Jump to content

De Labratjes

+Premium Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by De Labratjes

 1. Bedankt! Dit lijkt zo met een snelle test te zijn wat we zoeken. Nu nog een echte test komend weekend.
 2. Hallo, We hebben sinds kort een Garmin Oregon 700 ter vervanging van onze Dakota 20. Zodra je een cache inlaad plot hij meteen zelf een route naar de cache. Weet iemand hoe je dit uitkunt zetten. Heb denk ik alle menu's doorlopen, maar kan het maar niet vinden. We vinden deze autonavigatie optie eigenlijk best wel vervelend. Hartstikke bedankt alvast!
 3. The last few weeks the website of geocaching.com is very slow or not loading at all in the evening time (e.g. 20:00h Amsterdam time +1 GMT) Can anybody tell what is the problem??? Are to little servers available? Or are just the cachers in the US of A waking-up? It's very anoying not being able to navigate the website properly and log or search caches. Anybody any idea's?
 4. Klopt en heb ik gedaan, maar die vertelde me dat hij nergens toestemming had gevraagd. Vond ik trouwens wel een beetje vreemd dat die wel gepubliceerd werd. Maar goed... Helaas pindakaas... Geen cache voor ons op die toch erg leuke plekje. We gaan nu opzoek naar een andere plek.
 5. Staatsbosbeheer en de gemeente zeggen beide dat het van Prorail is, maar het fietspad wat strak tegen het spoor aan ligt is onder beheer van de gemeeente. Het rare is dan dat er meer caches liggen op hetzelfde terein, zelfs tussen de bielse van het oude spoor. (welke al sinds 1991 niet meer wordt gebruikt). Heb contact gehad met een van hen en zij zeiden zelfs dat ze helemaal niets met toestemmingen gedaan hadden... Ik wil namelijk niet plaatsen zonder toestemming, om zo moeilijkheden in de toekomst te voorkomen en anders is het pech... Maar ja, zou prorail zelfs voor zo'n oud spoor gebied geen toestemming geven? Het is eigenlijk gewoon onderdeel geworden van het bos.
 6. Hallo, Wij willen een cache plaatsen langs een spoor wat niet meer in gebruik is. Het loopt door de bossen en er ligt ondertussen een verhard fietspad langs. Ideale plek voor een cache dachten we zo en we hebben een mooi plekje gevonden. Alleen nu komt het probleem van toestemming krijgen. Hebben jullie ervaring met prorail en bij wie moet je zijn? Hartelijke groeten
×
×
 • Create New...