Jump to content

OutoHeppu

+Premium Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OutoHeppu

  1. Geonoviisi kunnioittavasti onnittelee! Nuijapää (Kai sellainen vielä olen) kunnioittavasti onnittelee myös =) Itselläni enää 398 jäljellä ja sitten menee 400 rikki
  2. Kiitos "Tuuti" nyt näyttää taas paremmalta Kiitän kaikkia avusta.
  3. Toissa päivänä kävin tuon "Railway station of Tytyri" löytämässä ja tänään "Nummela airport":n. Ilmeisesti sitten tosiaan olen vahingossa yhdistänyt bugin tuohon tytyriin. Mitenköhän olen tuossakin onnistunut Pitäisi varmaan sitten käydä loggaamassa myös tuo "Nummela airport" erikseen jotta sekin näkyy omilla sivuillani oikein vai voiko tuosta aiheutua jotain lisäongelmia?
  4. Kiitän. Tein näin ja nyt hävisi tieto siitä, että bugi olisi kyseisessä kätkössä. Kommenttiani ei kuitenkaan tullut mihinkään näkyville eikä kyseisen kätkön logitusta näy tuolla "found/hidden" kohdassa laisinkaan... nooh... ehkä se joskus sinne päivittyy. Ja bugin tiedoissa tosiaan on, että se on minun hallussani nyt.
  5. Kiitän. Eiköhän tämä tästä. Mikähän nyt sitten olisi oikea valinta näistä: "Retrieve from kätkö" "Grab it from somewhere else" "Write note" "Discovered it" Käsittääkseni "Retrieve from kätkö"? Vaikka kirjoitinkin kätkön logiin tiedon käynnistäni niin tuskin tuota "Write note" kohtaa käytän?
  6. Osaisiko joku neuvoa travel bugin kanssa? Nappasin sellaisen mukaan eräästä kätköstä ja nyt pitäisi se käsittääkseni jotenkin logittaa tuonne geocaching.com:n puolelle ja ilmeisesti viedä johonkin toiseen kätköön? Olisiko jollakulla aikaa neuvoa hieman miten tuo kaikki tapahtuu? Tietysti kelpaa jos netistä löytyy selkeä ohjekkin =) Kiitoksia jo etukäteen.
×
×
  • Create New...