Jump to content

TeamEimi

+Premium Members
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TeamEimi

  1. Coloradon oma geocaching.com trackable-sivunsa ikoineen on valmistunut :rolleyes:

     

    Edellisessä viestissä jäi myös kertomatta, että joukkotilaus päättyy kesäkuun 2008 lopussa. Tämä joukkotilaus järjestetään Euroopan laajuisena, että hinta saatiin alas. Englanninkieliset tilaussivut avataan torstaina/perjantaina (4-5. 6.). Kun gepsit toimitetaan tilausjärjestyksessä, kannattaa siis tilata ennen tuota jos haluaa omansa ensimmäisten joukossa.

     

    -- Jussi / www.kivenalla.fi

  2. Toivottavasti kätköilijöiden oma puoti ilmottaisi pian kimppatilauksesta ja hinnoista. Nykyisellään tuo on sen verran arvokas, että mieluummin ostan reilusti halvemman 60Cx:n ja samalla Etelä-Suomen kartat.

     

    Pyynnöstä: Trackable Garmin Colorado 300 -joukkotilaus

    Kiven alla Oy toteuttaa erikoisversion Garmin Colorado 300:sta. Jokainen paikannin on keräilykappale, jossa on Geocaching.com-seurantakoodi ja laitteella on oma ikoni geokätköilysivustolla. Yhteistyökumppaneina erityisversiossa ovat Garmin Ltd. ja Geocaching.com.

     

    Tilaisuuteen voi tarttua osoitteessa http://www.kivenalla.fi. Joukkotilauksessa hinta on 399 euroa. Hinta sisältää postitus- ja käsittelykulut.

     

    -- Jussi / TeamEimi / www.kivenalla.fi

  3. Minusta asian on aivan selkeä ja kuuluu hiljaiseen sopimukseen, että kaikki katastrofikohteet niin pienet kuin suuretkin jätetään rauhaan.

     

    Ja tuli vielä mieleen, että olis siinä kätköttämistä, kun kaikkien Nokian 10000 saastuneen veden alueella asuneen "löytöpaikkoihin" laitettaisiin purkki. Vapepahan oli täälläkin auttamassa, mistä olen ikuisesti kiitollinen. Meidänkin ovelle pitäisi sitten pistää purkki, opiksi ja ojennukseksi.

     

    Johanna / TeamEimi

  4. Tavaksi voisi varmaan ottaa, että jokaista löytynyttä ressukkaa kohti perustetaan kätkö henkilön löytöpaikalle. Ehkä niiden määrä pistäisi ihmiset ajattelemaan ja varautumaan paremmin.

     

    Itse en kannata tätä. Etsinnän syyt voivat olla moninaiset, aina ei auta vaikka kuinka ajattelisi. Lisäksi löytöpaikka ja etsintään liittyvät yksityiskohdat eivät ole julkista tietoa.

     

    Itse kyllä mietin, josko purkin voisi laittaa metsään, missä itse etsin. Siellä oli komeat maisemat. Mutta jätän silti väliin.

     

    Johanna / TeamEimi

     

    Ps. Lisään nyt tähän vielä väärinkäsitysten välttämiseksi, että olisin kätköttänyt metsän siksi, että siellä oli komeat maisemat, en siksi, että joku oli joskus tarvinnut jossain Vapepan palveluja :o

  5. Pääsimme muuten eilen jo ensimmäisen kerran tositoimiin, kun kadonnutta etsiittiin Nokialla. 66 etsijästä 9 oli käkkijöitä. Huomasin muuten välillä metsässä katselevani kannon- ja kivenkoloja, kunnes taas muistin, että ei se kadonnut sentään kannonkoloon ole voinut mahtua.

     

    Nyt voisi olla hyvä hetki haastaa muidenkin alueen kätköilijöitä miettimään oman Vapepa-ryhmän perustamista. Se on paitsi mukavaa, myös tarpeellista ja motivoivaa.

