

  2. Wie kan en wil mij helpen?

     

    Een TB (gemeenteracer)van mij is per ongeluk in de verkeerde cache gelogd (hij ligt in CVG08J-Watergeest, maar staat gelogd in GCK9TJ-Meedoen is belangrijker dan winnen). Ik heb hierover een berichtje gehad van deze cacher, en hij heeft het ook netjes vermeld in zijn logs bij beide caches.

    Hoe kan ik dit nu oplossen? Wachten tot iemand anders deze in de Watergeest vindt en hem dan meeneemt? Of kan ik deze als eigenaar zelf naar de goede cache verplaatsen, dat wil zeggen virtueel via mijn PC. Hij ligt net iets te ver (Zuid-Holland vs Flevoland) om er even voor op en neer te rijden.

     

    Alvst bedankt

  3. Dank zij Sljochte heb ik de oplossing gevonden. Het was zo simpel... :anicute:

    Ik heb ooit ingelogd in de app toen ik nog geen pm had, en dat is dus op mijn telefoon zo gebleven. Het was een kwestie van een keer uit- en weer inloggen en ik kan nu de pm caches zien.

  4. Ik heb sinds een tijdje een Iphone4 met daarop de groundspeakapp. Tot nu toe was dit een prima combinatie om te cachen.

    Afgelopen zaterdag kwam ik iets raars tegen. Ik maakte een wandeltocht en had vantevoren thuis gekeken waar ongeveer caches lagen. Op de lokatie aangekomen waren deze caches niet zichtbaar in de app. Dit gebeurde mij tot drie keer toe, en toen heb ik het maar opgegeven.

    Bij controle thuis bleek dat alledrie de caches pm-caches waren. Ben verder aan de slag gegaan met telefoon en website en inderdaad krijg ik op mijn telefoon nooit pm-caches te zien.

    Ligt dat aan mij, zie ik iets over het hoofd in de app dat ik kan aanpassen?

     

    Alvast bedankt

  5. Hello,

     

    I am a dutch owner of a TB which has a destination somewhere in Spain.

    On the webpage of the TB I want to write down the description in Dutch, English, French and Spanisch.

    Who can help me with the translation?

  6. Hallo,

     

    Ik heb een TB klaarliggen waarvan het de bedoeling is dat deze op een bepaalde lokatie in Spanje beland. Wie kan mij helpen om de tekst bij deze TB te vertalen naar het Spaans? De nederlandse en engelse tekst heb ik reeds klaar, en met de franse vertaling ben ik aan het stoeien, maar dan spaans...

    Alvast bedankt.

     

    Arsari_NL

×
×
  • Create New...