Jump to content

Lighthouse777

+Premium Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lighthouse777

 1. Je moet ze in het menu 'geocaches' zien en de waypoints staan in 'waypointbeheer' of hoe dat maar heet, maar niet bij sporen. Daar staan volgens mij je tracks, als je die opslaat. Er is wel een handleiding op internet te vinden over de oregon 700. Die heb ik er toen eerst bij gehad toen ik hem nog maar net had en nu heb ik GPS-wijzer gekocht, want er is veel meer mogelijk met dat toestel dan ik weet. Wellicht heb je hier wat aan: https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/oregon7xx/NL-NL/GUID-6E06E212-F549-48ED-B02A-3CAB9AC119A7-homepage.html
 2. Ik zou alleen zijn dan en het lijkt me verstandig om met meerdere mensen als team op pad te gaan. Ooit een coca bij Apeldoorn gedaan. Die was op drie plaatsen en dat had ik alleen nooit gered als een team. Dus als er iemand (of meerderen) is die mee wil lopen in Flevoland, dan kunnen we wel wat afspreken, geen probleem.
 3. Typ in google maar eens iPhone+gpx in en dan zul je zien dat een iPhone wel gpx-bestanden kan lezen met verschillende apps. Geen probleem dus.
 4. Beetje late reactie, maar mocht deze een keer gelopen worden, dan wil ik ook wel in Flevoland op pad. Natuurlijk hangt het wel van de datum af!
 5. Ik kan er nog steeds niet in, wat ik ook probeer. Iemand een idee, heb niets met telenet te maken en cookies / geschiedenis etc. zijn verwijderd.
 6. Wat een werk joh! Ik ben premium member en dan kun je pocketqueries aanmaken oa van caches along the route. Dat wil ik nog wel eens gebruiken als ik richting Zeeland ga vanuit het noorden. Dan geef ik bijv aan alle traditionals, die een halve kilometer van mijn route liggen. Zo stel ik de pocketquerie samen en vaak open ik die dan nog in mapsource om een aantal eruit te halen. Vandaag wil ik ook gaan cachen. Allereerst een multi, maar waarschijnlijk heb ik tijd over en door het maken van een pocketquerie heb ik veel meer caches bij me en kan ik daarna kijken waar ik nog zin in heb. Ik zou je dus in ieder geval dat premiummembership aanraden en weet dat ook velen GSAK gebruiken. Zelf ken ik dat niet, gewoon omdat ik er nog geen tijd voor gehad heb. Groetjes, Lighthouse
×
×
 • Create New...