     

    Johanna / TeamEimi

  6. Tästä suuri kiitos ilmeisesti Team Eimille!

     

    Ei mitään kiitoksia tänne suuntaan, kiitos :) Porukalla tässä ollaan mukana, monta aktiivista puuhamiestä. Harjus laittaa juuri tarkemmat ohjeet, että löydätte paikalle.

     

    Illalla nähdään!

     

    TeamEimi / Johanna

  7.  

    Minä saavun paikalle ja näillä näkymin saan mukaan Lahden aluetoimikunnan puheenjohtajan, joten saamme meidän suuntaan hyvää vinkkiä.

    Toivottavasti voimme antaa myös teille jotain tietoa vapepan toiminnasta, jos sellaiseen on tarvetta. (Kuulin että teillä on infoa vapepan toiminnasta pidetty ja tietoa teiltäkin jo paljon löytyy)

    Palataan asiaan paikan päällä ja toivomme suurta osanottoa. :laughing:

     

     

    Ystäväsi on tietysti tervetullut myös, mutta tilaisuuden anti voi olla vähäinen. Aiomme käytännössä siis täyttää hälytyskorttia ja miettiä konkreettisia järjestäytymiseen liittyviä asioita. Yleisinfon asiasta olemme jo saaneet sitä varten erityisesti järjestetyssä tilaisuudessa ja suurin osa paikalle saapuvista on käynyt myös etsintäkurssin. Tämä vain tiedoksenne, ettei tule sellainen olo, että tulitte turhan takia sieltä asti.

     

    Johanna / TeamEimi

     

    Ps. Kiva jos pääset, mavesatu, harmi, että on hankala päivä, vikunja.

  8. Moro!

     

    Olen mielenkiinnolla seurannut keskustelua kyseisen ryhmän perustamisesta ja nyt ajattelin osallistua asiaan.

    Kelpuutetaanko lahdesta vapepalainen kätköilijä mukaan iltaanne, sillä haluaisin tulla katsomaan ja kuuntelemaan kuinka asiaa rupeatte eteenpäin ajamaan?

     

     

    Tottahan toki, tervetuloa!

     

    Johanna / TeamEimi

     

    Ps. Lähistöltä löytyy tietysti purkkejakin...

  9. Hei!

     

    Ponteva joukko pirkanmaalaisia kätköilijöitä osallistui 12.-13.4. Ruovedellä järjestettyyn vapaaehtoisen pelastuspavelun etsintäkurssiin.

     

    Vapaaehtoinen pelastuspalvelu eli VAPEPA on SPR:n koordinoimaa toimintaa, jossa on mukana 48 järjestön kautta parikymmentä tuhatta vapaaehtoista. Kadonneiden/eksyneiden ihmisten etsintään Vapepa saa toimeksiannon viranomaisilta ja vapaaehtoiset toimivat poliisiviranomaisen pyynnöstä, johdolla ja alaisuudessa.

     

    Päätimme kurssilla perustaa pirkanmaalaisten geokätköilijöiden Vapepa-hälytysryhmän. Tämä tarkoittaa, että kun etsintähälytys tulee, myös ryhmään kuuluville geokätköilijöille ilmoitetaan asiasta. Ne, jotka sillä hetkellä voivat, lähtevät mukaan etsintään. Etsintäkurssin käyminen ei ole edellytys, koska etsinnästä pidetään aina pikakoulutus ennen metsään lähtemistä, mutta kurssi kyllä avasi paljon ja motivoi (ainakin allekirjoittanutta). Kaikki ovat siis tervetulleita mukaan toimintaan joko heti tai myöhemmin!

