Jump to content

Timbba

+Premium Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Timbba

  1. Mouhijärven nollapiste on purkitettu jo yli puolivuotta sitten mutta tulin katumapäälle purkin piilon ja piitotustavan suhteen joten en ikinä laittanut sitä hyväksyntäjonoon. Jos joku muu haluaa kätköttää paikan, sen voi vapaasti tehdä. Itsekin aion jossain vaiheessa taas paneutua asiaan mutta kätkö ei oo kuitenkaan ihan ekana tehtävälistalla tällä hetkellä. Timbba
  2. Pyydettin tekemään kätköilyn teemoilta ohjelmaa kesäleirille, ikähaarukka n. 10-15 v. Tarvitsisin hieman ideoita miten lähteä toteuttaan tota. Kiitollisena otan kaikki ideat vastaan!
  3. Mouhijärvi on ollut piilossaan jo viikon mutta on jäänyt kaikessa kiireessä kätkökuvaus tekemättä. Olen myös tullut hieman epäileväiseksi kätköpaikan suhteen, luulen että muutan sen parempaan paikkaan ennen kuin se julkistetaan. Palataan siis myöhemmin asiaan.
  4. Kyse on kätköstä Dwellings of jalomäki. Laitoin kätkön omistajille viestiä.
  5. Kätkötän tuon Mouhijärvenkin 0-pisteen.
  6. Vammalan 0-pisteen voisin mää kätköttää, sattuu olemaan vielä ihan kivalla paikallakin.
  7. Timbba

    Fin:kysyisin

    Jos en lontoota itse ymmärtäisi niin mua ainakin ketuttaisi ellen suomessa voisi etsiä joitain kätköjä sen vuoksi etten kuvauksista mitään ymmärrä. Tosin voihan sen ottaa mysteerikätkönä kun pitää suomentaa kyseinen kuvaus... Tosin tälläinen tilanne saattaa kyllä tulla vastaan, todennäköisesti löytyy kätköjä joissa on vain ruotsinkielinen kuvaus? Itse en kyllä kovin kinkkistä tekstiä ymmärrä. Olen sitä mieltä että kuvaus on hyvä olla myös englanniksi, mikäli se kätkön luonteeseen muuten sopii. Se voi olla reilustikin suppeampi kuin alkuperäinen mutta siten että pääasiat tulee selväksi. Sekaannuksen vaarakin on olemassa. Englantia äidinkielenään puhuvat saattavat ymmärtää tekstin aivan toisin kuin miten itse oot sen ajatellut.
  8. Hitaasti mutta varmasti.. eka löytö 19.5.2004 Pirunvuori ja nyt vihdoin tänään 15.11.2005 Atalanvuori valley ja 100 täyteen!
  9. Timbba

    FIN: Tb Kateissa

    Ei se siellä rasiassa kyllä ollut ja Maxxykaan ei sitä ollut löytänyt. Nyt kun tarkemmin ajattelen asiaa niin laatikossa oli jokin englanninkielinen lomake, otsikkona tyyliin "geological jotain" ja käsin täytetty. Mielestäni siinä oli myös jotain mainintaa kanadalaisista tai vastaavista... no, saatan muistaa väärinkin.
  10. TB Giant Wood Wasp - Hampshire County Council Travel Bug (TB88EE) on kadonnut mystisesti kätköstään. Bugin pitäisi olla Cold chip of haveri kätkössä mutta ei se sieltä löydy. En tosin huomannut tohkeissani tutkia logikirjaa hieman huolellisemmin josko siella olisi joku joku käynyt, ottanut bugin mutta jättänyt käyntinsä virallisesti loggaamatta. Meilailin asiasta omistajalle ja tultiin siihen tulokseen että koitetaan ratkasta mysteeri tällä tavalla. Eli jos jollain on jotain hajua kyseisestä TB:stä niin voi laittaa vihjeitä tänne. Omistaja olis hyvin kiitollinen jos ötökkä löytyisi. Kiitoksia! (jostain syystä en saa linkitettyä Tb:tä..) TB Giant Wood Wasp - Hampshire County Council Travel Bug (TB88EE) is disappeared. It should be in Cold chip of haveri but its not. Owner of this bug is very concerned and if someone knows anything of this TB please let us know. Thank you!
  11. Viime viikolla näin unta että joku oli tehnyt multikätkön Nokialle Eedenin lähellä olevan maantiesillan läheisyyteen. Käytiin tarkastamassa että kaikki oli ok. Jotenkin TeamEimin kätkö Eskolan Eväät liittyi uneen mutta en millään muista että miten ja missä kohtaa silloin oltiin... jos vaikka olisi ollut enne uni!!
  12. Olen suunnitellut kahta kätköä erään kansallispuiston alueelle. Kaksi siksi että alueella on kaksi sellaista paikka joissa on ainakin luonnon ystävälle mielenkiintoista nähtävää. Pulpahti mieleeni että tekisin ikäänkuin multikätkön jossa ensimmäinen kätkö on mikrokätkö josta löytyy koordinaatit toiselle kätkölle. Mitään puzzlea ei siis ole vaan koordinaatit löytää lokikirjasta suoraan. Homman juju on siinä että molemmat kätköt olisivat kuitenkin itsenäisiä kätköjä lokikirjoineen yms mutta toista kätköä ei voi löytää ellei löydä ensin kätköä josta koordinaatit löytää. Kertokaa viisaammat ja kokeneemmat onko tässä mitään järkeä. Onko tällainen yleensäkään sallittua vai onko parempi tehdä normaali multikätkö tai täysin erilliset kätköt? Entäs jos kyseisen kätkön teen niin onko se perinteinen vai multikätkö? Noniin, jos nyt painuisin pehkuihin ja lakkaisin miettimästä moista...
×
×
  • Create New...