Jump to content

SkyFly84

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SkyFly84

  1. 0 km : Kangaslampi julkaisujonossa
  2. Itse olen hakunut 6 0km sarjan kätköä joista adoptoin yhden myöhemmin. Ja olen itse tehnyt 7 sarjan kätköä.
  3. 0km Huittinen tehty, sekä 0km Rantasalmi
  4. Tiedustelisin että onko joku varannut Rantasalmen 0km vai onko se vapaana?
  5. 0 Km: Jäppilä julkaistu
  6. Pieneltä tämä kuulostaa muihin verrattuna, mutta 150 löytämäni kätkö tuli tänään täyteen. Kätkö Runopolku (GCYZ16), Sastamalassa sai kunnian olla kyseinen kätkö.
  7. 0 km: Joroinen GC1YQDM Hups se olikin jo lisätty
  8. Seuraavat ovat julkaistu: 0 Km: Heinävesi GC1XHJM 0 Km: Leppävirta GC1XHN0
  9. Pihtiputaalla täsmälleen sama tilanne. Minä eikä kukaan tuttuni, joilta asiaa olen kysellyt, ei tunne Myllysuo tietä ainakaan Asematien läheisyydessä. Käytin siis mielikuvitusta ja päätin pisteeksi kylän vilkkaimman risteyksen, jonka läheisyydessä aivan vieressä on tilaa pysäköintiin. Kadulla ei tarvitse hörhöillä ja kätkön hakeminen onnistuu lapseltakin. Älä laita kätköä keskelle ajoväylää. Näköyhteys ilmoitettuun tai oletettuun pisteeseen riittää. Joo Leppävirta on jo selvinnyt ja paikankin kävimme seuralaiseni kanssa eilen katsomassa. Hyvin saa auton parkkiin ja pääsee turvallisesti hakemaan.
  10. http://alk.tiehallinto.fi/www2/valimatkat/vmpist_uusi.htm Tästä linkistä löysin jonkinlaisen tiehallinnon listan. Josko olisi jotain apuja.... Juurikin tuota listaa olen itsekkin tutkaillut, mutta tietä ei löydy. Kyselyni tiehallinnosta ei ensimmäisellä sähköpostilla tuottanut tulosta, koska se vain katosi johonkin. Soitettua he lupasivat tarkastaa asiaa ja ilmoitella ja nyt odotan että kuulisin jotain heistä.
  11. Hei. Olisin kiinnostunut tekemään enisimmäiseni(-mäiset) kätköni juuri 0 km liittyen, mutta minulla sattuu olemaan hieman pieni ongelma kun en löydä tiehallinnon merkkaamia tietä, esim Leppävirta 5 tie ja tie 16351. Joista jälkimmäistä en löydä mistään kartasta. Kiinnostukseni kohteina olisivat: Leppävirta Joroinen Huittinen Heinävesi
×
×
  • Create New...