Jump to content

MaTamas

+Premium Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MaTamas

  1. Thanks for the answers guys. Again, some new ideas for development...
  2. Sorry for my poor English Once again... Now I receive mails (enable, archive, unarchive, etc.) about all the caches near my home - even if I've found them more years ago. I'd like to exclude all the caches I've already found as I am interested only in caches I haven't found yet. This option is still missing here. I hope that this is clear enough now
  3. OK, I'll try to explain it more clearly. Now I receive notifications for ALL caches within the given radius - doesn't matter if I already found them or not. I'd like to exclude my found caches from this but I didn't find any option for this.
  4. Is there a possibility to uncheck Found caches from Notification settings? This field seems to be missing.
  5. Igen, rájöttem közben hogy hosszú távon ez a megoldás. Továbbá meg kéne valahogy oldani hogy archivált ládához ne lehessen logot írni.
  6. Megkérdeztem pupSino-t. Véleménye szerint az lenne a legkézenfekvőbb megoldás, ha a comon szereplő ládákat ideiglenesen deaktiváljuk, és ha nem jelentkezik a tulaj (általában a fordító) 2 héten belül, akkor archiválja. Igy a gc.hu-n szereplő ládatulaj újra be tudja jelenteni a comon a helyes adatokkal. Szerintem ha csak a koordináta-eltérés a probléma, egyszerűbb lenne átírni a koo-kat a .hu-n szereplő helyes adatokra, esetleg a ládát is ráírni az ottani tulaj neve alá (ha technikailag lehetséges, és van comos regisztrációja). A fentebb megkezdett listát elküldöm pupSinonak kibővítve. Kérek mindenkit ha ilyen problémás ládáról tud, küldjétek el nekem vagy tegyétek fel ebbe a topicba. Köszi!
  7. Köszi Ramgab, ez engem is kisegített végre!
  8. Szerintem nem a féregirtással kell kezdeni. Ha az admin tudja módosítani a koordinátákat, könnyen megoldható a probléma. Elküldöm a fenti listámat Pupsinonak, kíváncsi leszek mit tud vele csinálni.
  9. Jó a kezdeményezés, megelőztél Láttam pár ilyen ládát, hirtelen ezek jutnak eszembe: GCBABA GCBNGF GCPARD GCCSAV GCGERV GCJAHE GCSZED GCBOLN GCSATO GCMONO GCLBBJ (Ez a .hu-n már virtuális - szerintem ezt tényleg archiválni kéne, ha nem tesz ki senki ládát.) GCTSCH GCVIAD - Itt állítólag 2 láda van, egymástól pár méterre. Én 5 napja csak a .hu ládát találtam meg, és a logok szerint többen is így jártak. GCBELL - A láda már régóta beteg a comon, pedig az új helyen él és virul. GCMESI - Itt hibahatáron belüli az eltérés, inkább a nehézség fokát kéne kijavítani ) GCGOTT A comon beteg, a .hu-n virtuális. GCTORL Már régóta virtuális, de a comon még hagyományosként van fent (én is úgy logoltam...) GCZOLI Megszűnt láda, archiválandó. GCGYVA A comon multiként szerepel, pedig hagyományos. Megszűnt láda a.hu-n, ami a comon még fent van (ilyen újabban sajnos egyre több van, ezt azért említem meg mert elég rég volt rá log): GCZIRI Ha találok még, bővítem a listát.
×
×
  • Create New...