     

    Ehdotan, että kaikki asiasta kiinnostuneet pirkanmaalaiset geokätkijät kokoontuisivat Nokialla maanantaina 21.4.2008 kello 18.00 Pirkkalaistie 1:ssä (tarkemmat tiedot myöhemmin). Tarkoituksena olisi kartoittaa, kuinka monta henkeä hälytysryhmäämme olisi tulossa, sekä täyttää ns. hälytyskortti Vapepan organisaatiolle toimitettavaksi. (Puhuin paikan päällä tiistaista, mutta kalenteri osoitti sen olevankin vallan mahdoton päivä, joten rohkenen nyt ehdottaa tässä maanantaita).

     

    Kurssiviikonlopusta vahvistui seuraava ajatus: Vapepa-toiminta sopii gepsinkäyttötaitoisille ja muutenkin erinomaisen miellyttäville geokätköilijöille mainiosti. Meillä on gepsinkäytön ja etsimisen erityisosaamista sekä metsässä liikkumisen kokemusta.

     

    Tervetuloa mukaan toimintaan!

     

    Sopiiko päivä muille?

     

    Johanna / TeamEimi

  10. En olisi kuitenkaan läpyskästä 5 euroa enempää maksanut (nyt en maksanut mitään, kun lainasin kirjastosta :) ).

     

    Kyllähän tämä "kirjamme" on todellakin kallis, sen hinnalla saisi esimerkiksi InvisibleSHIELD -näytönsuojan jolla on ikuinen takuu. :) Niinkuin tiedämme kirjan kustantamisessa on se logiikka, että mitä enemmän sitä painetaan sitä pienemmät ovat kustannukset per kappale. Tällaisia kirjoja ei ole taloudellisessa mielessä mitään järkeä kustantaa, mutta kun yksi yhtiömme vaikuttajista on hurahtunut kirjallisuuteen, tällaisiakin tulee aika-ajoin tehdyksi.

     

    Kun ottaa huomioon, että tämä on 500 kappaleen erikoispainos kirjailijalta, jonka kirjaa on käännetty yhdelletoista eri kielelle, tätä painosta voinee pitää kohtuullisen pienenä ja teosta ainutlaatuisena keräilykappaleena, jonka voi ostaa jos kiinnostaa.

     

    -- Jussi / TeamEimi / www.kivenalla.fi

  11. Ja vielä pieni tarkennus koskien noita karttoja eli olisiko mahdollista saada vapaasti valita haluamansa kolme aluetta tuohon hintaan mikä nyt on merkattu joko Etelä-Suomi tai Lappi ja Kainuu alueelle. Jos siis haluaisin vaikka vain 1,3 ja 6 alueet niin hinta olisi edelleen 275 €?

    Karttavaihtoehdot ovat nyt tällä kertaa nämä. Tinkivaraa ei valitettavasti ole missään tämän tempauksen tuotteissa.

     

    -- Jussi // TeamEimi // www.kivenalla.fi

  12. Ja ehkä toiseksi viimeinen päivitys:

     

    Joukkotilaus toteutuu, kiitos kaikille vastanneille ja asiasta aktiivisesti tiedottaneille! Seuraavaksi keräämme sitovia tilauksia 25.6. asti. Toivomme, että teet tilauksesi mahdollisimman pian.

     

    Toimitus on joko ennakkomaksua vastaan (saat laskun sähköpostitse, maksuaika 7pv) tai postiennakolla. Lähetämme paketit arviolta viikolla 28 (9. - 13.7), mahdollisuuksien mukaan jo aikaisemmin. Mitä enemmän ja nopeammin saamme ennakkomaksuja, sitä nopeammin toimitus alkaa (ensin ennakkomaksun maksaneet, sitten postiennakon valinneet).

     

    -- Jussi / TeamEimi / www.kivenalla.fi

  13. Jos jotakuta alkoi kirja kinnostaa niin kivenalta sen voi ostaa. Itse etsin sen kirjastosta kunhan ehdin.

     

    Kätketythän on tosiaan www.kivenalla.fi:n kustantama. (Tai oikeammin Radiant Wordsin, joka on Radiant Bytes Oy:n aputoiminimi. Kivenalla toimii tällä hetkellä tämän osakeyhtiön siipien alla.)

