Jump to content

team AGU

+Premium Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by team AGU

  1. Doordat ik veel pillen gebruik houd ik veel pillendoosjes over. Deze zijn prima te gebruiken als "micro" cache container. De potjes hebben een diameter van ongeveer 6 cm en een hoogte van ook ongeveer 6 cm. Ik heb ze met klik sluiting of schroef sluiting. Ze zijn gratis op te halen. Stuur me maar een PM om wat af te spreken. Het lukt me helaas niet om een foto erbij de zetten in deze post
  2. Bedankt voor je inzet. Ik hoop dat je naast die nieuwe baan en studie nog tijd vind om zo nu en dan zelf een doosje te zoeken.
  3. Ik vraag me af of er nog een "officiële" einduitslag van de race gemaakt gaat worden? Eentje waarin alle "took it" logjes zijn verwijderd en de daadwerkelijk afgelegde afstanden zijn meegenomen. Als we gewoon klaar zijn wil ik Matserep bedanken voor de organisatie. Ik vond het in ieder geval erg leuk om mee te doen.
  4. Mijn coin is gisteren ook binnen gekomen. Ziet er fantastisch uit. Technetium, Sivota en allen andere die eraan meegewerkt hebben bedankt!
  5. Tja dat kaartje was wel in orde, de oplettendheid van sommige medecachers is af en toe wat minder. Gisteren even bezig geweest om de took it logjes te verwijderen. Meteen ook de afstand opnieuw laten berekenen, daar is een handig knopje voor gemaakt op de TB pagina. Per abuis ook het drop logje verwijderd Meteen een berichtje aan groudnspeak gestuurd of dit weer uit het archief gehaald kan worden.
  6. Mijn Cool-Racer is afgelopen weekend eindelijk weer gedropt in een cache. In een maand tijd 60 took it logjes Ik heb de vriendelijke verplaatser daarom gevraagd of hij hem gewoon in een cache wilde achterlaten in plaats van steeds maar weer meenemen. Nu nog al die "took it to" logjes verwijderen.
×
×
  • Create New...