Jump to content

Humanoidman

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Humanoidman

 1. No nyt hiukan helpotti, laitteessa ei ole varmaankaan vikaa. Etrex näytti pisteen olevan 2.5 metrin päässä kivestä.
 2. Täytyypä lähteä heti tarkistamaan niin tietää tarvitseeko heittää laite mereen.
 3. Kiitos vinkeistä, tuo paristonsäästötila on vielä kokeilematta. Tosiaan "nussukeli" on ollut joka päivä ja tuntuu että aina sataa. Pahimmat heitot tuli juuri sunnuntaina Vihdissä, vettä satoi ja oli paksut pilvet. Manuaalissa tosin sanotaan että sääolosuhteet eivät vaikuta tarkkuuteen, enpä sitten tiedä. Kirkasta päivää ei taida ihan heti tulla että voisi vertailla.
 4. Wgs84 on käytössä, kokeilin paria muutakin mutta yhtä huonoilla tuloksilla. Ja onkohan normaalia että liikkeellä ollessa laite ei koskaan muodosta yhteyttä? Yhteyden saa ainoastaan paikallaan ollessa ja toki avoimella paikalla.
 5. Onkohan muilla ollut näinkin suuria epätarkkuus-ongelmia peruskeltaisen etrexin kanssa. Olen kiertänyt viisi kätköä parin päivän aikana ja jokaisella kätköllä lukemat heittää noin 150 metriä. Olen mitannut ja tarkistanut kartasta, eikä vihjeiden ja logien perusteella olla lähelläkään oikeaa kätköä. Varsinainen testikätköni on kotiani läheisin Bridge of Sturenkatu. Käsittääkseni kätkö sijaitsee sillan kupeessa, mutta etrexini näyttää sillalla seisoessani etäisyydeksi ja suunnaksi 150 metriä konepajan suuntaan. Sama vika Veikkolan Shame-kätköllä ja Vihdin kirkonkylän maisemissa. Seisoessani Vihdin haudankallion reunalla, kätköpaikka näytti olevan keskellä kirkkojärveä 145 metrin päässä rannasta. Aiemmin käytin lainalaitteena Garmin V Deluxea ja sillä tarkkuus oli aina huonoimmillaankin noin 10 metriä. Olen kokeillut muuttaa asetuksia ja resetoida laitetta, mutta tulokset eivät parane. Työläisäiti-nimisellä kätköllä tarkka paikka sijaitsi huvipuiston aidan sisäpuolella. Hyvät vinkit ovat tarpeen, laite on aivan uusi ja takuuseen menee jos vika on laitteessa. Mitkähän mahtavat olla juuri ne parhaat yksikkö-välilehden asetukset esimerkiksi?
×
×
 • Create New...