     

    Kivenalla muhii ajatus tarjota geokätköilyaiheisia lukuhetkiä jatkossakin :)

     

    -- Jussi / TeamEimi / www.kivenalla.fi

  14. Ovatko nuo karttojen hinnat vain GPS:n oston yhteydessä vai tuleeko muutenkin myyntiin noilla hinnoilla?

     

    Tässä joukkotilauksen yhteydessä hinnat ovat nuo myös silloin jos tilaa vain kartan/karttoja.

  15. Tässäpä päivitys tilanteeseen (copy-paste):

     

    Neuvottelut yhteistyökumppanin kanssa on saatu päätökseen parhaalla mahdollisella tavalla: yhteistyökumppanimme on Suomen virallinen Garmin maahantuoja Navcor Oy. Tämä tarkoittaa muunmuassa sitä, että laitteissa on maahantuojan kahden vuoden takuu, ja huolloista ja teknisestä tuesta vastaa maahantuoja. Laitteet ovat siis aitoja Suomi-gepsejä. Lisäksi pystymme myös tarjoamaan Garminin vapaa-ajan karttoja edulliseen hintaan.

     

    Sitoudumme toimittamaan laitteet ja kartat alla mainittuun hintaan, mikäli laitemäärätavoitteemme täyttyy. Tilauksen toteutumisen näet sivulla olevasta palkista (www.kivenalla.fi): kun palkki on vihreä, tavoite on täynnä - parhaiten varmistat tilauksen toteutumisen auttamalla hankkimaan lisää tilaajia!

     

    Kyselyyn vastaaminen ei edelleenkään ole sitova tilaus, koska mekään emme voi sitoutua toimittamaan ennen kuin tilaus täyttyy.

     

    Hinnat

     

    Gepsit:

    * Garmin GPSMAP 60CSx, hinta 439 eur

    * Garmin GPSMAP 60Cx, hinta 394 eur

     

    Kartat:

    Garmin Vapaa-ajan kartta (Suomi jaettu kuuteen palaan):

     

    * Yksi alue, hinta 99 eur

    * Etelä-Suomi (palat 1,2,3), hinta 275 eur

    * Lappi ja Kainuu (palat 4,5,6), hinta 275 eur

    * Koko Suomi, hinta 520 eur

     

    Emme myy jälleenmyyjille!

     

    -- Jussi / TeamEimi / www.kivenalla.fi

  16. Eikös se ole niin, että siihen on mahdollista saada suomenkielinen ohjelmisto? Itse tykkäisin ainakin enemmän kotimaan kielestä.

     

    Jeps, mikäli tilataan Suomesta nin laite osaa suomea ja mukana tulee myös alkuperäinen suomenkielinen manuaali.

     

    -- Jussi

  17. Väliaikatietoa:

     

    Neuvottelut laitteiden mahdollisten toimittajien kanssa ovat käynnissä.

     

    * Amerikkalaiset

     

    + ollaan alkuperäisen kartoituksen hintatasossa.

    - kukaan amerikkalainen ei toimita Euro-basemapilla, laitteisiin tulisi siis US-basemap.

    - takuun ja laitekorjausten suhteen tilanne on sama kuin kartoitimme: laitteen rikkoontuessa laite pitäisi toimittaa meille ja me toimittaisimme laitteen eteenpäin valmistajalle USA:han.

     

    * Suomalaiset

     

    + neuvottelut suomalaisten toimittajien kanssa ovat edistyneet siten, että on mahdollista että tätä kautta päästään sittenkin teidän tilaajien kannalta parhaaseen vaihtoehtoon: eurobasemap + vaivattomampi takuu & asiakastuki.

    - jotta tämä vaihtoehto olisi mahdollinen, meidän tarvitsee saada vielä reilusti lisää tilaamisesta kiinnostuneita. Kaikki apu lisätilaajien hankkimiseksi on tervetullutta!

