Jump to content

Balazs80

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Balazs80

  1. Balazs80

    OFF

    Sziasztok! Esetleg DDRKT-ról, aki Baján keresztül jön haza, tudna nekem hozni pár TB/GC-t? Nem vagyok válogatós, bármi jöhet. Köszi.
  2. Balazs80

    OFF

    A hétvégén (máj 4-5) Kecskeméten leszek, ha van ott valakinél TB/GC, szívesen továbbviném.
  3. Igen, ládaméretre és TB-re is lehet szűrni. Köszönöm. Számomra ez lenne a két legfontosabb funkció, ha ez nem lett volna, akkor nem is gondolkodnék PM-ben.
  4. Kedves prémium tagok! Lehet-e olyan szűrést végezni PM-ként, hogy adott méretű ládák listázása, vagy valamelyik méretet ne tartalmazza a szűrés (mikrókat nem szeretem)? Illetve van-e olyan szűrés, hogy azok a ládák, amelyekben éppen van TB/GC? Köszi: Balázs
  5. Érdekelne egy darab engem is.
  6. Sziasztok! Bajai vagyok és a környékről keresek olyan kessereket, akik szívesen mennének ládázni többedmagukkal már csak üzemanyag megosztás és a társaság miatt. Mindenevő vagyok, hegymászós ládák kivételével bármi jöhet és lehet a láda .hu-s vagy gg is. Üdv: Balázs
  7. Szia! GC264KN-t elvállalnám. Holnap valamikor lefordítom. Üdv: Balázs
  8. Geocoinshop.de-ről szoktatok vásárolni? Posta vagy futár hozza? Csak a postán eltűnő külföldi csomagokról már sok rosszat olvastam. Aki rendelt már, megosztaná a tapasztalatát a rendeléssel kapcsolatban? Köszi.
  9. Ha valaki jön a tolnai halloween-re átadnék egy szép TB-t (TB1DAWH). Atipapa most rakta le a városomban lévő ládába, mindjárt le is csaptam rá.
×
×
  • Create New...