Jump to content

BiharyG

+Premium Members
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BiharyG

  1. Igen, ládaméretre és TB-re is lehet szűrni.
  2. Power of the Celts coint beleraktam a Rocking Horse ládába, vigyázzatok rá. Franciaországból hoztam, ne itt tűnjön el...
  3. BiharyG

    OFF

    Igen, egytől egyig tökéletes állapotban vannak. Köszi az élményt!
  4. BiharyG

    OFF

    A francba, én meg a múlt hetet töltöttem ott... (viszont a Te ládáid nagyon tetszettek, köszi!
  5. Több cash-t én is szeretnék letölteni, de az Istennek sem sikerül... De ha a geoládákra (cache) gondolsz, abból egyszerre többet a Pocket Query-vel tudsz letölteni. Saját profil, jobb oldalon a Premium Features alatt "Build Pocket Queries", majd "Create a new query". Beállítod, hogy mit szeretnél, és jön mailben.
  6. BiharyG

    OFF

    Sokat kempingeztem (általában tengerparton), nem volt még sosem teljesítmény-problémám. Legtöbbször egy átlagnál nagyobb lakókocsival, két hűtővel, világítással, néha hajszárítóval... A díjba bármi belefér, ami nem veri le az automatát Mit akarsz konnektorba dugni?
  7. Úgy látszik, a mai programfrissítés megoldotta a problémát.
  8. Jó estét! Nekem már megint rendetlenkedik a program: hihetetlen lassan tölti le a ládalistát, és ha nagynehezen mégis, akkor sem hajlandó távolság szerint sorba rendezni... Újratelepítés megvolt, eredmény nélkül. Itt keressem a hibát, vagy másnak is előfordul ilyen probléma?
  9. Ne haragudj meg, de szerintem így is elég probléma van a ládaeltűnésekkel, az elveszett TB-kkel, ajándék helyett szeméttel töltött dobozokkal. Akinek van GPS-e, előbb-utóbb rá fog találni a játékra plakátok nélkül is... (természetesen ez az én véleményem csak)
  10. Kanizsai promenád (GCKPD), Nagykanizsa - kisvárosi boldog békeidők (GCNK), East 17 (GCEAST), Mit rejtenek a belső udvarok? (GCMIT)... De ettől függetlenül még jó párat elbír a város.
  11. Mai fejlemény: a kolléga törölte a négy vitatott találatát, és egy mailben elnézést kért.
  12. No akkor összefoglalom a lényeget: múlt pénteken este jelent meg egy új ládám, szerintem jó rejtéssel, ahová vasárnap belogolt egy német csapat is. Másnap egy kollégának problémája akadt a visszarejtéssel, felhívott, a közelben voltam éppen, megoldottuk közösen. Ha már ott voltam, megnéztem (volna) a németek logját, de egyértelműen hiányzott. Utána megnéztem a többi környékbeli ládám logbookját is, az öt logból csak egy helyen találtam meg a bejegyzésüket. Azt a bizonyos jó rejtést szóvá tettem egy mailben, erre kaptam egy zavaros választ, miszerint annyira rácsodálkoztak a park és a vízesés szépségeire, hogy biztosan elfelejtettek logolni. A dolog szépséghibája, hogy a vízesés nem üzemel... Ezek után várom az ígért fotókat a találatról.
  13. Lehet, hogy igazad van... Mindenesetre megvárom a "pünkösd utáni" választ.
  14. Csak érdekességképpen: válaszolt a német ládász, a ládáról és rejtekről semmit nem írt, állítólag annyira rácsodálkozott a szép környékre, hogy elfelejtett logolni; a barátjának vannak fotói, pünkösd után elküldi majd. Kíváncsian várom...
  15. Eddig még én sem néztem meg soha, de most véletlen pont úgy jött ki a lépés... Írtam neki, várom a választ.
  16. Köszi, az lesz. Ha 5-ből egyet kihagy, az valószínűleg fel sem tűnik. De 5-ból 4-et kihagyni, közte egy (szerintem) elég jó rejtést is...
  17. Jó estét! Mi a teendő olyankor, ha egy kolléga belogol 5 ládámba (van közte elég jó rejtésű is), de azokból csak egyben találtam meg a bejegyzést a logbookban? Csináltam fotót mindegyik logbookról, elég egyértelműen hiányzik 4-ből... (vagy ez csak engem zavar kicsit?
  18. Jó estét... Lenne háromszor pár mondatom, magyarról angolra keresnék segítséget. Köszi előre is!
  19. Kár, pedig van még hely a buszban, és én leszek a váltósofőr...
  20. Kipróbáltam egy 500-as listában, hiba nélkül megcsinálta, maradt még 5500 lekérdezésem mára.
  21. Csak egy halk megjegyzés: ezzel azért sok élménytől fosztod meg magad (Magyarországon belül is).
  22. Időközben megtaláltam a hivatalos álláspontot, talán lesz megoldás előbb-utóbb.
  23. Köszi! Ezzel az elmélettel csak annyi bajom van, hogy pont a térkép jelenik meg, ládák nélkül...
  24. Jó estét! Régóta megelégedéssel használom a címbéli progit Androidos telefonon, de az utóbbi időben (talán az utolsó frissítés óta, de biztos nem vagyok benne) az "Élő térkép" funkció nem működik. Nem jeleníti meg a ládákat a térképen, de ugyanakkor "A közelben" listát szépen mutatja. Nálam van a hiba, vagy másnál is előfordult esetleg? Egyébként nagyon bevált a program, a "gyári" com-os alkalmazásnál szerintem sokkal jobb.
  25. Igen, jöhet a 2 db; előre is köszönöm!
×
×
  • Create New...