    - miinuksena se, että hinta nousisi jonkin verran (40-80e alkuperäisestä)

    + mikäli päädymme tähän yritämme neuvotella rinnalle vaihtoehdoksi myös muutamia kymppejä edullisemman GPSMAP 60CX -mallin (joka on 60CSx ilman elektronista kompassia ja korkeusmittaria).

     

    * Eurooppalaiset (muut kuin Suomi)

     

    - vähän annettavaa suhteessa Suomi | USA vaihtoehtoihin.

     

    Näitä plussia ja miinuksia nyt puntaroimme ja jatkamme selvittelyjä.

     

    -- Jussi / TeamEimi / www.kivenalla.fi

  18. Voisikohan se uusi yhdistys hankkia perusvaraston, josta esim. 10% katteella myy jäsenilleen sopivissa tilaisuuksissa? Ranskassa paikallisella yhdistyksellä oli kunnioitettavat varastot ja edulliset hinnat.

     

    Koska yhdistyksen täytynee ostaa tuotteita, joista on maksettu alvit ja tullitkin, niin uskoisin että kivenaltakin kannattaa tarjousta kysyä sitten jos se tulee ajankohtaiseksi :blink:

     

    -- Jussi / TeamEimi / www.kivenalla.fi

  19. Onko Suomessa ostettavissa mitaan geojemmailuun liityvia T-paitoja Suomenkielisella tekstilla?

    Viime viikolla taalla oli GeoWoodstock 5 (n. 3000 katkoilijaa kokoontui yhteen) ja siella minulla oli paalla En ole eksynyt..T-paita jota monet ihmiset ihailivat ja jotkut jopa halusivat ostaa. Mielellani ostaisin jonkun paidan Suomenkielisella tekstilla, vaikka vain paikallinen CITO paita. Onko sellaisia mitaan?

     

    www.kivenalla.fi on rakentumassa Hämmästyttävä Geopaitahärveli :o Asia on vielä työn alla, mutta helteiden puskiessa päälle voisimme jo ennen sen valmistumista tyydyttää paitanälkää. Tekstiehdotuksia otetaan siis vastaan.

     

    -- Jussi / TeamEimi / www.kivenalla.fi

  20. Suosittelen invisibleSHIELD tuotetta. On kyllä ehdottomasti hintansa arvoinen ja Kivenalla voisi miettiä myös tämän tuotteen ottamista valikoimiinsa.

    Tämä on mainittu pari kertaa ennemminkin, joten katsotaan saadaanko tuote listoille ainakin parin yleisimmän mallin osalta. Kiitos vinkistä!

     

    -- Jussi

  21. Pystyyköhän samalla tilaamaan lisävarusteita vai kannattaisiko ne hoitaa omalla tilauksella jostain muualta? Itseä kiinnostaisi ainakin fillaripidike. Eräs seikka, joka askarrutti, on laitteen näytön kestävyys. Meillä oli hetken aikaa tollainen lainassa ja tuntuu, että näyttö naarmuttuu melko helposti. Tai ainakin herkemmin kuin nykyisen Garminimme näyttö. Onkohan muilla tällaisesta kokemusta? Ehkäpä myös suojakotelo voisi siksi olla hyvä.

     

    Jos tämä tilaus onnistuu, niin otamme asiaksi järjestää seuraavaksi joukkotilauksen edullisten topo-karttojen ja lisälaitteiden hankkimiseksi. Haluan kuitenkin vielä korostaa, että tämäkään tilaus ei ole vielä mitenkään varma - ja on esimerkiksi mahdollista, ettemme pysty neuvottelemaan niin edullista hintaa kuin tätä alustavaa kyselyä tehdessä arvioimme.

     

    -- Jussi / TeamEimi / www.kivenalla.fi

×
×
  • Create New...