Jump to content

MMJJT

+Premium Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MMJJT

  1. The 10th September 1944, Eisenhower agreed with the plan for Market Garden. On the 17th Market Garden started. So they had only one week off preparation. MMJJT Met de andere twee versies al in mijn bezit hoop ik dat deze speciale versie ook mijn kant op komt!
  2. Zag ze al op Facebook langskomen, ze zijn goed gelukt Nu nog even geduld hebben voor wij er één van kunnen droppen in zijn eerste gemeente.
  3. MMJJT

    Vomar TB race

    Zoals Peter al eerder aan gaf, de "regel" was eenmaal retrieven en eenmaal plaatsen per cacher. Met dit in het achterhoofd trek ik rond 1 december alle teveel gemaakte "took it to" Kilometers van mijn totaal af en weet ik voor de stand hoe het ervoor staat. Mocht er hulp nodig zijn voor de raceleider aangaande controles van standen, ik ben bereid te helpen. (natuurlijk moet een ander mijn stand dan even doorwerken ) Maar met nog drie maanden te gaan en met een racer die nu virtueel op kop ligt zeg ik tegen iedereen VEEL SUCCES met de laatste loodjes.
  4. De coins zijn in de voorverkoop dus meteen er twee aangeschaft. één voor op reis en één voor thuis. Nu alleen nog hopen dat de race niet vol zit voordat we kunnen aanmelden.
  5. MMJJT

    Vomar TB race

    Ook wij willen de "teveel gemaakte km's" via de took it to functie niet verwijderen. Wij zijn van mening dat de Racer deze km's daadwerkelijk gemaakt heeft en dat deze dus op de site te zien moeten zijn. Wij zijn allang blij dat onze racer al twee vomar races meegaat. Mocht dit betekenen dat wij niet uitgeroepen kunnen worden tot winnaar of wat dan ook, het zij dan zo. Maar het is toch geweldig om te zien dat hoewel het ook via took it to's is gegaan onze racer in Amerika (meerdere staten), Canada, Tanzania, Zanzibar, Nederland, Duitsland, Spanje, Engeland, Frankrijk, Zwitserland is geweest en op dit moment in Noorwegen is. Aan iedereen in de race nog veel succes en op naar versie 2012 (mits deze racer blijft racen) MMJJT
  6. En heel belangrijk vanaf wanneer kan de coin besteld worden?
×
×
  • Create New...