Jump to content

Waldio

Members
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Waldio

  1. Je kan bij Groundspeak meerdere emailadressen instellen. Hierdoor kun je jou email-adres als primair email adres zetten en zijn email adres als secondair.

    Helaas kan je volgens mij niet aangeven dat alleen de mailtjes over die coin naar hem gestuurd worden.

     

    Je kan je email adres bewerken op de edit profile pagina onder de account details pagina.

  2. Wat ik zelf 100% zeker weet is dat ik medio 2005 (toen ik nog onbedorven was en maar half begreep wat geocaching inhield...) op zoek ben geweest naar een doosje, niet ingelogd was (omdat ik niet wist dat ik een account kon/moest aanmaken), wel een listing te zien kreeg, ook een GC-code, maar geen coördinaten en ook geen profiel van de eigenaar.

    Dit kan ik ook herinneren toen ik in 2009 begon. Toen was er wel een bug dat je bij de print pagina wel de coördinaten kon zien en daardoor in 1 keer gevonden :)

  3. Ik krijg het niet te zien. Maar het is waarschijnlijk gekomen met debuggen bij Groundspeak.

     

    Men is waarschijnlijk bezig geweest met het verbeteren van de map. Bij het scripten werkt er altijd iets niet, wat ze dan gaan doen is dit soort alertjes plaatsen in het script om te kijken waar het probleem ligt. Voordat ze het script online brengen halen ze al deze alertjes er uit, alleen waarschijnlijk zijn ze er nu 1 vergeten.

     

    Ik heb zelf even de broncode doorgekeken, maar kan nergens dat alertje zien. Misschien hebben ze het ondertussen weggehaald.

  4. als ik dus 1 van mijncache plannen online breng , heb ik dan altijd zón erepodiumpje op de pagina?

    Nee, deze zal je zelf moeten maken en het hoeft ook niet. Ik zelf doe het niet, omdat ik het jagen naar een FTF totaal onnodig en slecht vind, maar dat is weer een andere discussie...

     

    en proeflopers ...die loggen niet begrijp ik. anders is die 1e plaats al snel weg.

    Als het goed is niet, ik heb wel eens gehoord dat een proefloper het wel logt. Maar dat is niet de bedoeling

     

    januari wil ik er 1 plaatsen en dit is een mooie plek voor wat extrainfo

    Als je het echt op 1 jan. wilt hebben dan zul je dit in de reviewer notes moeten aangeven, want anders kan het eerder of later gebeuren.

     

    Maar is dit niet een beetje offtopic? Kun je beter geen nieuw topic aanmaken hiervoor?

  5. •Added new info page for parks and police officers at geocaching.com/parksandpolice

    •Upgraded the PQ generator to support user-modified cache coordinates

    Dit is goed nieuws! (die park and police pagina moet ik nog even onderzoeken, maar lijkt me een soort van pagina voor natuurbeheerders)

  6. Ik zie hier elke dag wel een nieuw berichtje komen. In vergelijking met het begin van dit forum, 1 bericht per maand behalve als er weer iets mis was, vind ik dit een goede vooruitgang.

     

    Iedereen moet zichzelf nog een beetje wegwijs vinden op dit forum. Nog niet iedereen voelt zich helemaal op en top en nog niet iedereen heeft dit forum gevonden. Ik denk dat als je even wacht (zeg nog een maandje) dat dit forum steeds meer gaat leven.

  7. Je had er wel eentje voor het 'oude' nederlandse gedeelte van dit forum. Deze kun je hier vinden.

     

    Je kan je wel via de mail laten registreren op dit subforum, en zelfs per subsubforum kun je de mail feed aanzetten.

     

    Maar misschien dat de moderators het voor elkaar kunnen krijgen Groundspeak de oude -lege- feed te vervangen door dit subforum ervoor te gebruiken? Want die mogelijkheid kan dus wel.

  8. (...)

    OK, in dat geval is GSAK niet de eerste. detail.

    (...)

    Aangezien jij alles zo precies en letterlijk wil wou ik hier toch nog even op reageren. Merk op dat ik 'een van de eerste' schreef en niet 'de eerste'. En inderdaad, GSAK is een van de eerste die de API officieel gaat gebruiken.

     

    Je kan ook nog het oude coördinaat terug zetten, ideaal die functie. Je merkt steeds meer dingen op van die functie.

  9. @TS, welkom in de wereld van geocaching. Ik zou je inderdaad nog niet druk maken over Premium Lid en dat soort dingen.

    Je kan, om te beginnen, eens meelopen met een geocacher uit je buurt. Aangezien deze bijna net zo goed verstopt zijn als de caches hebben ze op geocaching.nl een lijstje gemaakt van mensen die beginners willen helpen. Speciaal voor mensen zoals jou dus, deze kun je hier vinden.

    Nog een andere lijst die handig is voor beginners is deze lijst: Caches voor Starters 2011 hier staan veel caches die leuk zijn en geschikt voor beginners. Kijk eens of er eentje bij jullie in de buurt ligt. Voor Caches voor Starters 2010 heb ik ooit een kaart gemaakt, die kun je hier vinden: http://g.co/maps/ykmgp

     

    Kun je alleen GPX files laden in dat programmaatje? Want anders kun je namelijk de coördinaten bovenaan de pagina (in het grijze blok) in je telefoon zetten en dan op pad gaan.

  10. Gisteravond was er weer een update. De grootste veranderingen:

     

    Corrected Coördinates

    Je kunt vanaf nu bij misteries en multi's de coördinaten boven aan de pagina wijzigen, handig als je de puzzel al opgelost hebt, maar de cache nog niet gevonden. Of als je de multi hebt gelopen zonder de eindcache te vinden.

     

    GSAK en de GCcom API

    GSAK wordt binnenkort een van de eerste gebruikers van de GCcom API, waarmee je nog betere gegevens krijgt.

     

    Spoiler foto's verwijeren

    Als cacheeigenaar heb je nu de mogelijkheid dat je spoilerfoto's kunt verwijderen zonder dat je de hele log verwijderd.

×
×
  • Create New...